מה אתה שומע עכשיו? Neal Morse - Temple of the Living God
T The Cabana Boy New member 24/10/05 #2 K2 - Aten (Window of Appearances) מישהו יודע איפה אני אוכל לקרוא את הליריקה שלהם? ניסיתי בגוגל ולא מצאתי.
K2 - Aten (Window of Appearances) מישהו יודע איפה אני אוכל לקרוא את הליריקה שלהם? ניסיתי בגוגל ולא מצאתי.
R Rudess New member 24/10/05 #12 www.progrockrecords.com אם זאת אותה להקה שאני מכיר מהאלבום Book of the Dead, אז בלייבל שלהם תוכל למצוא מידע.
www.progrockrecords.com אם זאת אותה להקה שאני מכיר מהאלבום Book of the Dead, אז בלייבל שלהם תוכל למצוא מידע.
J JohnPaul New member 24/10/05 #3 ועידת נמל נאה - אדון וברצון מכיוון שזה היה מאוד לא מובן, אתרגם לאנגלית בחזרה: Fairport Convention - Liege & Lief.
ועידת נמל נאה - אדון וברצון מכיוון שזה היה מאוד לא מובן, אתרגם לאנגלית בחזרה: Fairport Convention - Liege & Lief.
S Slim Jim New member 24/10/05 #5 LOL דווקא הצלחתי להבין שזה פיירפורט ליג' אנד ליף זה באמת משהו שלא נתקלים ביום-יום. אלבום מצויין! אני אישית מעדיף את unhalfbriking. תתרגם את זה...
LOL דווקא הצלחתי להבין שזה פיירפורט ליג' אנד ליף זה באמת משהו שלא נתקלים ביום-יום. אלבום מצויין! אני אישית מעדיף את unhalfbriking. תתרגם את זה...
R Rubycon New member 24/10/05 #13 אוקיי. אז האמת היא שגם ריצפתי וגם בניתי, זה היה עוד כשהשערות שלך שם למטה רק התחילו לבצבץ, ויש הבדל.
M MajorWinters New member 24/10/05 #22 מה שהבנתי מההודעה זה: אני עם רגל בקבר ועבדתי בעבודות מזופתות אתה מחפש רחמים? (סתם, סתם...)
R Rubycon New member 24/10/05 #26 אני תמיד עם רגל בקבר כשאתה עם רגל בקבר, אתה לא מתפלא שהשניה נכנסת. ובניין זה אחלה עבודה. חוץ מלזפת איזה גג בשיא הקיץ (שזו באמת עבודה מזופתת) והרכבת תקרות מגבס, שזה פשוט חרא של דבר, נהניתי מהכל. ומי שמחפש רחמים צריך קודם כל בעצמו לרחם על עצמו.
אני תמיד עם רגל בקבר כשאתה עם רגל בקבר, אתה לא מתפלא שהשניה נכנסת. ובניין זה אחלה עבודה. חוץ מלזפת איזה גג בשיא הקיץ (שזו באמת עבודה מזופתת) והרכבת תקרות מגבס, שזה פשוט חרא של דבר, נהניתי מהכל. ומי שמחפש רחמים צריך קודם כל בעצמו לרחם על עצמו.
S Slim Jim New member 24/10/05 #14 טוב הבנתי אותך. אני כמו מטומטם ניקדתי את זה לא נכון. בכל מקרה, תרגום חופשי זה מצחיק.
O ofekkehila New member 24/10/05 #4 evolving silence vol.1 free jazz-טריו של סקסופוניסט ישראלי וחטיבת קצב מחו"ל. המפיק המוזיקלי הוא מנהל מחלקת הג'אז באוזן. די נחמד. בזמן האחרון התאהבתי באוונט ג'אז ובפרי ג'אז.
evolving silence vol.1 free jazz-טריו של סקסופוניסט ישראלי וחטיבת קצב מחו"ל. המפיק המוזיקלי הוא מנהל מחלקת הג'אז באוזן. די נחמד. בזמן האחרון התאהבתי באוונט ג'אז ובפרי ג'אז.