מה אני עושה????????

dornat

New member
לתפוס את הילד ולדחוף לו כמה מכות, כדי שבפעם

הבאה הוא יכיר את החובש. מה זה צריך להיות??? שני כאפות רציניות לפרצוף וגומרים עניין.

הצחקת אותי

אפשר להפעיל שנייה את השכל? ומה אתה חושב שההורים שלו יעשו, ישלחו לך פרחים וכרטיס ברכה? עימותים בין ילדים צריך להשאיר בין ילדים אבל לתת לילד שלך את כל הכלים שהוא צריך כדי להתמודד עם החיים, כולל עם מצבים של אלימות.

dornat

New member
את מוזמנת בעצמך

להפעיל את השכל. שורה תחתונה מרביצים לבת שלך מכות שהיא צריכה חובש!!! את לא נראה לי עדיין תופסת את החומרה. יש דברים שלא יעזור אני שכל לא מכניסה, ובטח לא שיקולים של מה עדיף. אם מישהו יעז ליגוע לי בילדים אני באופן אישי מפרקת לו את הצורה. אז אני אשב 12 שעות במעצר מה קרה?? אבל בבן שלי אף אחד לא ידע ואני אצרח לו את זה בפרצוף ואני אגיד לו שאם הוא יעז לעשות צעד נוסף לכיון שלה אני באופן אישי יעזור לו לבחור לו עין מלאכותית. להורים שלו את יכולה להתקשר ולהזהיר שאם הם לא יעשו משהו את בעצמך תעשי משהו. אני לא מבינה את כל ההורים האלה, בטח את מאלו היפי נפש שכותבים בוואי נט את התגובות "צאו מעזה אתם גורמים אי נוחת לתושבים שם" תביני אף אחד לא אוהב אלימות אבל ברגע שההורים או מערכת החינוך לא עושה שום דבר... יתמטטט העולם אבל אני המחיר שלי יגבה אני לא משאירה שום עימותים ושום כותרות כאלה ואחרות ליד הדמיון או ליד של ילד בן 10 שסובל מאלימות. בטח לא על בשרה של הבת שלי. איזו מסכנה היא...כואב הלב

א. שאני גבר ולא אישה

הגעתי לכאן דרך הדף הראשי. שנית, יותר סביר שתהיי 12 חודשים בבית לוינשטיין מאשר 12 שעות במעצר. מתחיל לחלחל? ואם את הולכת לענות שזה עדיין כדאי, אז סביר גם שאת רק תחמירי את המצב של הבת שלך ולא תשפרי אותה כי עם הגיבוי של ההורים הילד המכה רק יחמיר את מעשיו. עכשיו יש מבין?

dornat

New member
זה לא עניין של הבנה אלא של הסכמה, והיא איננה.

יש מבין? תעשה מה בראש שלך באמת... אני לילדים שלי דואגת קצת אחרת רק בריאות

Orly li

New member
על בן של חברה שלי איים ילד בן 12 בסכין

זה קרה מחוץ לבית הספר - כך שהם אמרו שהם לא אחראים. היא התקשרה להורים שלו - זה לא עניין אותם. כשפנתה למשטרה אמרו לה כמה דברים: - לא יכולים להזמין אותו לברור, כי הוא מתחת לגיל 13. - את הבן שלה (חגג בר מצווה) אפשר לחקור - אפשר להגיש נגדה !!! תלונה על התרדה, על כך שהתקשרה להורים. בשורה התחתונה - הילדים נשארים להתמודד לבד... ושאלוהים ישמור... כי רק הוא, בתקווה, מתעניין בנושא.

kikona126

New member
שלום

העובדה שתגיעי עם הבת ותסרבי להכניס אותה ללימודים, לדעתי, תגרום ליותר בעיות. הילד שמרביץ, מרביץ כי הוא רוצה תשומת לב שהוא לא מקבל. מעין תגובה למה שהוא עושה. ברגע שאת מגיעה , ברגע שאת מתמרמרת, הוא יודע את זה ומבחינתו הוא קיבל תשומת לב (עקיפה). אפשרי לדווח למשטרה, אולם לדעתי זה חבל שהיועצת בבית הספר לא עושה כלום בנידון. ילד מרביץ מסיבה מסויימת. ואינני מאשימה את הילדה שלך (חס וחלילה), הסיבה יכולה להיות סיבה שמגיעה מהבית או אפילו עם יחסים שלו עם אנשים אחרים, ואז כדי להשלים את ה"ריק" שנוצר בו הוא מוציא את זה על הבת שלך. שוב, לדעתי עונש מהמנהלת לא יעזור, אלא יהפוך אותו ליותר אלים.

מניסיון-

הגעתי מהעמוד הראשי >< כשהייתי בת 12 הכו אותי כמה בנים, יותר מפעם אחת, ובפעם האחרונה גנבו עגילי יהלומים יקרים [ממש תלשו לי מהאוזניים]. אחרי הפעם הראשונה הלכתי בעצמי לדבר עם ההורים של אחד הנערים - לא עזר, אחרי הפעם השנייה אמא שלי הלכה לדבר עם ההורים של כל הנערים - גם לא עזר, זה קרה עוד פעם והלכנו להגיש תלונה ואימא שלי סירבה לשלוח אותי לביה"ס במשך חודש. ובמשטרה? כלום! אפילו לא אזהירו את הנערים! יודעת מה כן עזר? כשקרוב משפחה שלי, בחור חזק ושרירי, הגיע לאיים עליהם. רק באיומים הם מבינים!

המלך73

New member
יש לי כמה דברים להגיד כאן

יש לי ניסיון בנושא - גם עלי אימו שהייתי ילד. ולמען האמת תביעה לא תעזור כאן כי עד גיל 12 הילד נמצא באחריות ההורים. פשוט תגידי לבתך שתלמד להחזיר ובמקרה ויש צורך אף לאיים על הילד המאיים כי יכול להיות שהילד שונא ש"מחליטים" עליו והוא צריך ל"החליט" על אחרים שבמקרה זה מדובר בבתך. לכן צריך ללמד את הילד שאסור לילד להחליט על בתך אחרת יחטוף "עונש" ממנה. העונש יכול להתבטא במכות שנועדו להרטיע אותו או באיומים אך בשום פנים ואופן אסור לתת "עונש רך" כגון הלשנה לגורם שלישי בתור ה"עונש" הראשון. במקרה שלי שהייתי בן 10 וחצי ואיימו עלי - באחת מהפעמים פשוט נתתי אגרוף חזק לאזור הפנים שלו (עפ"י מה שזכור לי הוא היה בן 15) והוא לא העז להתקרב אליי יותר משום שהוא היה בבית חולים ולא רצה להתלונן כנראה מהסיבה שילד בן 10 מאיים עליו. לכן כדי לפנות למישהו קרוב כגון אח גדול בתור התערבות ראשונה אם בתך אינה מוכנה לקחת סיכון במכות יותר חזקות ורק אם זה לא מצליח לפנות לגורם אחר כגון המשטרה.

yagluli

New member
../images/Emo45.gif מסכים ! צריך להלחם באש עם אש

הילדים המופרעים האלה מדברים בשפה של מכות, ורק איומים נגדיים במכות (שיהיו כמובן חזקות וכואבות יותר) יוכלו לעזור במקרה הזה.. אני בטוח שאת מכירה איזה גברבר חסון שישמח לעזור לך בנושא.. לפעמים מספיק רק לאיים, לפעמים צריך לשחרר איזה כאפה.. בכל מקרה, אחרי מקרה כזה אני בספק רב אם הוא ישוב להטריד את בתך.. אני מקווה שהבעיה תיפתר במהרה .. נ.ב אם את לא מכירה אף גברבר חסון אשמח להתנדב לתפקיד (למרות שאני לא כזה חסון..) אין דבר שאני שונא יותר מילדים שמציקים לילדים שחלשים מהם..

המלך73

New member
תאמת ...

אני גבר שהגיע מהדף הראשי וחוץ מזה עברו 3 שנים מאז.

המלך73

New member
נ.ב

מגיל 5 אני עושה כושר אבל עד שהתחילו לאיים עליי לא ממש הקפדתי אבל מאז אני מתאמן כל יום בשעות קבועות ואם אז כמעט שברתי לו את הלסת אז עכשיו אני מסוגל הרבה יותר

הילד האלים

שלום לך , את בהחלט יכולה להגיש תלונה נגד הילד במשטרה. אמנם הוא אינו בר שפיטה עד להגיעו לגיל 12-13 אבל הוריו יוזמנו לשיחה ויאולצו לקחת אחריות על התנהגותו. איני אוהבת פתרון זה והייתי שומרת אותו למקרה ששום פעולה אחרת לא תישא פרי. כאשר שימשתי בתפקיד של מנהלת החינוך היסודי בכפר-סבא, נתקלתי לא פעם באירועים דומים. על בסיס נסיון זה, הייתי ממליצה לנקוט בדרך שונה. אני מציעה שתבקשי שיחה, דחופה, עם המנהלת, היועצת, פסיכולוג ביה"ס והמחנכת, בישיבה זו תביעי את דאגתך המבוססת (על בסיס האירועים בעבר) כי בתך אינה מוגנת וכי את חרדה לה. צייני כי את מבקשת תכנית התערבות בית-ספרית שתבטיח שבתך לא תהיה חשופה לאלימות מצד אותו ילד וכל ילד אחר. ביה"ס אינו צריך לחשוף בפניך את תכנית ההתערבות שתיבנה עבור אותו ילד אלים ( חלה עליו חובת סודיות) , אבל זכותך לעמוד על כך שבטחון בתך יובטח. במקרים חריפים בהם בשיחה זו לא תגיעו לכלל פתרון ובתך חו"ח תותקף שוב על ידי אותו ילד, זכותך המלאה היא לפנות למפקח על ביה"ס ולאחראי על בתי הספר היסודיים באגף החינוך של הישוב בו את גרה. אני מקווה שלא תזדקקי לאמצעים החריפים יותר. בברכה אביבה איילון יועצת, מכוונת ומאמנת משפחות לילדים מיוחדים 050-3334929 [email protected]

אם אין אני לי, מי לי? רק פתרון אחד

לשלוח את הילדה לחוג קרטה. את יכולה לטפל נקודתית בבעייה הזאת, אפילו לערב את העיתונות המקומית כי מנהלי בתי ספר לא רוצים לראות כתבות בסגנון אלימות חוזרת ונשנית בבית ספר X ואז הם יטפלו בבעייה באמת ברצינות. אבל מה תעשי בפעם הבאה? לכן הפתרון הוא רק שהידה תלך ללמוד הגנה עצמית.

אבי ירום הודו אמר לי:

או שתתן לו בעיטה אחת שתשכיב אותו לתמיד (עיין ערך בביצים) או שתברח.

© RoNa

New member
לפני הכל..

כאחת שעסקה במערכת החינוך הרבה שנים אני יכולה לומר לך שאפשר לפתור את הבעיה בקלות. תלוי איך מטפלים בזה. ממליצה לך כמהלך ראשון להשיג את הטלפון של ההורים של הילד. תנסי לקיים איתם שיחה אישית פנים מול פנים. אולי בשיתוף המורה. לא שיחה תוקפנית או מחנכת, אלא שיחה של איך פותרים את הבעיה. תגידי שאת לא רוצה שהמצב יחמיר, שאת לא רוצה שיהיו לו תיקים ברווחה או במשטרה, את רק רוצה לפתור את הבעיה! אני בטוחה שעם תעבדו בשיתוף פעולה, הבעיה תפתר. לדעתי ההורים שלו אולי בכלל לא מודעים לזה. אולי אם תפני אליהם הם יטפלו בבעיה, ישוחחו איתו או יענישו אותו. להורים יש השפעה גדולה, וההשפעה גדלה אם יש שיתוף של כולם יחד. תקבעו חוקים מה אסור לילד לעשות, וגם שהבת שלך תתרחק ממנו ולא תדבר איתו כלל. לרוב שיחה של הצבת גבולות ברורים בשיתוף כל הצדדים פותרת את הבעיה. לרוב. בהצלחה.

למעלה