מה אתם אומרים על זה?-

The Lost Girl17

New member
וואי וואי תראו ת'יצורות האלה..

הפוזות שהן עושות..פאק, מה זהההההה.... יקבלו כאאאאאפה!!! צאו מהסרטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

Queen17

New member
מניאקיות!....חיחיחי../images/Emo6.gif

יש שם איזה שתי בנות שבכמה מהתמנות ממש ממש ממש מזכירות את אנג'י! יש להן שפתיים בשרניות כאלה וענקיות, אף קטן וחמוד ועיניים ענקיות! דיי זה לא פייר!

The Lost Girl17

New member
מה את אוכלת סרטטטטטט..

סתם כל אחת שחושבת שיש לה שפתיים של מוצצת היא אנג'לינה ג'ולי.. והן גם חיות בסרט שהן אנג'י יעני הן מתחילות להסתובב בהרים עם רובים קשורים לרגליים וסכינים וטיציים שחורים וחולצות בטן ועושות צמה ארוכה וצובעות לשחור וזהו הן כאילו עכשיו אנג'לינה! לא יעזור כלום!! נו מה אני מכירה כמה כאלה שחיות בסרטטטטטטטטט.. לא דומות! אפ'חת..שילכו. ויש בכלל כמה שהן כאילו, מה קשור אנג'לינה.. אבל ממש ממש מה קשור.. כאילו מה את רוצה מה את שמה תמונה שלך יא ילדה מסכנה..

S m e l l y Cat

New member
חחחחחחחחח

כאילו מה את רוצה מה את שמה תמונה שלך יא ילדה מסכנה חחחחחחחח

Queen17

New member
בואנה את קרועההה..חח

רגע מה בדוגרי אין שם איזה שתיים שמזכירות אותה?? תעזבי מזה חשוב אם יש לה שפתיים של מוצצת או לא! הן מזכירות את השפתיים של אנג'י

Aurum

New member
יש יש... דומות...

נכון שלא 1 על 1... אבל מאוד מזכירות אותה...

The Lost Girl17

New member
אולי, ממש ממש קצת..

רק השפתיים.. אבל כל הפרצוף ביחד בכלל לא אבל לא יעזור אני שונאת ת'אנשים האלה שמנסים להיות לוק אלייק.. כי כל הקטע שהם מנסים וזה אמור לבוא טבעי.. יש כל כך הרבה כאלו בארה"ב והם נכנסים לזה כמו ייצורים, איך אני שונאאאאאת..

mor1212

New member
יש תמונות שLynda ממש דומה לה..

התמונות שלה ממש מפורסמות... בכלל, כולם שמה כל כך פתטיות!!

pinoki

New member
כה

האתר כבר הוזכר בעבר יש שמה כמה וכמה בנות שממש מזכירות את האנג'לינה.. הדגש כנראה שעל השפתיים

mor1212

New member
ברור שעל השפתיים..הכי קל על השפתיים

כי בדוגרי, איך אפשר לעשות עיניים כמ שלה?! אי אפשר פשוט.. וואי יש ת'שיר של אשלי סימפסוןןןןןןןןן *הולכת לראות* חזרתי חמודה היא לא סנובה כמו אחותה איכככככ

The Lost Girl17

New member
אחותה לא סנובית, היא פשוט מטומטמת

היא חושפת את הבורות שלה כל פעם שאני רואה ניולי-וודס.. בנאדם טיפש, וזה ידוע, כל היום יורדים עליה בתוכניות..וגם לא נראה לי שהיא עושה את בכוונה..לא מבינה איך היא הגיעה לאן שהיא הגיעה, למרות שיש לה קול יפה, אבל זה רק מוכיח שכל בלונדינית אהבלה עם קול יפה יכולה היום להיות הבנאדם הכי עשיר בעולם עם אחד הבתים הכי מגניבים בהוליווד..אבסוווווורד!

¥EleVatioN¥

New member
אמאאאאאא../images/Emo129.gif

אני זוכרת שגם שלי (ביוטיפול קאוטיק) שמה תמונה שלה באתר של אנג'י, אבל אחר, לאזוכרת בדיוק איפה

¥EleVatioN¥

New member
אלוהים היא פשוט ..../images/Emo129.gif

שיבוט שלה אני אומרת לכם!!! שערורייההההההההההההה ><

והיא בכלל לא דומה לאנג'לינה....

היא סתם בחורה יפה בפניי עצמה... הן לא מבינות שזה לא מספיק שתהיינה להן שפתיים גדולות?! וזה שהן ירימו ת'גבה שלהן...או את הראש שלהן...זה עדיין לא מתקרב למה שאנג'לינה משדרת... לסקס אפיל... או למגניבות... או לאופי הקורן והמיוחד שלה... פשוט לא! שיצאו מהסרט....

Aurum

New member
נו מה? את רוצה 1 על 1 בדיוק?

אין כזה דבר... אפילו לא באומנות. יש שם בנות שמזכירות אותה. דיי דומות לה, נכון שלא ב 100% וגם לא ב 80%. אבל יש דמיון... למה בדיוק אתם רוצים להגיע בשירשור זה? הרי כולם יודעים שהעתק מושלם אין... אבל דומות יש. זה שהן "לא יפות" כמוה או סקסיות כמוה זה כבר עניין אחר. אז לפי מה שאני מבין מהשירשור הזה זה......... שאין דבר כזה בחורה שדומה לאנג'לינה?

למעלה