מה אני עושה?

yosef770

New member
מה אני עושה?

סיפרתי לאמא שלי והיא קיבלה את זה ממש יפה בהתנהגות שלה והכל, בדיוק כמו שקיוויתי, אבל היא בטוחה שאני יכול וצריך "לצאת מזה" וזה יעבור, והיא בטוחה שאני צריך להסתיר את זה ואני צריך לא לפרסם, וזה ממש לא מה שאני חושב... איך אני מסביר לה? שזה לא הפיך? שגם אם כן אין סיבה להפוך את זה? ושזה רע לי שאני מסתיר? ככה אני מרגיש... תודה

Master Stav

New member
כדי לקבל תשובה אמיתית חסרים ליפרטים

הגיל שלך, מצב היחסים הכללי בבית , אבא בתמונה ? אמונה ?

yosef770

New member
...

בן 18 לא מבין את השאלה... אבא לא בתמונה משפחה מאמינה חזקה

Master Stav

New member
אתה ילד גדול ...

הגי הזמן שתצא מתחת לסינר של אמא דירה משלך ודרך חיים משלך, לא הכול צריך להסביר לפעמים גם טוב לתת לזמן לעשות את שלו כך לפחות אני חושב ....

ברוך הבא../images/Emo140.gif

באמת חסרים פרטים ולכן אענה באופן כללי מה שאני עונה בדרך כלל: קבלת הנטיה המינית של ילדינו לוקחת זמן. לוקח זמן לעכל, לחשוב ולהפנים. גם אני בהתחלה הייתי אומרת ומקווה שזה יהיה זמני
סבלנות יקירי, ס ב ל נ ו ת

שירה910

New member
יוסף

זה טבעי שזאת תהיה התגובה הראשונה . זה בהחלט דורש זמן והדבר הראשון הוא לחשוב שאולי אפשר לשנות זאת ולא מתוך אי קבלה שלך אלא של ההכרה שזה המצב . אל תכעס עליה . קבל שיקח לה זמן להסכין עם הדבר .תאמר לה את מה שאתה מרגיש בלי לנסות לשכנע או לכעוס . והסכם לזה שלא יהיה לה קל לקבל בנתיים . עד שתתרגל לעובדה . בהצלחה ובאהבה .

הי יוסף

ברכות על 'היציאה מהארון' והאומץ לשתף. מידע מאד עוזר בתהליך. אני מציעה לך להיכנס לאתר של תהלה יש שם מידע שמופנה להורים ואולי להציע לאמא לקרוא יחד ובהמשך להגיע לקבוצה במקום מגוריך. יש ספר שכתבה אירית קורן 'ארון בתוך ארון' סיפוריהם של הומוסקסואלים ולסביות דתיים. איך הם מתמודדים מול משפחתם ומול החברה שבה התופעה קיימת ולא מדוברת.... וכמו שכתבו קודמי להבין שגם אמא זקוקה לזמן ... גם לך לקח זמן... ובתוך הזמן לנסות להביא מידע ...תקשורת ואהבה. בהצלחה יעל הרפז

למעלה