מה אני רוצה

לירננה

New member
מה אני רוצה

האם אתם יודעים מה אתם רוצים? היום דיברתי עם הפסיכולוגית שלי והיא נתנה לי נקודה למחשבה: אני כל הזמן חושבת שאני לא מקבלת מה שאני רוצה מאנשים אחרים ולכן קשה לי כל כך התקשורת איתם. אבל בעצם,האם אני יודעת מה אני רוצה? כרגע באמת לא יודעת מה אני רוצה. חתום מממני

רצונות ../images/Emo204.gif

יודעת מה אני רוצה, לא תמיד יודעת את הדרך או את הדיוק המרבי של מה בדיוק רוצה, אבל את הכיוונים בחיי אני כבר די יודעת כמה שנים, ופשוט זורמת עם החיים, עם הדברים המתכוננים והלא מתוכננים שקורים בדרך
. את כל הזמן חושבת שאת לא מקבלת מה שאת רוצה מאחרים ולכן את לא מתקשרת איתם- מה את מחפשת לקבל מאותם אנשים
האם תמיד חייבים לקבל משהו- אי אפשר פשוט להיות ידידים ולהיות שם אחד בשביל השני

לירננה

New member
נראה לי שקצת סתרת את עצמך

"האם תמיד חייבים לקבל משהו- אי אפשר פשוט להיות ידידים ולהיות שם אחד בשביל השני?" להיות שם אחד בשביל השני זה המוווווון זה לא כל כך פשוט וזה גם נחשב לקבל משהו ממישהו צנסי להגדיר מה זה להיות שם אחד בשביל השני ותראי שכל אחד יגדיר את זה אחרת. אי אפשר לעשות רשימה של מה זה כולל וזה יהיה מספיק

אופיפה

New member
מה אנחנו רוצים...

באמת, עד שאנחנו לא מגדירים בדיוק מה אנחנו רוצים, אז לא ממש מקבלים תמיכה מאף אחד. כי באמת איך אפשר לתמוך במשהו לא מוגדר? ברגע שאנחנו מגדירים במדוייק את המטרה שלנו, פתאום מקבלים תמיכה בלי לבקש אפילו. מאחלת לכולם למצוא את המטרה בחיים.

sunshine2004

New member
גם בזוגיות...

אנחנו לא תמיד יודעים מה אנחנו רוצים... יש רעיון כללי...אבל כשאנחנו צריכים לרדת לפרטים - יותר קשה... אני לא יודעת אם כשאנחנו יודעים מה אנחנו רוצים, אנחנו מקבלים תמיכה...לא תמיד יתמכו בנו ולא משנה מה נרצה...

לרדת לפרטים...

את חושבת שכדאי לרדת לפרטים בעניין הזה? אולי כן. השאלה היא איזה סוג של פרטים. כן. לא תמיד יתמכו בנו. בשביל זה קיים בטחון עצמי. בשביל זה קיימת אינטואיציה. כך נראה לי

sunshine2004

New member
כן, אני חושבת שצריך

לרדת לפרטים... לכתוב לעצמנו את התכונות החשובות לנו...ולשים לב שאנחנו לא כותבים את התכונות שאנחנו מקווים שישלימו אותנו, כי זה אומר שאנחנו מחפשים בבן זוג את מה שאין בנו... כרגע אני אישית "נלחמת" בחוסר תמיכה מובהק (בזוגיות) מהסביבה שלי ומהסביבה שלו...מה שנותן לי כוח זה עצמי (וגם הוא)... והאינטואיציה...אם רק הייתי מקשיבה לה יותר

sunshine2004

New member
אין לי בעיה לספר...

הסביבה שלו מתנגדת בעיקר בגלל שהצד שלי לא יכול לתת לנו סכום של 50,000$ לקנות דירה (חצי...חצי) הם מאמינים שצריך "לקנות" דירה כדי להיות מאושרים. הסביבה שלי מתנגדת בגלל שהיינו בדרך לחתונה...וזה התפוצץ בגלל שאי אפשר היה לקנות דירה....(והטבעת גם נשארה אצלו...) כסף כדרך לאושר...

אופיפה

New member
הייתי אומרת ההפך..

רצון הוא חלק מבחירה. זאת אומרת רצוי שנבחר במשהו שאנחנו רוצים... למרות שיש אנשים שבאופן בלתי מודע אולי בוחרים שוב ושוב את מה שבעצם הם לא רוצים.

אופיפה

New member
לדעתי..

הכל תלוי בבחירה. גם זוגיות.צריך רק לתת אמון בבחירות שלנו. ולא לבטל אותן בספקות שניה אחרי שבחרנו.

למעלה