מה אתם אומרים

dingdong9

New member
מה אתם אומרים

מה אתם אומרים על ESP KH-2 VINTAGE ? היא מופיעה באתר http://www.espguitars.com/ אבל אי אפשר לתת לינק ישיר... ועוד שאלה יש אולי איזה חנות בארץ שיש מצב ויהיה להם את הגיטרה הזו ? ואם אתם מכירים איזה חנות לקניה מהאינטרנט חוץ מה ZZOUNDS

em AllיKill

New member
אם אני לא טועה

Zzounds לא עושים משלוחים מחוץ לארה"ב, או לפחות לא לישראל.. ואתה יכול לבדוק במוסיכל בת"א אם יש להם אותה, הם המשווקים של ESP וLTD בארץ עד כמה שאני יודע... ואם אין להם את הדגם הזה ספציפי אני מניח שתוכל להזמין אותו דרכם..

dingdong9

New member
מממ כן גם אני חושב ככה

אבל בכל מקרה יש לי קרובים בארה"ב שיכולים לשלוח לי את זה... בכל מקרה תודה אני יבדוק במיוזיקל... אתה חושב שאני יכול להזמין ולא בטוח לקנות חחח ? אני רוצה לנגן ולשמוע אותה קודם... למרות שאני מאמין שגיטרה כזאת לא יכולה להיות מאכזבת

em AllיKill

New member
אם אני זוכר נכון,

ארתור אמר לי שיש להם מחסן בדרום תל אביב עם עוד ציוד, ואמר שאם אני ארצה אז אני אוכל לנסות שם גיטרות.. אז יש מצב שיש שם את ה-KH-2 VINTAGE שאתה מחפש, אבל אני לא סגור על זה, לא שאלתי ספציפית על הדגם הזה.. בכל מקרה, תלך, תראה ותשמע בעצמך, אולי אפילו תמצא גם דגם אחר שיימצא חן בעיניך.. תל-אביב, אלנבי 94. 03-5605876 שיהיה בהצלחה. ../images/Emo13.gif

dingdong9

New member
תודה :) ארתור זה המנהל שם ?

לא כל כך הצלחתי להבין מי זה ^^ עוד המלצות יעזרו

Kfitzi

New member
אתה מודע למחיר המחירון הפראי שלה?

3300 דולר בארה"ב. ניגנתי על כמה אי אס פי אמיתיות ויקרות מאוד בחיי... כולן היו טובות. אבל ללא ספק זאת הגיטרה הכי אובר-רייטד שניגנתי עלייה בחיים. בחיים לא תראה אותי קונה בכזה סכום כזאת גיטרה. ב3300 דולר אתה יכול לעשות דברים שיגרמו לגיטרה הזאת להחויר בבושה. סתם דברים שעולים לי לראש שנותנים תמורה הרבה יותר הוגנת למחיר שלהן : גיבסון לס פול סטאנדרט. פנדר אמריקאית לבחירתך. ג'קסון אמריקאית. איבנז מהטופ ליין. פי אר אס. פארקר פלי. טום אנדרסון. פור קריין אאוט לאוד - היטלי כזאת תעלה לך פחות. סור. ועוד איזה אלף גיטרות... בקיצור - לדעתי? במחירים האלה? אי אס פי הן החלשות ביותר. אי אס פי זאת חברה שמתבססת על השם שלי אלפי האומנים שחתומים אצלה. ז'אנר הרוק-מטאל שלהם פונה לקהל יעד צעיר שרץ אחרי אליליו. אי אס פי לוקחת תחת חסותם כמעט כל להקה בז'אנר והם בונים על זה שנגנים צעירים, חסרי ניסיון יחשבו שהם קונים את הגיטרה שתגרום להם לנגן כמו האליל שלהם בסכום כסף עצום. אחרי כמה שנים עם גיטרות ביידים... אי אס פי זאת הגיטרה האחרונה שאני אקנה. יחס מחיר-תמורה הגרוע ביותר שראיתי. (מדובר על אי אס פי ולא על אל טי די... שמייצרים גיטרות זולות שלפחות לא עולות כמו אחיותיהן הבוגרות). יש אי אס פי מהסדרות היקרות גם ב"אפקט כלי נגינה בירושלים" גם בסניף תל אביב של מרום. המלצה שלי? לרדת מהגיטרות האלה.

Kfitzi

New member
טעות פרוידינית משהו...

"...שמתבססת על השם שלי..." על אף העובדה שזה בטח נכון... התכוונתי לכתוב : "...שמתבססת על השם של אלפי האומנים שחתומים אצלה..." ../images/Emo8.gif

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif

בסכום כזה בכיף אפשר להביא איזה לס פול\סטראט\וואטאבר וינטאג'\קאסטום שופ מאיביי, שלא לדבר על גיטרת קאסטום מאחד כמו טום אנדרסון או משהו.

dingdong9

New member
אני יגיד לך מה...

אני באמת מודע לכך שהיא יקרה.. אבל ניגנתי על לס פאול ולא אהבתי את הגיטרה ובכלל לא אהבתי את המבנה של גיבסון... וכרגע יש לי פנדר אמריקאית שאני יגיד לך את האמת אני לא ממש נהנה ממנה בז'אנר שאני מנגן... כמובן שיש גם ESP אחרות ולאו דווקא ה VINTAGE.... שאני מאמין שיהיו באמת הרבה יותר זולות כי VINTAGE באמת גיטרה מאוד יקרה...

yotamn9

New member
מה שהוא ניסה להסביר לך זה שאל תנעל על גיטרה

מסויימת בלי לנסות כל מה שאפשר. בתקציב כזה קשה לפספס את מה שאתה רוצה, והמבחר עצום. לכן תפתח גם לחברות אחרות (כמו שנאמר, לאו דווקא פנדר או גיבסון) ותנסה כמה גיטרות שאתה יכול. אני במקומך הייתי חושב אולי על קאסטום.

dingdong9

New member
מממ אם כבר אז...

יצא לי לנגן אתמול על גיטרת של FRAMUS במרום... עוד לא שמעתי אותה מחובר למגבר כי היתה לה איזה בעיה, בכל מקרה מה אתם אומרים על הגיטרות שלהם ? מבחינת איכות יצור...

Kfitzi

New member
אני מכיר ואני מאוד מאוד אוהב את הגיטרות

האלה. לדעתי הן גיטרות נפלאות שנותנות אופי וצבע שונים מרוב הגיטרות בשוק. אני שונא ללכת אחרי העדר כמו כולם... לא אוהב את זה בכללי בחיים ובטח כשמדובר במוזיקה שלי. פראומס יחודית ושונה יותר ממה שנפוץ בעולם. אני לא מחפש להיות שונה דווקא אני מחפש דבר שמתאמים לטעם המוזר שלי. פראמוס פוגעות לא רחוק מהבינגו. בקיצור - שווה לתת להן האזנה מעמיקה לדעתי.

למעלה