מה אתם אומרים על

Lu Tze

New member
לא, זה לא.

אם זה היה אדם אחר, הייתי מתפלא עליו. LOL היא לא מילה אלא קיצור, לכן קוראים אותו אל-או-אל ולא לול.

Lu Tze

New member
לא, זה לא.

אם זה היה אדם אחר, הייתי מתפלא עליו. LOL היא לא מילה אלא קיצור, לכן קוראים אותו אל-או-אל ולא לול.

אני יודע שזה קיצור אימבציל

הרבה משתמשים בקיצור הזה באינטרנט וזה בא לצחוק או לא יודע מה בקיצור אתה אידיוט אה ומה קרה חשבתי שאתה אמור להיות בצבא לא? רגע אל תגיד לי שגם אתה אחד מן הסרבנים?(סבירות גבוהה מאוד)

Lu Tze

New member
בסדר, אני אנסה שוב.

לא, זה לא. אם זה היה מישהו אחר הייתי מתפלא. קיצורים באנגלית קוראים כמו האותיות שמהן הם מורכבים, לכן את LOL יקראו אל-או-אל. מרוצה עכשיו? במקום לא לדעת פרט בסיס א' לא ידעת פרט בסיסי ב'. ומי אמר לך שאני לא בצבא? תיזהר, אתה עוד עלול למעוד כשאתה קופץ למסקנות ככה.

אני קראתי את זה כ- לול

מיכוון שזאת המילה שראיתי "ומי אמר לך שאני לא בצבא? תיזהר, אתה עוד עלול למעוד כשאתה קופץ למסקנות ככה. " אה עכשיו אתה יושב מול המחשב בצבא יופי לך תהנה

Lu Tze

New member
אני יודע שקראת את זה כ"לול".

וטעית כתוצאה מחוסר ידע (אחרת לא היית אומר שזה מתחרז). אבל באמת לא אכפת לי. ובנוגע לצבא, אתה עדיין טועה (אם פשוט תנסה פעם בחיים שלך לשאול משהו במקום לקפוץ למסקנות, יתכן שתקבל תשובה)

תשמע היו כל כך אפשריות.....

טוב נו מה היה לנו עד עכשיו?אמממ מחשב... אמממ האם אתה מתקשר איתנו דרך הפלאפון אולי??

Lu Tze

New member
בזזזזז, טעות.

זו, אגב, דוגמא מצויינת ל"היגיון" שלך. במקום לשאול, אתה מעדיף לזרוק רעיונות בתקווה שאחד מהם יתפוס.

Lu Tze

New member
יפה, היה כל כך קשה פשוט לשאול?

אני מוצב בבסיס פתוח שממנו אני חוזר כל יום לבית.

היה כל כך קשה לך להגיד?

וחוץ מזה הצהרת על זה שאתה עוזב את הפורום כי אתה הולך לצבא ולא יצא לך לכתוב כאן כמו שכתבת פעם ויצא לך לכתוב רק בשישי שבת נראה לי אז זה נראה לי מוזר שאתה כותב כאן ביום חול הבנת? יש גם את האפשרות שאתה משקר לי ואתה לא בבסיס פתוח שקרוב לבית ואתה חוזר ממנו כל יום

Lu Tze

New member
כן, כמובן שאני משקר לך.

הכל חלק מתוכנית העל שלי להשתלט על העולם, נכון? רק כדי להבהיר את העניין, הייתי בטירונות, לאחר מכן היה לי קורס. בשניהם יצאתי רק בסופי השבוע. כעת אני מוצב בבסיס קבע וחוזר לבית כל יום. מה שאמור ללמד אותך שלא כל ההנחות שלך נכונות.

saar7650

New member
"רוב הרבנות האורתודוקסית

שוללת בעליל את הבטחות הגאולה שמפזרים "אנשי בשורה" שונים, ומחשיבים את הנבואה – והנביאים – למשוקצים. הסיבה היא שכל אדם מאמין שישים את יהבו בהבטחות אלו, עשוי לנטוש את האמונה מיד בחלוף התאריך הגורלי, ובכלל, הנבואה - אתם יודעים - ניתנה לשוטים." תיפח רוחם של מחשבי קיצין!

ט ע ו ת ב פ ו ר ו ם ???

לא עושים טעויות כאלה!!!!!!!! לא כשמצרפים כתבות מסוג זה... מה אתה ? סוכן כפול?!!!!!!

למעלה