מה אתם הייתם עושים?

debiha4

New member
חשבת אולי שהיא לא נמשכת אליך???

אולי בכלל מהתחלה לא היית הבן זוג שהיא חלמה עליו ופשוט התחתנה כי רצת ילדים וזהו. ככה זה ניראה לי. אבל בכל אופן יש לכם הגברים קצת פנטזיה שאצל החברים הכל יותר טוב ויותר ורוד. מי שאומר לך שהוא עושה את זה כל הזמן אז תצפה לראות שיש קצת שקר בדבריהם. אני כאישה אולי קצת צעירה היו לי תקופות שלא יכולתי להיות עם בעלי במיוחד אחרי הלידות, העומס, העבודה, החיי שיגרה, העייפות. אבל מה שאתה מתאר זה חוסר משיכה טוטאלית אז אולי הבעיה היא מהבסיס שאתה לא האביר על הסוס הלבן שלה. וכמו שכתבו לך למה חיכית כל כך הרבה וחוץ מלהגיד לה שזה חסר לך היית עושה משהוכדי לגרות אותה, ערבים כאלה נחמדים רומנטיים , מתנות, יציאות וכו'.... טוב מקווה שתסתדר אבל איך שזה לא ניראה לי שיש פיתרון

אם הנתונים שמסרת כאן באמת נכונים,

אני לא הייתי הולך לזיין בחוץ. הייתי מביא את הזיון שלי הביתה. מזיין בחורה על המיטה שלנו ומחכה שהיא תגיע הביתה כדי שתראה אותי מזיין בחורה אחרת בלי בושה במיטה שלנו. הייתי אומר לה ככה: את לא רוצה סקס ? בעיה שלך. אני לא אתגנב באיזה צימר כדי לזיין. לי יש בית ואני אזיין במיטה שלי את מי שאני ארצה. אם את כועסת ? בעיה שלך. קחי לך את זה כחומר למחשבה. ובינתיים אל תפריעי.

תדליק את האש ../images/Emo42.gif

הכל כל כך "סטרילי" אתם מסכימים על הכל אתה עושה כל מה שהיא רוצה אפילו חיים בלי סקס לא "שברו" אותך איפה האש?! אין לה שום קונטרה ממך היא קובעת את הכל ואתה מסכים איזה שעמום
אני אופטימית חסרת תקנה ומאמינה שהכל אפשרי כל עוד יש להבה אתה כותב שאתה רוצה להיות איתה, שהיא המושלמת שלך יש לכם 2 ילדים + אחד/ת בדרך והיא רוצה ללכת לטיפול פשוט לך לטיפול! הגיע הזמן אני עובדת עם אנשים שנים וניסים קורים כשאנשים באמת רוצים!
בחוויה שלי, אישה רוצה גבר שנוכח בתוך עצמו אולי הטיפול דווקא ילמד אותך מה זו נוכחות ואיך להיות הגבר שהיא כנראה מאמינה שיש בך תראה כמה סבלנות יש לאישה הזו :)
וגם אם זה לא יצליח איתה זה יצליח בעבור האישה הבאה אחרת זו אותה גברת בשינוי אדרת ותמצא את עצמך שוב באותו סיפור
אתה צריך להשתנות ומה היא תעשה זה העסק שלה

למעלה