מה אתם אומרים עליו?

מה אתם אומרים עליו?

אורן זריף מטפל בכוחות תת המודע בעשרות אנשים מדי יום, ובמסגרת הטיפול מעביר זריף אנרגיות אל תת המודע של המטופל, ומעורר בו יכולת ריפוי עצמי זה האתר שלו : http://www.orenzarif.co.il אני רוצה תגובות על הבן אדם הזה כי אני כבר לא יודע מה לחשובבב

האם אינך קורא אותיות קטנות ?

כמעט כל עיתון מציין שאין המערכת אחראית לתוכן המודעה. ועם מעט מצלצלים אפשר לפרסם כל מודעה הזוייה, ואף לרכוש שונאי בצע. ואין זה רחוק מכל הבאבע מעיישעס שפורסמו על חשבון שבתאי צבי ודומיו.

אני רוצה להבין.

על סמך מה החלטת שהוא רמאי ? ולמה פרופסור לפיזיקה שהיה אצלו, בניגוד אליך, טוען שלבנאדם הזה יש יכולות ריפוי לא מוסברות ? אני רוצה לדעת באמת על סמך מה החלטת.

Trance O Matic

New member
מממ רמאי.... אוליי, מי יודע....

תחזור לפה עם סרט שלך שמראה שהצלחת, (פסיכוקינזיס - הוראות ברורות לאיך לבצע). אורן זריף משתמש בפסיכוקינזיס ועושה מניפולציה בתת מודע (ויתכן גם עושה היפנוזה למרות שלא מצויין באתר) בקיצור הוא "פסיכולוג בגרוש" וגם זה תואר אחד יותר מידי בשבילו. לענייננו, רנדי לא נתן לו שום מיליון דולר.

מה אתה יורה בלי קשר ?

אני מדבר נטו על הטענה ליכולות ריפוי ולא על הזזות של חפצים, כי זה לא מעניין בשיט. מה שכן ראיתי, זה כתבות עם פרופסור לפיזיקה שהיה אצלו וטוען שלא ניתן להסביר ע"י חוקי הפיזיקה המוכרים את מה שהוא עשה ופרופסור לרפואה, מנהל מחלקה בבית חולים הדסה שטוען שאין לו שמץ של מושג מבחינה רפואית, אבל אמר שזה עובד. מה אני אמור לחשוב, שהתואר שלך בספקנות שווה יותר מהאמינות של אנשים כאלה ? למה לדעתך האנשים האלה טוענים את מה שהם טוענים ?

Trance O Matic

New member
אתה מוזמן -

לבדוק את ה250 או 1000 או 10,000 שטוענים כי הוא עשה בהם משהוא חלקי או מלא, ריפוי או משהוא. תבדוק אותם, תנטר אחריהם כל חייהם (בתנאי שיש לך דיפלומה ברפואה, פיזיקה או משהו שקשור ספציפית). כמובן לא רק אתה, לפחות עוד 5 דעות שונות לפחות של אנשי מקצוע. - לא ראלי, נכון ? מי שטען כי נהנה ב"טיפול" שלו תפדאל...

Trance O Matic

New member
מהמם.

נתגלו כמה פרטים מעניינים, גובה כסף, טיפול של כמה דקות. (רצץ טיפולים כאלו).סכום מצטבר של אלפי שקלים. הודעה חשודה- אורן זריף מציע: "ניטרול אחמדינג'אד תמורת 3.6 מליון $". הוא בכלל שכיר. ויקוח מר בין הזקן לזריף. בקיצור מסריח. לא אתפלא שהפרו' או המנהל או לא משנה לקחו שוחד.

האם שאלת אישית את השמוקטור מהדסה ?

או שמא הנך מסתמך על פירסום גס של זרזיף ? לידיעתך, הפריירים לא מתים אלא מתחלפים ! ובעבר סופרו הרים וגבעות על בארבא אבא, לרבות פרופסורים אנשי שם. ומה שברור, כאשר שכנענו כמה אנשים להתרפא אצל רופא האליל, אחר שתרמו טבין ותקילין הם נפחו את נשמתם.

miyamoto

New member
מה לעזאזל לפרופ' בפיזיקה ורפואה?

הכן לך, צוות של רופא, פיזיקאי, כימאי, פסיכולוג ומנטליסט. אחרי שהם יבחנו את ה-"יכולות" שלו בתנאי מעבדה מבוקרים ויסיקו לאחר דיון משותף שהתופעות אכן בלתי-מוסברות, השתכנעתי.

Trance O Matic

New member
כן, בטח ....

איזו קבוצת מחקר מובילה בעולם, או קבוצת מחקר אונברסיטאית מובילה בעולם תבדוק את אורן זריף? אנשים "גדולים ממנו" כבר בדקו ולא נמצא כי הם עושים משהוא מעשי. מי יתרום את הכסף הרב לניסוי?

miyamoto

New member
כלוםבפיתה, אם הוא כל כך מתעקש.

../images/Emo13.gif אני רק הצבתי תנאים.

Commoner

New member
כלוםבפיתה הוא יהודי מאמין.

מאמינים ידועים בנטיתם לקבל טענות מיסטיות אל-טבעיות (או על-טבעיות) רוצה לומר: סף הספקנות של מאמינים בנוגע לטענות ממין זה הוא נמוך, ולכן יהיו נוטים לקבלן, בעוד לא תראה אתאיסטים נוהגים כך מדוע זה קורה ? לדעתי הסיבה היא השכלה כללית ירודה אורן זריף, כמו כל שרלטן, אינו מסוגל להתפרנס ישירות בשוק עבודה. הוא מתפרנס משכנוע פתאים להיפרד מכספם

למעלה