מה אתם אומרים על

L7

New member
150 - המשך ישיר לברוטלית האלילית

הנפוצה בעולם ב6000- השנים האחרונות. הדתיים המציאו את הסקילה את העלאה על מוקד את קורבנות האדם ועתה מנסים להכניס לנאורים. קשה קשה

קספיאן

New member
אני לא יהודי

אני לא מחשיב עצמי יהודי ואין שום דבר ביהדות שנוגע לי. אם ההגדרה שלך ליהודי זה שאמא שלי יהודיה, אז אלו כבר חוקי הגזע, כלומר אני יהודי כי קיבלתי גנים יהודים ואחרים לא יהודים כי לא קיבלו גנים יהודים. אבל, אם כל בני האדם הם צאצאים של אדם וחוה, אז יש גנים שעברו לחלק ויש גנים שלא. מה המסקנה מכל זה? שאתה אכן מאמין באבולוציה, ברכותי! עשית צעד קטן אל האור.

תגיד אתה מטומטם או מה?

שאלתי אותך האם אתה יהודי או לא? תענה לי על זה וזהו טוב? והישתדל לענות לי לפני שיבואו לקחת אותך לבית מחסה

preacher

New member
שאלת נגד: האם אתה קלרפוק?

ואל תענה לי "מה זה קלרפוק?"... תענה לי ישירות על השאלה! אתה קלרפוק או לא?

האם אתה טוען שהאיש הזה אינו יודע

מהו יהודי? אני שאלתי אם אימו יהודיה מה זה שאלה כל כך קשה? אם ישאלו אותי אם אני נוצרי אני אגיד שאני לא נוצרי מה יכול להיות יותר קל מזה? אני לא באתי והמצאתי איזה שם כמו שאתה עשית אני דיברתי בברור אם הוא לא יודע נזה אז שיפתח מילון או משהו כזה... אתה טוען שהוא בא לפורום הזה להטיף לנו מבלי לדעת מזה יהודי(יכול להיות שזה אפשרי כי עד עכשיו הוא עושה רק העתק והדבק) ולשאלתך אני לא "קלרפוק" עוד משהו?

preacher

New member
והנה, עובדה,

שרבים וטובים התדיינו בשאלת "מיהו יהודי" בכל מיני מקרי קצה (האב דניאל הוא מקרה ידוע). זה לא כל כך פשוט כמו שאתה חושב. למשל, אם מישהי אימו יהודיה והוא התנצר - הוא יהודי? מה עם רפורמים - יהודים או לא? ומי קובע את זה בכלל? אז זה לא שהוא לא יודע מה זה יהודי. הוא מודע לכל *מגוון* ההגדרות שיש, ורוצה לדעת לפי איזו הגדרה אתה שואל אותו.

אתה יודע מה אלך לקראתו

אם הוא התנצר מתי שהוא, אז שיגיד שהוא נוצרי ואם הוא רפורמי אז שיגיד ואם הוא ערבי אז שיגיד רק שיגיד משהו טוב?? נראה שהוא בכלל לא יודע לדבר בעברית כל מה שהוא יודע לעשות זה להעתיק ולהדביק ולהציף את הפורום בהודעות דפוקות

למעלה