מה אתם הייתם עושים?

הרצל40

New member
מה אתם הייתם עושים?

אז ככה, אני נשוי כבר 10 שנים לאשיתי. אנחנו ביחד סה"כ 14 שנה ויש לנו 2 ילדים ועוד אחד בדרך. סה"כ יש לנו חיים משותפים לא רעים. אין בעיות כלכליות, אנחנו מסכימים כמעט בהכל בנושא חינוך הילדים, כמעט ואין מריבות ואין צעקות אבל הבעיה היא שאין ביננו כמעט יחסים. כן, אנחנו מבלים את סופי השבוע שלנו ביחד עם הילדים אבל מעבר לזה אין כמעט כלום. יש לנו כמה אי הסכמות אבל הכל כמעט פתיר למעט... אישתי איבדה לחלוטין את המשיכה המינית אלי ולא מדובר בדבר חדש. בערך חצי שנה לתוך מערכת היחסים שלנו הרגשתי את זה קורה (ז"א לפני 13 וחצי שנים) אבל מאד אהבתי אותה וגרנו ביחד, התחתנו ועברנו לגור בחו"ל. הילדים נולדו שניהם בחו"ל. המשיכה המינית שלה הלכה ודעכה. בהתחלה, כמובן, היינו עושים את זה כמו שפנים אבל אז היא התחילה לסרב. המצב הלך והחמיר ולפני בערך 6 שנים הגענו למצב שבו אין יחסי מין אם אני ממש לא לוחץ וגם אז אני לרוב מרגיש כאילו היא עושה לי טובה. כשהיינו בני 25 אמרתי לעצמי "או קיי, אני אחכה עד שהיא תהיה בת 30+ אז היא תהייה חרמנית אבל זה לא קרה ולמעשה אישתי ביקשה ממני סקס רק כשהיא רצתה להיכנס להריון. אני מאד פתוח איתה ובפעם האחרונה שהיא רצתה להיכנס להריון אני אמרתי לה שאם היא מנצלת אותי רק בשביל להיכנס להריון אז היא יכולה לשכוח ממני אח"כ. כשהיא רצתה להיכנס להריון אלו היו הפעמים היחידות שהיא ביקשה סקס ואפילו נהנתה ממנו באופן חריג. היא כמובן עכשיו בהריון והפעם האחרונה שעשינו משהו הייתה בערך לפני חצי שנה. מעבר לזה שכמובן אין גם סקס אז אין בכלל מגע. מעט נשיקות קרות והיא בכלל לא נותנת לי לגעת בה. כל מה שאני יכול לעשות בנושא זה כמובן לצפות בפורנו ולאונן. זה לא מפריע לה בכלל. היא טוענת שאין שום בעיה פיזית אלא פשוט לא בה לה. לאט, לאט התרחקנו אחד מהשניה והיום שפוט כבר לא בא לי להיות בחברתה. במשך 14 שנה לא בגדתי בה. הסתכלתי מלא על נשים אחרות, חייתי מהסיפורים של החברים שלי והמשכתי לפנטז על זה שיום אחד אולי אישתי תהיה חרמנית. אמרתי לה שאני לא צריך לשכב עם אף אחת אחרת אבל היא לא יכולה למנוע ממני סקס. איימתי שאני אמצא חברה. אמרתי לה שזה בסדר אם היא לא מעוניינת אבל שלפחות תרשה לי לעשות משהו עם מישהי אחרת (היא כמובן סירבה). ואז לפני שבוע יצאתי עם חברים וחזרתי הבייתה מאוחר בכוונה. הגעתי בשש וחצי בבוקר והיא בכתה. פשוט עשיתי לה אנטי ולא אמרתי לה איפה הייתי. הרגשתי שקפץ לי הפיוז ואחרי כמה ימים של שקט והרגשה שהכל בוער בפנים החלטתי שאני עוזב את הבית. אני לא רוצה לעשות את זה מאחורי הגב שלה כי אני לא שונא אותה ולא מנסה לנקום בה אבל אני יודע שאם אני לא אעשה מעשה אני פשוט אמשיך לחיות ככה ובתור בנאדם מאד פסימי זה דיכא אותי נורא. הבנתי שאני יכול לאסוף בחורה ב10 דקות בכל מקום אבל אני לא יכול לקיים עם אישתי יחסי מין. כמובן שהעובדה שיש ילדים מסבכת את הכל. אני מאד אוהב את הילדים שלי ואם הם לא היו כנראה הייתי עוזב אותה מזמן. אני מרגיש שבור. רוב החברים שלי מכירים את הסיפור כי אני כל הזמן מתלונן על אישתי. הם קוראים לי בצחוק "מלאך" בגלל שלא בגדתי בה ואני גאה בזה אבל מרגיש שאם אני לא עושה שינוי אני הולך לפוצץ את הבחורה הראשונה שמציעה את זה. היו לי כבר כמה הזדמנויות ותמיד דחיתי אותן אבל אני לא יכול להמשיך ככה יותר. אפילו הצעתי לה שנפתח את מערכת היחסים (עד למשבר לא יכולתי לחשוב על זה שהיא תשכב עם מישהו אחר). אמרתי לה שאם היא לא רוצה אותי אז אולי היא תרצה מישהו אחר. היא עכשיו רוצה ללכת לטיפול אבל אני לא מאמין שאפשר לשנות אותה. אין שום סיכוי שמאפס רצון היא פתאום תהפוך למשהו אחר. אני לא צריך שהיא תעשה לי טובה. אני רוצה שהיא תרצה לעשות את זה. היא לא ביקשה ממני מין כבר איזה 10 שנים למעט הפעמים שהיא רצתה להיכנס להריון. אז מה עושים עכשיו?

מריוס זכריה

Member
מנהל
בוא נתחיל בבדיחה (סליחה מי שמכיר):

שלד בא לרופא. אומר הרופא: עכשיו באים?! --- חיית ככה 13.5 שנים. למה עשית ילד ראשון אני מבין. על השני - אני איכשהו יכול להבין. בשלישי הפסקתי להבין אותך. מה, בשביל שבועיים של סקס? לדעתי תעוף מהקשר הזה. תתגרשו, ככל האפשר, כידידים. תעשו משמורת משותפת, כך שתהיה בקשר הדוק עם הילדים. ותבנה את חייך בחזרה. --- אם אתה חושב שטובת הילדים מחייבת שתשאר עם אשתך, אני אומר לך חד משמעית: לא נכון. זוג שחי בלי קשר גופני, בלי אהבה אמתית של גבר לאישה מסרס את ילדיו. אתם דופקים אותם רגשית טוב טוב כל יום. למרות ההצגה היפה שלכם. ילדים הם עדיין לא ברמת הטמטום של המבוגרים (לא מתכוון אליך אישית, אלא לכולנו), וקולטים עדיין מה קורה. קולטים כל שקר, גם אם הם לא יודעים לומר את זה במלים. וככה יראו חייהם בעתיד: שקר ותסבוך. נכון, ילדים לא רוצים שהוריהם יתגרשו. הם מעדיפים שיהיה יחד ולא משנה מה. אבל ילדים גם רוצים לאכול כל היום גלידה ולדחוף אצבעות לחשמל. לא כדאי ללכת לפי מה שהם רוצים, אלא לפי מה שהם צריכים. והם צריכים לחיות לא בשקר. ודבר אחרון: תעישה לי טובה ואל תגיד לי שאתה לא רוצה להתגרש כי אתה אוהב אותה, כי צריך להיות גבול לכל בדיחה. גם לבדיחה הזאת. ואחרון אחרון חביב: לא, טיפול לא יגרום לה לשכב איתך. זה אולי יעזור לה לקשר הבא, אבל לא איתך. אתה נבחרת (באופן לא מודע) כדי להוליד, לפרנס ולא לאיים עליה. מריוס

הרצל40

New member
קודם כל לא עשיתי את הילדים בשביל סקס

למרות שניצלתי את זה כמובן בשביל להנות קצת מהפעמים היחידות שבהן הרגשתי שהיא באמת רוצה סקס ולא משנה הסיבה. דבר שני, אנחנו חיים בחו"ל ואם ניפרד היא כנראה תחזור לישראל ואני לא מעוניין לחזור לשם מה שאומר שאני נפרד מהילדים. דבר אחרון, חוץ מהסקס ומכמה דברים קטנים אנחנו מסתדרים טוב. יש בעיות אבל אפשר לסדר את כולן (חוץ מהסקס. עם זה אני מסכים איתך לחלוטין. אני לא חושב שיש סיכוי שזה ישתפר). אני מעיד על אישתי שלמעט הקטע של הסקס כל גבר היה מת שתהיה לו אישה כזו. היא חכמה, חרוצה,בעלת חוש הומור זהה לשלי, יש לה עבודה מעולה, היא אמא מדהימה, מבשלת טוב והיא באמת אבל באמת יפה ומושכת. אני תמיד אומר לה בהקנטה שהלוואי והיא הייתה מזדיינת כמו שהיא מבשלת. הייתי מוכן לאכול במקדונלדס כל יום אם זה מה שהיה צריך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
כל היה מת לאישה כזאת?

שונאת מין, ועוד מושכת? מה אתה חושב, שכולם מזוכיסטים? אתה טועה בגדול. אף אחד לא רוצה אישה כזאת. יותר זול ויותר נכון לשכור אופר שתנהל את הבית (ויש גם מצב לזיון מדי פעם) לגבי זה שאתה גר בחו"ל: זאת כבר בעיה. מה אני אגיד לך? אני חושב שהמצב הקיים הוא אסוני. לא פחות מזה. ואתה בטח חושב: מה לי בלגנים עכשיו? נסחוב עוד קצת. אני מבין אותך. ולא הייתי מתחלף איתך בעד שום הון שבעולם.

הרצל40

New member
חיי...

בדרך כלל אני זה שמגיב ככה. באופן ציני כזה. כמו שאמרתי, כבר תכננתי לעזוב את הבית כי ככה אני משתחרר מהמחויבות שלי אליה שלא לשכב עם מישהי אחרת אבל הילדים הם כמובן הבעיה. ברור לי גם ש99% מהגברים היו בוגדים בה כבר לפני 10 שנים. ובסופו של דבר הגיע הפיצוץ.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא "עוזבים את הבית"

רק גברים חלשים וילדותיים "עוזבים את הבית", כאילו שהם היו שם ילדים או משהו. הבית הוא משותף ולא עוזבים אותו. עושים פרידה מסודרת ושיוויונית. ואם זה אומר לחזור לארץ: אז תחזרו. למילואים כבר לא יקחו אותך (40 זה פסה...) אבל את המסים שלך אנחנו צריכים. יאללה, תחזור. זה המקום הכי כיפי בעולם. עזוב אותך מ- have a nice day...

הרצל40

New member
שוב אתה ציני.

לשנינו יש הרבה מה להפסיד מפרידה ואני לא מתכוון לנטוש את הילדים שלי או אפילו את רישתי שאמורה או טו טו ללדת. בבקשה ממך, אל תגיד לי ״לגדל ביצים״. אני יודע בדיוק מי אני ומה אני שווה. אתה מדבר כאילו אני מנסה לברוח מהכל. ובנימה אופטימית זו הייתי מעוניין גם לשמוע שיעה נשית.

מריוס זכריה

Member
מנהל
רק הסגנון ציני, לא התוכן

אני מתכוון לכל מילה. שים לב: לא אמרתי שאין לך ביצים או שהן קטנות. לא אמרתי שאתה מנסה לברוח מהכל. הגבתי למלים שלך: "שקלתי לעזוב את הבית". אני מאמין שאתה תשמע גם דיעות נשיות. קח בחשבון ש-ששי שבת קצת חלש פה בפורום. תן לזה קצת זמן. מריוס

czar

New member
סיפרת את הסיפור שלי....

יקירי, לא אשיא לך עיצות אספר לך על עצמי, לעשות גלובליזציה על בעיות נותן כיווני מחשבה ומרגיע. בדיוק כמוך, חברים, מסודרים ברמה טובה, שני בנים ואפס משיכה אלי....אין ולא היתה סיבה מסויימת גם אז ידעתי וגם בדיעבד איששתי אלא פשוט לא נמשכה אלי וזה בסדר אלא שזה קרה נגיד בשבע שנים האחרונות....אגב וזה בסדר, מותר לה ואין שום כעס. להבדיל ממך, היא אנרה לי ביושר דXX, אני אוהבת אותך, אתה אדם נהדר, אבא למופת, קריריסט ובלה בלה אבל אני מתנצלת, אני פשוט לא נמשכת אליך..." ובזה למעשה היא התירה לי את הרסן אבל....כמוך חשבתי שזה עניין של גיל או תקופה והכל יהיה בסדר ועשתי הכל עמ להיות ליד ולתת לה את החופש כמה שניתן ש"תמצא את עצמה", חיכיתי עוד כמה שנים ובדרך בן מקסים נוסף אבל עדיין, אפס משיכה. לא התחננתי ולא לחצתי כי הייתי משיג רק את ההיפך, בחלוף שבני הקטן הגיע לגיל חמש הבנתי/נו שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להמשיך לחיות כך והתגרשנו כחברים וכל אחד הלך לדרכו, ויודע מה?! הילדים גם לא הופתעו ולא היתה טרגדיה גדולה מידי. היום יש לה בן זוג ולדעתי טוב לה, לי יש בת זוג ולדעתי טוב לי אבל בפנים בפנים לא אסתיר שיש רגש של החמצה אבל זה אולי בגלל שאני גרוש רק שנה + וזה עם הזמן ידעך לו. לא האמנתי שיש איזה כפתור שיצית אותה אלי, היא נראתה מליון דולר וגם אני לא בבון ולהמשיך את החיים הלאה במחשבה קרה היה הפתרון הכי טוב. זהו, לא אשיא לך עיצות מעבר, אני חושב שיש גם נושא, גם נשוא וגם מושא...אולי הצלחתי לדחוף כאן גם מושר השכל קטן אבל זה בעיני הקורא. סופ"ש טוב.

czar

New member
---היה צריך להיות תחת פותח השירשור---

לא נורא

גארוטה

New member
הרצל הרצל,

מצד אחד יש לך סבלנות של גשש בדואי, מצד שני נרדמת במשמרת. את הסבלנות - לא צריך להסביר, אבל את ההרדמות שלך נראה לי שכן. אתה חשבת לאורך כל השנים שהנה אני אחכה בשקט, לא אתלונן, לא יציק, ואולי אוטוטו זה ישתנה, הנה היא מתקרבת ל-30 ובטח היא תהיה חרמנית בטירוף (כי ככה כתוב), אבל לא, גם זה לא קרה ואתה המשכת לקוות ולחכות ואפילו העזת לאיים שתמצא לך מישהי כי לא יתכן שתשאר כל כך הרבה שנים בלי סקס (ובצדק), אבל היא סרבה ואתה התקפלת חזרה והמשכת לחכות לנס... בקיצור נרדמת ובהרדמות שלך גרמת סבל לכולם, לאשתך, לילדים ובעיקר לעצמך, כי הרי לא מדובר רק בסקס, אפילו סתם מגע טבעי שיש בין בני זוג אין לך... כמה נוח לה שאתה עוזב אותה לנפשה, לא מטריד ולא מציק ורק תורם זרע... אפילו לא מעיז לבגוד כי היא לא מרשה. כמה עצוב לילדים שלא רואים שום מגע של חיבה ואהבה בין ההורים והקור פשוט מקפיא שלא נדבר על הנזק שזה יסב להם בעתיד. וכמה עצוב ונוח לך שהעיקר שיש לך אשה שהיא עקרת בית טובה, מבשלת ומטפלת בילדים, מצחיקה וחביבה אבל הכל כל כך ריק וחסר. ועכשיו, שכבר הגעת עד לקצה והראת לה שדי ככה זה לא יכול להמשיך, היא פתאום רוצה ללכת לטיפול, ואני שואלת כמוך איך טיפול יהפוך אותה מאשה שלא רוצה שום מגע לאשה מלאת תשוקה, הרי ברור שזה נסיון למשוך זמן...עוד קצת, עוד מעט, ואז יוולד התינוק החדש ומימלא הדברים החשובים האלה יזוזו הצידה לעוד כמה שנים. תתעורר ותתחיל לחיות.

zoti

New member
תודה על נקודת המבט.

קצת פישטת וטעית בכמה דברים אז אני אתקן. קודם כל היא ממש לא עקרת בית. יש לה קריירה (שהיא רוצה להפסיק) ולתקופה לא קצרה תפקיד הבעל והאשה התחלף אצלנו. אני נשארתי עם שני הילדים הראשונים בבית לתקופה של בערך שנה עם כל אחד מהם. זו הייתה תקופה בה עבדתי מעט שעות ולכן זה היה הפתרון (שלא היה אידאלי מבחינתי). כשהיא רצתה את הילד השלישי אני עמדתי על כך שאני לא אהיה זה שיגדל אותו בבית עד שהוא ילך לגן ועל כך הסכמנו. אני לא מסכים עם זה ש"נרדמתי" בשמירה. זה לחלוטין לא נכון. נושא המין עלה לשיחה מספר פעמים בחודש לאורך כל התקופה וכל פעם היא אמרה שהיא תשתדל וכיוצ"ב אבל תמיד הרגשתי שגם אם היה שיפור בתדירות זה היה רק זמני וכתוצאה מהלחץ שלי ולא בגלל שהיא רצתה. היא רוצה טיפול אבל אני גם בדיעה שזה לא יעזור וגם ככה היא עוד מעט יולדת ואז יהיו עוד כמה חודשים טובים של התאוששות מהלידה שבמהלכה כמובן שאי אפשר (ואני מבין את זה לחלוטין) לקיים יחסי מין ואז נהיה עדיין באותו מצב עוד חצי שנה. אתם רק מאוששים את הדיעה שלי אבל אני קרוע בין מה שאני מרגיש לבין הילדים.

שילה1

New member
כעתהבנתי יותר.הילדים תמיד ישארו גם שלך,אם

תשכילו להתגרש בהסכמה,ולהחזיק הילדים במסגרת של חצי חצי,קרי:הורות שווה. אלא שזה מחיב מגורים בסמיכות,יחסים קרקטיים,הסכמה,והתחשבות. שאם לא כן-הילדים יגורו איתה אלא אם תהיינה לך סיבות מיוחדות לבקש אחרת,אתה תראה אותם לפי הסדרי ראייה,וכמובן-תשלם מזונות לשלושה. אל תהייה קרוע.לילדים לבטח לא נח ולא נעים במצב כזה,גם אם אינם מביעים זאת.

תמבר

New member
ת'אמת, כאישה אני חושבת

שזה לא הוגן מצידה לא לאפשר לך לשכב עם מישהי אחרת. אני לא הייתי הולכת ישר לקיצוניות ועוזבת את הבית. הייתי אומרת שקודם תלכו לטיפול, ששווה לנסות - אבל הרעיון של טיפול מיני מתנגש עם העובדה שהיא בהריון כרגע, כאילו, אין מצב לאישה בהריון לעבור טיפול מיני כמו שצריך. אז האופציה השנייה: הייתי יושבת איתה ומסבירה לה שאני צריכה סקס נקודה, שאני אומללה מאוד (אני מניחה שעשית את זה כבר), ושאני קובעת עובדה והולכת לחפש פרטנרית לסקס ללא מחויבות (לפחות עד שהילד השלישי יוולד ויגדל קצת). אם היא לא תקבל את זה, וזה יגרום למשבר אז תעזוב את הבית. יכול להיות שכשהיא תראה שאתה רציני ואתה הולך לספק את עצמך אצל מישהי אחרת זה יגרום לשינוי מהותי בגישה שלה. אתה צריך לנער אותה. היא רגילה עד היום שאתה נכנע לתנאים שלה. היא לא מבינה עד כמה העניין קריטי עבורך ולכן היא לא עושה חשבון נפש והיא רק עושה טובה. כי אתה מאפשר לה! והבעיה היא בך! אתה לא אסרטיבי מספיק. נשמע מדבריך שהיא זו שקובעת כל דבר בבית בסופו של דבר. התנאי שלה בזוגיות הוא שעושים ילדים מתי שהיא רוצה, ושלא עושים סקס כי לא בא לה, ואתה כבר 14 שנה לא עומד על שלך. כל מה שקורה עכשיו זה גם באשמתך.

גארוטה

New member
אתה מתעסק בשולי

ולא בעיקר וכל הזמן מרגיש צורך להצטדק ולהתנצל ולהסביר וזה מונע ממך לראות את המצב האמיתי, שהוא כמו שאתה כתבת במילים שלך "המצב הלך והחמיר ולפני בערך 6 שנים הגענו למצב שבו אין יחסי מין אם אני ממש לא לוחץ וגם אז אני מרגיש כאילו היא עושה לי טובה" תוסיף את זה ל 13.5 שנים מתוך 14 שאתם מכירים שסקס זה משהו שרק מתחננים כדי לקבל, או שהוא קיים כשהיא רוצה עוד ילד... נו באמת, אם זה לא להירדם אז מה כן? אז אתה מנדנד לה כמה פעמים בחודש, אז מה, בתכל'ס אתה נשאר עם תאוותך בידך. להירדם זה לא שלא עשית כלום, להירדם זה לעשות כל פעם אותו הדבר לקבל כל פעם אותה תוצאה ולהמשיך לעשות שוב אותו הדבר וחוזר חלילה.... עכשיו התעוררת עשית משהו אחר ולכן גם קיבלת תוצאה אחרת - רצון ללכת לטיפול. מי יודע איך היו נראים חייך אם היית מעיז לעשות את זה לפני 10 שנים, או 6 .

I C E M A N 7

New member
לא רק שנרדם

הוא נתקע 13.5 שנים בשנת החלום. אחרי כל כך הרבה זמן שאתה חולם שאתה שולט על משהו בחייך, קשה להתעורר למציאות אחרת.

למעלה