מה אתם אומרים על VB6??

r u t h y 0

New member
מה אתם אומרים על VB6??

שוב, אני עדיין עובדת בout sourcing' זרקו אותי לפרוייקט ממושך בשפת VB... מה אתם אומרים? עןד שנתים, כשאחפש עבודה, שנתים נסיון בVB יועילו משהו??? (שתבינו שאני אלופה ב .net ועברתי הכשרה לכך וכד', מבאס לעשות רגרסיה לVB אשמח לשמוע את דעתכם...

dc24

New member
לא כדאי

אם את באמת, אבל באמת, "אלופה" ב-NET כמו שאת אומרת, אז אין לך אפילו לא סיבה קטנה לחזור ל-VB6. אלא אם כן את ממש אוהבת את מקום העבודה שלך. אלופים ב-NET מוצאים היום עבודה בקלות יחסית כך שחבל לבזבז שנתיים על משהו כשתוכלי לקבל שנתיים נוספות של ניסיון ב-NET.

thankful

New member
מה ההגדרה של "אלוף ב - NET." ?

ידוע לי שמחפשים אלופים , אבל מהי בדיוק ההגדרה של "אלוף ב - NET." ? כזה שאילפו אותו לתכנת ? :) מה בדיוק צריך לפתח ב - NET. כדי להיחשב "אלוף ב - NET." ? אולי לא מספיק להיות אלוף ב - NET. , אלא גם רב-אלוף - כלומר "רמטכ"ל ב - NET." ? ליאור .

dc24

New member
זו רק כותרת

מסתבר שחברות אוהבות כאלו שמחזיקים מעצמם. קוראים לעצמם בכינויים שונים ומשונים כמו "מומחה ל-NET", "תותח" "אלוף"... וכו'. כנראה, מי שבקורות החיים שלו מציג את עצמו די בשחצנות נוטה לקבל יותר פניות. אפילו בכל מיני תוכניות שמארחים "מומחה לענייני המזרח התיכון .. " מה ז"א מומחה ? ככה הוא מציג את עצמו וכהה הוא מתקבל. בקטע של NET אתה יכול להציג את עצמך מצידי כ-"רמטכ"ל של NET" אך אז אם תענה לא נכון על שאלה או לא תדע פיתרון לשאלה אחת - איבדת את האמון בך. לכן, לדעתי, עדיף לומר "ידע נרחב", "ידע מעמיק" וכו' ולא "אלוף או מומחה", ככה אתה משאיר לעצמך גם נקדודות שאתה לא יודע.
DC

CoolerMaster

New member
הבחורה מצפה לתשובה רצינית ואתה מנסה

להתבדח. גם לא היה נורא מצחיק.

thankful

New member
לא ניסיתי להתבדח , גם אם זה נראה כך

לפעמים בא לי לקטר , לפעמים בא לי להתלוצץ קצת ... מה יש ? אני כבר כמעט 4 שנים ללא עבודה - לא יודע אם לצחוק או לבכות ! אני מסכים עם DC24 וגם עם העובדה , לדעתי , שמקומות עבודה הם פשוט "סנובים" - ונותנים הגדרות מופרזות (לטעמי) של "תותח" , "אלוף" וכו' . שיכתבו פשוט "מתכנת מצטיין" ושיפרטו בדיוק את הדרישות - לא משהו כללי ! אני לא אמור להבין בדיוק איזה פרוייקטים נדרשים מתכנת NET. כדי להיחשב למומחה (או איך שזה לא ייקרא) . ליאור .

למעלה