אין בעיה
עשיתי את הבוק רק אתמול כך שעדין לא הגיעו התמונות איך שאני מקבלת אותם אני מעלה... וכן הייתה לי תחושה שמשהו שם לא מקצועי...נגיד המאפרת איפרה אותי בדרך שלא כל כך התאימה לי, אפילו ההורים שלי והחברים שלי אמרו לי שאני בעצמי מתאפרת יותר טוב (והיא עוד מאפרת מקצועית)... לא אהבתי את הפוזות שהצלמת ביקשה ממני לעשות, הם היו קשות ולא נוחות מה שגרם לי לעשות פרצופים לא הכי מחמיאים... הייתי על עקבים גבוהים מאוד והיא אמרה לי לעשות עם רגל שמאל 90 מעלות כאילו אני יושבת על כיסא (אבל כאילו) ואת רגל ימין לשים עליה, את יד ימין לשים על רגל ימין ו-2 אצבעות מתחת לסנטר להרים תסנטר ולחייך, זה היה כל כך קשה עמדתי ליפול וחיכיתי איזה 10000 שנה עד שהיא כבר לחצה על הכפתור הזה של המצלמה וכשהיא לחצה הייתי כבר כל כך עייפה שהפרתוף שלי יצא בטח על הפנים!!! הייתי כל כך לא מרוצה יצאתי משם די מבואסת ומאוכזבת... וזה בסדר שאני חתומה שם כבר כמה ימים ולא קיבלתי שום עבודה, כאילו זה טבעי, כולם ככה? או שמשהו לא בסדר בי? כאילו יש מצב שאני מגזימה ואפחד לא מקבל עבודה ישר על היום הרביעי שלו... קיצר אני מאוכזבת מעצמי, יש מצב שרימו אותי ואני כמוו סתומההה לא שמתי לב אפילו וחשבתי ששילמתי להם בצדק... העיקר האמנתי שאותי בחיים לא ירמו...פחח