מה אתם אומרים?

Zot ani 1

New member
מה אתם אומרים?

מצאתי את זה היום באיטנטרנט וזה הזכיר לי שיחה בקשר לזה עם חברה בשבת... היא אמרה לי שמעצבן אותה זה שהוציאו חוק חדש אשר במקום הלאום שהיה רשום בתעודת זהות יופיעו מעכשיו כוכביות....כמו שזה מופיע אצל אלא שקיבלו ת.ז בשנה האחרונה.. וגם אותי זה מעצבן... מה קרה מה קשה להם לרשום לאום? ואם אני כן רוצה שידעו שאני יהודיה? אנחנו הרי במדינת ישראל... יש האומרים שזה בגלל הערבים, שהם התלוננו שמפלים אותם לרעה ובגלל זה החליטו לעשות את הכוכביות... אבל באמת זה נראה זוועתי כאילו אתה איזה סוכן סמוי או משהו..:)) מה אתם חושבים על זה? גם אתם "סוכנים סמויים".?

Janem

New member
זה סוג של טריק שיווקי?

שניכנס יותר לאותו האתר???

Zot ani 1

New member
חחחחחחחחחחחח

גם אני כשהסתכלתי על ההודעה שלי אחרי זה נבהלתי...חחח לא חשבתי שהוא יסמן לי הכל....

חחחחחחח

ההודעה נראת מה זה מצחיקה... ואממ אני מעדיפה שלא יהיה כתוב לי לאום... גם ככה אין להם מה לכתוב לי =/

זה שאת לא יהודיה לא אומר שאין לך לא

לאום.... אז יהיה רשום שם הלאום שלך נגיד יכול להיות רשום שם "ישראלית"

איך זה סותר את מה שרשום שם?

רשום שם שיהודים צריכים להתגאות בלאום שלהם ולכן שיהיה רשום להם בת.ז לאום "יהודי". אז זה לא שלא יהיה מה לרשום לגויים.יהיה. לאלה שלא יהודים מן הסתם יהיה רשום הלאום שלהם (ערבי,דרוזי,צרכסי,ישראלי(אדם לא יהודי החי בישראל ואינו חלק מהלאומים שצויינו קודם))

wasted years

New member
אבל זה רחוק מהמציאות...

זה לא ככה,וזה חבל. כשבסעיף הלאום יהיה מוזכר הלאום הישראלי" זה יפתור המון מחלוקות. וזהו.. בארה"ב זה ככה.... מדינת כלל אזרחיה.

אבל ישראל היא לא מדינת כלל אזרחיה

אין הצדקה לקיום ישראל כמדינת כל אזרחיה. ומה שאני התכוונתי זה ש"ישראלי" יצויין רק לאנשים שהם לא מהעם(לאום) היהודי ואינם משוייכים ללאומים הערבים. יהיה ויבחרו ראוי שיהיה מצויין שם הלאום אליו הם שייכים (רוסי, אוקריאיני וכו')

Janem

New member
ת'אמת... אז

אני בכלל נגד תעודת זהות. אני תמיד שוכח אותה בבית, תמיד אין לי אותה ברגעים חשובים, והיא דופקת אותי בכלליות. וגם התמונה שלי שם לא משו :/

Zot ani 1

New member
חחח....

גם אצלי זה ככה... התמונה שלי שם זוועתית... והתעודה אף פעם לא עלי.. אבל דיברתי בכללי... על החוק עצמו....

v o d k a

New member
אני מסכימה איתך ב100% ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איך התעצבנתי מזה יא אלללה!
זו כזו חוצפה!
אני יהודייה ושיידעו את זה! למה צריך לעניין אותי הערבי השכן שנעלב מזה
למה אני צריכה להסתתר בגלל שלהם לא נעים מהלאום?? לי נעים משלי ואני רוצה שייראו אותו
מסכימה עם העצומה במאת האחוזים! שנים נלחמנו כדי לשבת פה בארץ ודווקא עכשיו אנחנו מטשטשים את העקבות
אני מוחה! ובעד שיורידו את הכוכביות-סוכן-סמוי האלה!
חוצפה יש לרשויות... ואח"כ עוד אומרים שמפלים ערבים!
הדברים הקטנים האלה מטריפים
בייחוד שאח"כ לערבים תמיד יש עוד טענות!!

אבל אבל...

אנחנו יענו מדינה דמוקרטית =/ ובדמקורטיה יש שיוויון זכויות לכולם.... ללא הפליה... במחשבה שניה זה לא הכי נכון אבל לפחות זה קיים =/

למעלה