מה אתם אומרים על זה?

מה אתם אומרים על זה?

כשגל לא משרת בצה"ל - הוא פצפיסט כשאני לא משרת בצה"ל - אני משתמט כשהוריו של גל קראו לו בשם הם זכו לטפיחות על השכם. כשהוריי קראו לאחי "יצחק" ולאחותי "מרים" הם זכו למבט מרחם. כשגל ממקבל מהמדינה כסף ללימודים - הוא סטודנט כשאני מקבל מהמדינהכסף ללימודים- אני סחטן. כשאבא של גל הולך לתאטרון באידיש - הוא נאור כשאבא שלי מדבר אידיש - הוא חשוך. כשגל מבקר בכנסיה - הוא פלוראליסט כשאני הולך לבית כנסת- אני מימי הבניים. כשאני מצפה מגל לחבוש כיפה בבית כנסת - אני כפייתי כשגל נכנס למסגד ומסיר נעליו - הוא תרבותי. כשגל יוצא לחפש את עצמו בתאילנד - הוא ציוני כשאני נשאר ללמוד בארץ - אני פנאט. כשלגל יש עגיל באוזן וקוצים בשיער הוא "אין" כשלי יש קווצת שיער ארוכה מאחורי האוזן אני "אאוט" כשגל משתתף בהפגנה הוא דמוקרט כשאני משתתף בהפגנות אני מעורר מהומות. בשביל גל, לכתוב את המאמר הזה- זהו חופש ביטוי בשבילי לכתוב את המאמר הזה, זה סתם פרובוקציה.

חזון אחרית הימים...

אם תגובתם תהיה אוהדת. זה בסדר, מותר לפנטז. כפי שסיימת בשורה התחתונה, אתה (מבחינתם) סתם פרובוקטור !!

taro

New member
ועוד כמה סתירות ציוניות

כשאולג עולה ארצה בגלל המצב הרע ברוסיה, הוא אמיץ ותורם. כשיוסי יורד מהארץ בגלל המצב הרע, הוא פחדן. כשערפאת מעלים עין מהחמאס, הוא תומך טרור. כשישראל קוראת רחובות על שם הלח"י, היא מחזקת את התודעה הלאומית. כשמרים החרדית יוצאת לעבוד, זה שוביניזם. כשגילי החילונית יוצאת לעבוד, זו פיתחות וקידמה. כשש"ס מתנה את ישיבתה בממשלה בדברים, היא סחטנית וגזלנית. כשמרצ עושה זאת, היא עומדת על עקרונותיה. כשהרב עובדיה יוסף מצוטט בתקשורת עויינת, הוא ראוי להעמדה לדין. כשד"ר משה גרנות מצוטט בתקשורת אוהדת (קרי: תקשורת ששייכת לעולמו שלו) דבריו הוצאו מהקשרם. כשחילונים לא קונים בויטה, זה אלטרואיזם נעלה. כשחרדים לא אוכלים במקומות לא כשרים, זו כפיה. כשגרמנים מכריחים בלגים כבושים לשרת בצבאם, זה מזעזע. כשציונים מכריחים חרדים כבושים לשרת בצבאם, זה בשם הצוויון והשוויון. כשחילוני שורף בית כנסת, הוא עשב שוטה. כשחרדי שורף חנות צילום, המגזר החרדי כולו מכריז מלחמה. כשיהודים בגולה לא מתנגדים לצורר, זה לא בגלל ערכי מוסר, הם פשוט חלושים, עלובים ופאסיבים. כשציונים נמנעים מלהפציץ עיר מהשמיים, הם מגלים איפוק.

כשדויד קלע לגוליית בראש,

היה טוב לדויד, אבל לגוליית היה רע. איך אתה מסוגל לא להבין דבר כל-כך פשוט?

taro

New member
והקשר הוא?

יש הבשל בין לטעון שטוב לכם כך ורע לכם כך, ובין להכפיש ציבור שלם כבור, גזען, טפיל, מסית, פרימיטיבי, שוביניסטי, אלים, וכו´.

אליקים

New member
חכם וטיפש

מה לעשות יש חכמים ויש טיפשים החכם לא מתבייש להודות שלא הבין והמתנשא אפילו לא טיפש אליקים

taro אינו טיפש

טיפש הוא מי שרואה אמירה מסוימת ובטוח שאיך שהוא מבין את זה, זה בדיוק מה שהאומר התכוון.

אויש, כמה שאתם צנועים !!

כל פעם אני נפעם מחדש, ולאט לאט מתחיל להשתכנע שאני בחברה טובה. הגזע העליון - בעלי בינת על - מורמים מעם - שלולא ה"כפית" שלכם (כפי שנאלצת להשתמש בה כדי לעזור לטארו להבין), לא ניתן לנו להבין אפילו את עצמנו. תודה לכם

האם זו הזמנה "לעוף" מכאן? ...

מה קרה? נפגעת? אתה יודע, אנשים יהירים נפגעים בקלות. מה כבר אמרתי שגרר תגובה כזאת ממך?! "טיפש הוא מי שרואה אמירה מסוימת ובטוח שאיך שהוא מבין את זה, זה בדיוק מה שהאומר התכוון" אולי תסביר לי את המשפט החכם שלך ? אולי על פי האמירה הנ"ל אני בגדר טיפש, מפני שלא הבנתי היכן כאן הטיפשות. תודה

זה מאד מאד פשוט

לא הייתה ואין לי שום כוונה להיכנס איתך לויכוח על מידת הצניעות שלי. אם יש לך בעיה עם הגישה של אנשים פה, אתה חופשי להחליט בשביל עצמך אם אתה רוצה להישאר פה או לא. מה שהכי מצחיק זה שטארו, שאליו דיברתי, דווקא נתן את התגובה העניינית ביותר, בעוד שאתה, "אביר המדוכאים", יוצא להגנתו...

אתה עדיין ממשיך עם זה ...

ההחלטה אם להישאר כאן או לא תלויה בי בלבד, וכל רמז עבה או דק או מפורש מצדך לא ישפיע עלי! תודה על התיאור הבומבסטי "אביר המדוכאים", אנא ספר לי איך או מה גרם לך לחשוב שאני "אביר" או מדוכא? (בנוסף ליהירות גם קובע את מעמדי) אין לי צורך לצאת להגנת "טארו", הוא ילד גדול שיודע להסתדר לבד אולי יש לנו מכנה משותף, אך ההשקפות מסתבר שונות. ההערה שלי התייחסה באופן כללי למתיימרים לדעת מה יותר טוב עבורי, וכל עוד איני פוסע בתלם המדע, אני בגדר אדם הזקוק להבנה וחמלה, ובתגובתך למעשה יישרת קו איתם. לכן, תגובתי הייתה בהתאם, ואם זה לא מוצא חן בעינך אתה רשאי להחליט אם להישאר כאן או לא.

החלטתי להישאר

וגם החלטתי שאין לי זמן וכוח להמשיך בדיון המיותר הזה. אתה רואה, זה מאוד פשוט. למה אתה עושה כזה עניין?

החלטתי להישאר

וגם החלטתי שאין לי עניין להמשיך לדון איתך בנושא זה. אתה רואה כמה זה פשוט? למה אתה עושה כזה עניין?

למעלה