מה אתם אומרים על

Afrodita121

New member
מה אתם אומרים על

סוכנות גו מנג'מנט?????????????? בבקשההההה זה דחוףףףףףףףףף מישהו יודעעע אם מדובר בסוכנות טובה ואמינה?

Afrodita121

New member
למה

זאת כבר פעם שלישית שאני שואלת את זה ואפח'ד לא עונה???????

לא שמעתי מעולם על הסוכנות הזו

ואני מניחה שגם השאר לא שמעו עליה ולכן הם לא עונים לך

dostein

New member
לא שמעתי עליהם

או על מישהו שמיוצג על ידם יש לך לינק לאתר? משהו?

ספיר1992

New member
אלה לא אביב הפקות?

נראה לי שזה שם חלופה שלהם. אני מקווה שאינני מטעה אותך.

Afrodita121

New member
אני לא יודעת...

אביב הפקות שמעתי שהם נוכלים... אני מאוד מקווה שגו מנג'מנט לא קשורים אליהם בשום דרך... לא יודעת קראתי עליהם התרשמתי לטובה שמעתי שזו סוכנות רצינית והם לא מקבלים כל אחד סתם....אני חתמתי איתם על חוזה רק ל-8 חודשים אם בזמן הזה אני אראה שמשהו לא בסדר אני אחרי 8 חודשים לא מאריכה שום חוזה אלא פשוט עוזבת... ועוד משהו...אני שילמתי ל-8 חודשים הזאלה 3000 ש"ח בערך קצת יותר...זה בסדר???? זה בסדר שסוכנות לוקחת ממני כסף?אולי מישהו מכיר סוכנות שהיא גם לדוגמנים גם לשחקנים וגם לזמרים והיא אמינה? שאני יכול לעבור אליה אחרי ה-8 חודש שלי בגו מנג'מנט במידה ואני אגלה שהם לא אמינים

Afrodita121

New member
אממממ...=\

על הבוק + האתר + 8 חודשים שאני אהיה איתם.... אני לא יודעת...באמת נשמע לי לא הוגן.. אבל חשבתי בהתחלה שזה בצדק...הכסףף בסוכנות אחרת הייתי יכולה לעשות את זה בחינם? אתם יכולים להמליץ לי על איזו סוכנות טובה ואמינה ב-100% שאני אעבור אליה אחרי ה-8 חודשים שלי בגו ...(במידה וימשיכו למשוך ממני כסף)... ושהסוכנות הזאת תהיה לא רק של דוגמנות...=\

הנה דוגמא מעולה

אתם רואים?!?!? לצערי וסליחה שאני אומר את זה אבל הפריארים לא מתים הם רק מתחלפים לצערי יצאת פריארית. אבל זה רק בגלל תמימות ולא כי את טיפשה. צר לי שזה קרה לך.

Afrodita121

New member
אני באמת קצת תמימה

ואולי גם סתומה אבל תשמע כשהיא הסבירה לי על מה אני משלמת זה היה נראה נורא הגיוני ...=\ אני לא תיארתי לעצמי שיש סוכנויות שעושות את כל זה בחינם... למזלי אני לא אבודה חתמתי איתם רק על 8 חודשים, אחרי 8 חודשים אני עפה... שאלתי אותכם כבר ולא עניתם, על איזו סוכנות את ממליצים??

ברור שאני ממליץ על הכי גדולות וטובות

אבל אין לי מושג איך את נראית ואיפה יש לך סיכוי ואיפה לא. אין באמת חינם... שלחתי לך פרטי.

Afrodita121

New member
נו אז אתה רואה אמרת בעצמך

"אין באמת חינם"... אז כן צריך לשלם כסף בכל סוכנות שיש לא? חוץ מזה יצא לי ל-8 חודשים 3000 ש"ח...סכום סמלי לא? שזה כולל את הבוק שהם עשו לי עם 5 סטים משהו כמו 60 תמונות... אתר שאליו יוכלו להכנס אך ורק מלהקים+אנשי הסוכנות ואני... והבטחה למציאת עבודות, ועל כל עבודה אני אקבל 85% והסוכנות תקבל 15% בלבד, כי הם חייבים להרוויח משהו לא? אולי הם בכל זאת לא כאלה נוכלים... נגיד אם הייתי הולכת לסוכנות לוק ומתקבלת, כמה שם הייתי משלמת?

לא לא לא זה לא עובד ככה

פשוט עבדו עלייך לוק למשל אם יקבלו אותך יורידו לך 1500 שקל מעבודות. ותאמיני לי הסכום הזה הולך כולו על הבוק. וזהוווווווו! אני רוצה שתשימי פה את התמונות מהבוק.... שאנשים יבינו מה זה לעומת צילום איכותי

Afrodita121

New member
אין בעיה

עשיתי את הבוק רק אתמול כך שעדין לא הגיעו התמונות איך שאני מקבלת אותם אני מעלה... וכן הייתה לי תחושה שמשהו שם לא מקצועי...נגיד המאפרת איפרה אותי בדרך שלא כל כך התאימה לי, אפילו ההורים שלי והחברים שלי אמרו לי שאני בעצמי מתאפרת יותר טוב (והיא עוד מאפרת מקצועית)... לא אהבתי את הפוזות שהצלמת ביקשה ממני לעשות, הם היו קשות ולא נוחות מה שגרם לי לעשות פרצופים לא הכי מחמיאים... הייתי על עקבים גבוהים מאוד והיא אמרה לי לעשות עם רגל שמאל 90 מעלות כאילו אני יושבת על כיסא (אבל כאילו) ואת רגל ימין לשים עליה, את יד ימין לשים על רגל ימין ו-2 אצבעות מתחת לסנטר להרים תסנטר ולחייך, זה היה כל כך קשה עמדתי ליפול וחיכיתי איזה 10000 שנה עד שהיא כבר לחצה על הכפתור הזה של המצלמה וכשהיא לחצה הייתי כבר כל כך עייפה שהפרתוף שלי יצא בטח על הפנים!!! הייתי כל כך לא מרוצה יצאתי משם די מבואסת ומאוכזבת... וזה בסדר שאני חתומה שם כבר כמה ימים ולא קיבלתי שום עבודה, כאילו זה טבעי, כולם ככה? או שמשהו לא בסדר בי? כאילו יש מצב שאני מגזימה ואפחד לא מקבל עבודה ישר על היום הרביעי שלו... קיצר אני מאוכזבת מעצמי, יש מצב שרימו אותי ואני כמוו סתומההה לא שמתי לב אפילו וחשבתי ששילמתי להם בצדק... העיקר האמנתי שאותי בחיים לא ירמו...פחח

לוק

"לוק למשל אם יקבלו אותך יורידו לך 1500 שקל מעבודות. ותאמיני לי הסכום הזה הולך כולו על הבוק. וזהוווווווו!" "ה-זהו" לא מדויק. סוכנות לא רק גובה על בוק אלא גם אחוזים מעבודות.

למעלה