מה אתם הייתם עושים?

voguemaster

New member
17 ? מה אתה אומר!

איזה אומנות ? אצלי קונג-פו

korinalir

New member
אני כבר אמרתי

על אלימות מגיבים באלימות הייתי קמה ומורידה את השמיכות! אם הייתי נתקלת בהתנגדות הייתי פשוט נוגעת במתנגדים הגברים תוך הודעה שאני במחזור הם בטח היו בורחים מהטומאה
אם זה לא היה עוזר נו תמיד יש את מוצא האיגרוף התאילנדי
וכמוצא אחרון גם להוריד את החולצה בעצמי נראה פיתרון מוצלח

זו הדרך!

KORINALIR אני מצדיע לך ומסיר בפניך את הכומתה שלי (רק אם תסירי את חולצתך כמובן, אבל גם אם לא...) תמשיכי ככה!! ואגב.. גם אני במחזור!!

oren*

New member
לוקח את הווקמן של אחותי, מחבר את

הרמקולים מהמחשב הנישא של אבא שלי ומשמיע להם כמה שירים של היהודים ושל אביב גפן. קצת דור מזוין, קצת התאבדות, קצת סמים, קצת בכי על הקבר של אמא - תאמין לי שהם יורידו את השמיכות כמו ילדים טובים. סיפרתי כאן על טיסה מארה"ב לישראל בתשעה באב בה לא היה לנו אוכל חם ולא הוקרנו סרטים, חבל שאז הייתי רק בן 16 ולא הכרתי כל כך טוב את עולם האינטרנט - היום כבר הייתי מרים אתר נגד הכניעה לדתיים והוראה לכל החילוניים שלא לטוס באלעל בתקופת צום או חג דתי.

אנדרי ז

New member
למה להתאמץ?

פשוט תמצא קלטת עם זמרת, לא משנה מי. זה יכריח אותם לחתוך את השמיכה לחתיכות קטנות ולסתום איתן את האזניים...

begone

New member
שאלה מצוינת

השאלה מנסה לנבא התנהגות עתידית, ולכן קצת קשה לענות עליה, אבל כפי שאני מכיר את עצמי, מן הסתם הייתי מתחיל לעשות בלגן נגדי ומכריח את הצוות להמשיך להקרין את הסרט בכל מחיר. בענינים האלה, כל כניעה יוצרת תקדים היסטורי מסוכן. מה שכן - הייתי נזהר מאוד מאלימות פיזית או מילולית. כל עוד ההתנהגות שלי תהיה בגבול המותר והחוקי, אז זה בסדר. הרי אני לא רוצה לחטוף תלונה במשטרה, כי אז פותחים לך תיק וזה רע מאוד. לסיכום: התנגדות מתונה, בגבולות החוק.

למעלה