מה אתם אומרים על

ספיר1992

New member
גם 3000 ש''ח וגם 15% מעבודות? אפילו במרום הפק

ות זה לא ככה. חברה שלי הייתה במרום, התנגדה לדעותי, שילמה כסף, קיבלה בוק מעפן (והיא ילדה דיי יפה), אכן קיבלה אודישנים אבל לא שילמה עמלת סוכנות. אפילו המצב שלה היה משתלם יותר. בשיא הכנות? יצאת פריירית. 3000 ש''ח זה סכום דיי גדול, עבור מה שילמת את הסכום הזה? מהיכן לך שתצליחי להחזיר אותו? סוכנות שמאמינה בך, אני לא ארשום שלא תגבה ממך אגורה אך היא תקזז את כל הסכומים הנדרשים מהעבודות העתידיות שתהיינה לך, שהרי אם יש לך פוטנציאל, תהיינה לך עבודות. דרך אגב, 99% (לא 100% כדי שלא אוציא דיבה, שם מה כבר הוצאתי?) ש''גו מאג'מנט'' אלה אביב הפקות, מתישהו גם ראיתי פרסומים שלהם חקרתי טיפה, עשיתי 1+1 וקישרתי אתרים... אני לא סתם רושמת.. עכשיו.. איך את יודעת שאת אכן אולי יכולה לדגמן, או ליתר דיוק מתאימה..? פשוט מאד, דעותיהם של חברים ומשפחה אאוט.. נו באמת.. זה הרי ברור שהם אוהבים אותך ורואים אותך באופן שונה ובצורה לא אובייקטיבית.. צאי לרחוב עם בגד נחמד + ותבדקי כמה מחמאות את מקבלת (מחמאה יכולה להיות גם שריקה, קריאות להתקרב רגע או מילים דפוקות כמו ''כוסית'', אם יגידו לך שאת בזבוז ולמה את לא עושה עם עצמך משהו את כבר תביני את המסר), ואם את מקבלת בכלל.. אם תצאי לתל אביב ואת יפה באמת 100% שתקבלי ו 100% שהרבה.. אני אישית למרות שזה במנוגד למלא דעות אחרות, בחיים לא הייתי מתייצבת בפני סוכנות או שולחת תמונות לפני שאני באמת בטוחה בכך שאני לא מביישת את עצמי (שזה לא בהכרח להיות טופ מודל.. פשוט מאיפה לי שאני לא נראת כמו שראק?), אולי אני מגזימה.. לגבי עניין יציאתך מהסוכנות.. שמונה חודשים זה זמן בו את יכולה לעבוד.. שמונה חודשים בלי עבודה+ הסכום הכספי ששילמת זאת בכלל עגמת נפש.. את היית צריכה לשאול ולברר לפני שחתמת. לא הכל אבוד.. אני בטוחה שגם במידה ולא תקבלי עבודות כלל ותתלונני בפניהם טיפה תצליחי להשיג עבודת דיילות/ניצבות או אף מספר כאלו (זאת כמובן במידה ואכן מדובר באביב הפקות או בנוכלים אחרים). וטיפ להבא.. אם את אכן יפה ויכול להיות שמתאימה לתחום, נסי להתקבל ל''יולי'', ל''לוק'' או ל''ארטפורם'' ולא לסוכנויות חסרות שם. עדיף 100 פעם לא להתקבל ולא להיות דוגמנית מאשר להיות ''דוגמנית'' ולשלם כסף על העובדה שאת מדגמנת.

ספיר1992

New member
כן הם עדיין עובדים אבל על בחורות תמימות

עם חלומות שגדולים עליהן ולא עובדים בשוק.

אתן פשוט מתפלספות בלי סוף ועושות דוקטורט

"צאי לרחוב עם בגד נחמד + ותבדקי כמה מחמאות את מקבלת (מחמאה יכולה להיות גם שריקה, קריאות להתקרב רגע או מילים דפוקות כמו ''כוסית'', אם יגידו לך שאת בזבוז ולמה את לא עושה עם עצמך משהו את כבר תביני את המסר), ואם את מקבלת בכלל.. אם תצאי לתל אביב ואת יפה באמת 100% שתקבלי ו 100% שהרבה." לא יוצאים לרחוב עם בגד חשוף כדי לקבל מחמאות מעארסים ואז להסיק שמתאימים לדוגמנות. זה ממש לא עובד ככה. לא שמעתי על מישהו מבמרום שהגיע לאיזה מקום. מאיפה אתן מוצאות את המקומות האלה? באנרים באינטרנט? אם יש לך 1.75 ואת באמת פצצה אז צריך לפנות לסוכנות נורמלית בחו"ל כדי להצליח. רוצה שמות? Modelwerk המבורג - בבעלות קלאודיה מידולו שמייצגת בר רפאלי Elite Models - בניהול Neal Hamil Next - בניהולה של Faith Kates את כולם ראיינתי בעצמי ל Models Observer והן האנשים הרציניים שבאמת יכולים לקדם אתכם

אה וכמובן שכחתי את Sarah Doukas החביבה

בעלת Storm בלונדון מייצגת את קייט מוס ואת אלסנדרה אמברוסיו החביבה שהתראיינה אצלי

יהונתן זה נחמד שאתה רוצה לפרסם את האתר שלך

אבל אתה דיי מדבר שטויות על ללכת ישר לסוכנויות בחול ובלה בלה זה פשוט לא עובד ככה ועניין השריקות פשוט מגוחך.... מה אתה חושב שכל אחת בנויה ללעבוד ולגור בחול? גם אם היא פצצת על גבוהה? צריך פשוט לדעת לאיזה סוכנויות ללכת ואיזה לא.

ממש לא רוצה לפרסם את האתר ואין לי צורך בזה

כאשר כל הסוכנים המובילים מחו"ל כבר מבקרים בו קבוע אז אין צורך לפרסם אותו בפורום ישראלי... הוא הובא רק כדוגמא לרשימת סוכנויות נורמליות בהן אפשר באמת להצליח. אם מישהי באמת רוצה להיות אנז'ה רוביק הבאה או מריסה מילר הבאה או כרמן קאס הבאה - עליה לפנות לסוכנויות בחו"ל. וללמוד אנגלית. שום סוכנות ישראלית לא יצרה סופר מודל אמיתית במשך 60 שנות הקיום של המדינה. זו עובדה. אין מה לחפש בארץ בדוגמנות אם רוצים להתפרנס מזה בצורה נורמלית ולא להשלים הכנסה כברמנית. אתה בוודאי יודע שבארץ אין כלום כמעט וכל "סוכנויות הבררה" יוצרות מצג שווא של אלפי אודישנים ופרסומות שבכלל לא קיימות.

צודק אבל מה שאתה אומר כאן

הוא כאילו חת שתיים שלוש וזה לא עובד ככה אפילו הסוכנויות הגדולות לא מצליחות לספק דוגמניות ברמה שיתפרסמו בצורה רצחנית בחול היו הצלחות כמו שירז טל מיכאלה ברקו בעבר ועוד אבל שוב איפה זה ואיפה זה... אנחנו מדברים פה על הארץ קודם כל. לא כל אחת בנויה לעבוד בחול.

ספיר1992

New member
אני מכירה מלא בנות שיש להן 1.75 גובה,

נראות כמו התחת וחושבות שהן מלכות היופי הבאות. כנראה שאינך מודע לעובדה שישנן בחוץ מיליון ואחת בנות שאינן מודעות לעצמן וכמו כל בחורה ממוצעת חולמות על קריירת דוגמנות. לדעתי כדי לדעת, צריך לבדוק ומשפחה וחברים הם אינם הבדיקה האמיתית, הנכונה והאובייקטיבית. אני אישית לא הייתי הולכת לסוכנויות בלי לדעת שלפחות אני נראת נורמלי. יש מלא בנות שמפדחות את עצמן בעצם העובדה שהן מנסות להתקבל לסוכנות דוגמנות. חוץ מזה, מי דיבר על בגד חשוף? למיטב ידיעתי בטטה עם פנים מעוותות- לא משנה מהו גודל המחשוף שתשים על עצמה, עדיין תהיה בטטה עם פנים מעוותות. אני לא אומרת להחשיב כל מחמאה שמקבלים ברחוב או במקומות בילוי כיכולת לדגמן, גם בנות ממוצעות מקבלות מחמאות, אבל בנות ממוצעות לא מקבלות תוך שעה בסביבות ה10 מחמאות כאשר חלקן הן ''לכי לדגמן'' ובנוסף לזאת מיליון ואחת מבטים לעברן, אחרי בחורות ממוצעות גברים לא רודפים עם המכונית רק בשביל מספר טלפון, צועקים להן כדי שתשמענה אותם, באים לעזור להן לסחוב את שקי הקניות וכיו''ב. תמיד תהיינה הבנות הסותומות האלה שחושבות שהן מינימום בר רפאלי ושלא מתחילים איתן בגלל זה, כי הן כ''כ ואוו שזה מפחיד, נו באמת.. בסופו של דבר האנשים ברחוב, הם הלקוחות של המוצרים אותם מפרסמים הדוגמנים- בין אם מדובר בעיתונים, במוצרי הלבשה ריהוט וכיו''ב. אני בדעה שאם רחוב שלם יכול להסכים על כך שבחורה מסויימת היא ממש יפה, הגיוני מאד שגם סוכנות תחשוב כך, וגם אם לא הבחורה היפה לא תפסיד כלום מהעובדה שתנסה והסירוב שתקבל לא יהיה כמו של בחורה מעוותת לה יצחקו בפרצוף או שגרוע מזאת ימציאו לה תירוצים דפוקים בסגנון גיל, גובה (גם כשהיא גבוהה מספיק) או שהיא לא המראה שמחפשים וכל מיני בולשיט.. שזה לא פחות מעליב.. החלום של בחורה כזאת שחייה באשליה יתנפץ לה בפרצוף.. המחמאות אותן ציינתי היו במטרה להסביר לבחורה ששילמה 3000 ש''ח שבלי לבדוק אם היא בכלל מתאימה, על סמך מה היא מחליטה שהגיוני שתהיינה לה עבודות או שסוכנות אחרת אמינה באמת תקבל אותה ובכלל שהיא יפה. מין הסתם שמחמאות כאלה אמורות לבוא בכמויות. המחמאות לאו דווקא חייבות לבוא מערסים, הן יכולות לבוא גם מנשים מבוגרות, (או לא לבוא מצעירות ואז כל השאר כבר מובן XD). שלא יובן לא נכון, יש מלא בחורות יפות אבל יש פחות בחורות מדהימות ולא כל בלונדינית עם עיניים כחולות ו1.70 גובה יכולה להיות דוגמנית. חוץ מזה.. כבר דיברנו על האופי?!

ספיר1992

New member
אה.. ולא ציינתי עוד מספר דברים בקשר לתגובתך..

א. מין הסתם ש''במרום'' הם זבל. רשמתי שהזהרתי את חברה שלי אך היא לא שמעה לי. רק הוספתי ה''גו מאגמנט'' הללו הם כנראה עוד יותר זבל כי במרום לא לקחו 3000 ש''ח אלא 1500 ולא לקחו עמלת סוכנות, ובנוסף לכך אכן סיפקו אודישנים כך שחברתי הצליחה להחזיר לעצמה את הכסף/ חלקו. לך תדע אם בחרטיטנה הזו שעלתה לה 3000 ש''ח הילדה המסכנה תצליח להחזיר לעצמה אגורה ממה ששילמה, זאת אם לא תבואנה הוצאות פתאומיות נוספות. יכולים עוד לומר לה שכדי להתקבל ל''קמפיין'' עלייה לשלם כסף. היא עוד תאמין כמו שהאמינה בהתחלה שסוכנות מתחילה יכולה להפוך אותה לדוגמנית מצליחה, שבהחלט מדובר בסוכנות ושהיא מאמינה בה ולכן נתנה לה לשלם ''רק'' 3000 ש''ח. סליחה, ההורים מסכנים, לא הילדה. סה''כ מדובר בתמימות. ב. רשמתי ש''מחמאות'' כמו ''כוסית'' הן דפוקות בעיני, מכאן יכולת להבין מספר דברים. בקיצור, כנראה שהיה קשה לך להתמודד עם הכמות והצורה של הכתיבה שלי ולכן לא הבנת אותי נכון בהקשר של מספר דברים אם לא בהקשר של כולם. בהצלחה בפעם הבאה ובהמשך הקריירה המשגשגת =).

למעלה