מה אתם אומרים?

adiumbrella

New member
מה אתם אומרים?

אני ניגשת למועד פברואר, עושה קורס דו שבועי. מניסיון שלכם, האם אפשר תוך כדי לעבוד? או שבגלל שזה דו שבועי ולא חד, אני אמצא את עצמי כל הזמן לומדת, בלי אפשרות לעשות משהו אחר תוך כדי?

azuril

New member
תלוי.

מנסיון. אני עבדתי ולמדתי תוך כדי בבית ספר בזמן שעשיתי קורס ואני לא ממליצה לך לעשות את זה בכלל. את השיעורים של הקורס עשיתי מתוך חשיבה שחייב לעשות, עשיתי אותם כמה שיותר מהר, רק כדי לגמור, ולא הפנמתי כלום. אני מציעה לך בחודשיים האלה של הקורס, להשקיע רק ורק בו. או שתמצאי את עצמך, כמוני, משפרת שוב. אם את רוצה לסיים את זה פעם אחת ולתמיד, תשקיעי רק ורק בזה. אבל, אם תצליחי למצוא עבודה קטנה של שעה, שעה וחצי כל יום. זה דווקא טוב. מין הפסקה שכזו מן הפסיכומטרי , וככה את גם מרוויחה כמה שקלים. ובכל זאת. זה הכל תלוי איזו עבודה . יש לי חברים שעבדו בעבודות של כמה שעות טובות, אבל לא קשות והם פשוט למדו את החומר בעבודה. בעיקר את כל המילים. אני הצלחתי למצוא עבודה כזאת עכשיו, אז תנסי גם את. אבל בשום אופן , לא עבודה שלוקחת ממך המון זמן!!! בחודשיים האלה, את צריכה לחיות, לנשום ולאכול פסיכומטרי. ורק פסיכומטרי. אז בהצלחה. ומקווה שעזרתי.

blond ambition

New member
ממליצה לא לעבוד, בלי ספק...

אני עושה עכשיו קורס וניגשת בדצמבר [תודה לאל, זה מסתיים עוד מעט]. מבחינתי זו לא הייתה אופציה בכלל לא לעבוד, מכל מני סיבות - גם בגלל שאני אוהבת את העבודה שלי ומתוכננת להתקדם בה עוד מעט, גם חשבתי שזה יכול להועיל לי וקצת לגרום לי להתאוור מהלימודים, וגם כי לא ראיתי מצב בו אני לא מרוויחה משכורת במשך 3 חודשים.. והבוסית הבטיחה להבין את המצב ולתת לי לעבוד מעט משמרות. אבל אין מה לעשות, עם כל הרצון הטוב של הבוסית יש מצבים שהיא לא תמיד יכלה להתחשב, והיה שבוע שעבדתי בו 5 משמרות בשבוע וגם היו לי 3 פגישות של הפסיכומטרי וככה יצא שבשעה 9 וחצי הייתי בקורס פסיכו', ב3 בעבודה, ב9 ומשהו חזרתי הביתה ורק אז התחלתי ללמוד. זה יצא ככה במקרה אבל זה היה נורא מתיש. בקיצור, אם את יכולה שלא לעבוד, אני ממליצה בחום לא לעבוד. התקופה הזו מלחיצה ומעייפת, והעבודה רק תוסיף לזה. ועדיף שאת כל הזמן הפנוי שלך תשקיעי בללמוד. אני בנאדם שמאז ומתמיד רגיל לעשות המון דברים בבת אחת, אבל התקופה הזו פשוט גמרה אותי.

נועם m

New member
תלוי...

אם את רוצה להוציא ציון גבוה, ויודעת שתצטרכי לעבוד קשה בשבילו (כי אין לך חשיבה ריאלית או כל דבר אחר שעשוי להפריע), אז כדאי לשכוח מהעבודה בחודשים האלה, ובאמת להשקיע את מירב הזמן בלימודים. לעומת זאת, אם החומר בא לך יחסית בקלות, או לחילופין שאת לא שואפת לציון גבוה, יתכן שתוכלי לשלב.

שלחופה2

New member
הכל אפשרי

זה תלוי בך, במשמעת העצמית שלך אני אמנם לומדת לבד אבל- אני עובדת כל יום 8 שעות ולומדת בערבים ובסופש ובדרך מצליחה לדחוס עוד כמה שיעורי בלט
וגם לפגוש חברים ולפי הסימולציות האחרונות הולך לי לא רע בכלל אז כן זה מתיש וקשה אבל מסתדרים

לא מומלץ בכלל אלא אם כן את ממש לא

יכולה להסתדר בלי הכסף. אני לא רוצה להלחיץ פה אף אחד אבל מה שתלמדי בחודשיים הקרובים שקול בחשיבותו לכל מה שלמדת בשנתיים האחרונות של התיכון

למעלה