מה אתם אומרים על זה?-

¥EleVatioN¥

New member
לא נכון../images/Emo129.gif

הם המבנה של העין שלה נורא דומה! והפנים בכללי ובאמת יש שם ממש לא דומות אבל אני יודעת שסוזי דומה לאנג'י קצת!

שיואו זה מילה במילה מה שאמרתי...

אני לפני כמה חודשים כשדיברנו עליה באתר AMAZING ANGELINA... אם דיברת איתה, וכן, אני מפקפקת, מה השם האמיתי שלה?

אני יודעת שהייתי יותר דומה...

לה אם היו לי תווי פנים חדים יותר [אבל אני שמנה כך שזה לא אפשרי
], אבל הנה כמה תמונות שלי שנראה לי שהן מספיק טובות בשביל "להראות דומה"... סורי על איכות המצלמה, היא חרא.

The Lost Girl17

New member
מה את דפוקההההה????

באמא שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי מאנשים שחושבים שהם דומים לה! כוסאומו סליחה שהעצבים יוצאים עלייך אבל אין דימיון אחותי.. אוףףףףףףףף

Im The Sun

New member
צאי מהסרטים...../images/Emo42.gif

מה כבר נמאס לך? אז היא חושבת שהיא דומה לה ויש עוד שיסכימו איתה, אני בינהם דרך אגב. מה את נלחצת
היא לא יפה כמו אנג'לינה אבל היא מזכירה אותה וזה גורם לה להרגיש טוב עם עצמה, היא שמה פה כמה תמונות שלה כדי לקבל חוות דעת ולא צעקות... זה פורום אנג'לינה ג'ולי, זכותה
את מוזמנת לשים עוד תמונות כפרע

The Lost Girl17

New member
טוווווווווווווווווווווווווווב...

יש ויש.. והיא דומה לה, נכוווון..

מי שאמר לך שאת דומה לה עבד עלייך

בעיניים. עלק דומה לה. וואלה זה צריך להיות בפספוסים

Aurum

New member
צר לי לבשר לך בשורות "קשות" ../images/Emo13.gif

אבל אני לא רואה אף טיפת דמיון בין התמונות שלך לאנג'לינה... אבל זה רק אני, ככה ש...

dt50 my love

New member
אף אחת לא את ולא האחרות באתר

לא דומות לה .. אז הם שמו קצת איפרון בגבות , בעיניים , חשפו תשפתיים ומה?? מה עם אופי?? ולא שאני אומרת שהם דומות .. לא לא .. וזה גם פתטי כי למה שהם ירצו להיות דומות לה ?? הם צריכים לפתח את עצמם עצמם ..!@!!!!!!!!!!!!!!!!@#!@#$@#@#!!! דעתי! וד"א בסוף החודש אני נרשמת לבצפר לעשות רישיון על אופנוע .. סוף סוף!

oh l0rd

New member
יואווו דיייייי לחיות בסרט!!

אףףףףףףףףףףף אחתתתת בכל העולם הזה ל-א ד-ו-מ-ה ל-א-נ-ג-'-ל-י-נ-ה אנג'לינה יש רק 1!!!!!!!!! אנג'י מיוחדת ונדירה ביופי ובאופי אף אחת בחיים לא הייתה דומה לה, וגם לא תהייה דומה לה

S m e l l y Cat

New member
מי שפתטי פה אלה בעיקר אתן

ומה אתן מתעצבנות בכלל זכותן של הבנות באתר הלאדעתמה הזה או של Beautifully Chaotic לחשוב שהן דומות לאנג'לינה[וכן, יש דמיון. לא 100 או 80 אחוז כמו שראם אמר אבל יש וסתמו] ואנליכחלהמשיך קיצר די תהיו בשקט קצת ואל תתנפלו על הילדה.

למעלה