מה אני עושה????????

משטרה ועיתונות.

שני הדברים שיגרמו לבית הספר לזוז הם העיתון המקומי ומשטרת ישראל. תתחילי מהגשת תלונה נגד הילד ונגד הנהלת בית הספר - כולל פניה מתועדת לפיקוח. אחר כך תנסי ליצור קשר עם העיתונות, אני בטוח שתמצאי מי שישמח לפרסם סיפור נורא שכזה. בהמשך אם זה לא יעזור תופיעי איתה לבית הספר כמה ימים, תגישו תלונות נוספות נגד הילד והוריו. תתבעו אותם למשפט אם צריך. ליבי איתכם. מכעיס!

litzuf

New member
אני הגשתי תלונה במשטרה על ילד בן 14

בשבוע שעבר... תלונה שנייה כבר... חוץ מהזהרה לא עושים כלום

טלטוש

New member
אני אברר לך מחר לגבי הגשת תלונה במשטרה

בכל מקרה מה שאני יודעת שלמרות שהילד רק בן 10 ברגע שמוגשת תלונה המשטרה מחויבת לפעול. בשביל זה קיימים חוקרי נוער - רק שלדעתי נוער הכוונה מגיל 12 ומעלה וגיל 10 הוא קטן מדי. אז אמרתי דבר והיפוכו, מחר יהיו לי תשובות יותר מדויקות.

brum

New member
מתלוננים אצל פקיד הסעד במחלקת הרווחה

מאמא שמנוסה שבדיוק בענין הזה המשטרה אומנם לא תעשה כלום (ילד מתחת לגיל 12 אינו בעל אחריות פלילית) אבל לפעמים עצם האיום משפיע (ואת חיייבת להודיע למנהלת שאת עומדת להגיש תלונה) עליך לרשום את כל המקרים שאת זוכרת - יום ואם אפשר שעה ותיאור המקרה. יש בעיה קשה לסלק ילד אלים מביה"ס ואם המנהלת לא תשתף פעולה, הסיכוי שלכם לגרום לו "לעוף" קטנים מאוד. אפשר לפנות לעיתונות וזה באמת מרתיע ויכול להשפיע - אבל את צריכה לברור את מילותיך בקפידה שלא תחטפי תביעת דיבה. הדרך היחידה היא להתלונן אצל פקיד סעד במחלקת הרווחה של העירייה, הפקיד הזה יבקר בבית הוריו של הילד והוא רשאי לעשות פעולות שונות (במקרים קיצוניים מאוד אפשר להוציא את הילד מרשות ההורים) - הביקור הזה אמור להשפיע.

היא יכולה להתלונן למשטרה

ומכיוון שמדובר בקטין מתחת לגיל 12, המקרה יועבר לעו"ס שהוא/היא פקיד/ת סעד לחוק הנוער, אשר תבדוק את העניין, תעבוד מול המשפה של הילד, ביה"ס, הילד עצמו. ברור שאם ילד מגיע למצב כזה של אלימות חוזרת הוא זקוק לעזרה ומכיוון שדבר לא נעשה בדרכים המקובלות, אין ברירה אלא להפעיל את הגורמים המקצועיים העובדים מול החוק.

DIGITAL MAN

New member
תגישי תלונה במישטרה, אני הגשתי ומאז יש לי שקט

במשך כל שנת הלימודים הקודמת היה ילד שהציק לבן שלי, כמה שיחות עשינו גם עם ההורים שלו כמה הבטחות שבענו, עד שיום אחד נישבר לי לקראת סוף השנה ניגשנו לתחנה הגשנו תלונה ומאז לא שומע מ ממנו ציוץ, האימא של הילד הייתה בהיסטריה כשפנו אליה מהמישטרה, שהיא לא תישן טוב בלילה למה אני, בהצלחה

orelie

New member
אני מאוד בדילאמה

בתוך אימה של ילד שהתמונה שישי ממנו זה אלים כאשר הוא שפוט חזק גופנית יש להבדיל בין ילד אלים שבאופן קבוע מרביץ לבין ילד שמתגונן ונותן מכות חזקות כי הוא חזק ואני גם אותה אימא שסופגת בכי מאותו בן - כי יש ילד בן 7 בכיתה שלו שמפעיל לחץ קצובתי ומפחיד את בני מין ילד בריון כזה (שהוא דרך הגב חצי מבני בגובה ובמשקל) אבל מפחיד את כל הילדים כי יש לו חבורה שפועלת בשמו פנינו למנהלת שניהלו עם אותו בריון שיחה שלא עזרה פנינו להורים של הילד פנינו לילד עצמו כמעט 3 פעמים בשבוע כל שבוע מתחילת השנה אין מה לעשות חינכתי את הבן שלי לא להרביץ ואני עושה לו שטיפת מוח כל בוקר לשמור את הידיים שלו בכיסים אבל לגבי הבריון הננסי הזה - אני אומרת לבן שלי כסח אותו, כנס בו עד שהוא יפחד ממך אבל הוא לא רוצה כי הוא פוחד מהחבורה אז מה עושים?

שילה1

New member
היד מתחת לגיל האחריות הפלילת,ולכן במשטרה

התלונה תרשם על גבי גליות א,ת=אי תביעה,והמקסימום-ישוחחו עם הוריו,אולי אפילו בטלפון. על כן-פנייה למנהלת בית הספר,ולמפקח האזורי,דרך ועד ההורים-תואיל יותר. ופתרון מעשי-להעביר את הילד או את הבת לכיתה אחרת.והכי הכי חשוב-המון אהבה לבת,הסברים כי היא אינה אשמה,בקשה שתתרחק מהילד הפוגע,ותמיכה ללא סייג. וגם-חיבוק לבת,ממני...

DIGITAL MAN

New member
זה בדיוק מזכיר לי את הבן שלי

אותו אחד היה נמוך משמעותית מהבן שלי, והבן שלי חזק ממנו פיזית בהרבה, אבל ההוא הי ממריד את כולם נגד הבן שלי

orelie

New member
אז מה עשית באמת

כי לצערי הם גם נפגשים בצהרון ולהוציא ואתו משם יהיה לי מאוד קשה

DIGITAL MAN

New member
כמו שאמרתי קודם, לא עזרו כל השיחות

והבקשות, פשןט להגיש תלונה במישטרה, ללכת עם הילד ושיספר מה הוא עושה לו, לבן שליזה עבד מצוין, פחדתי שהוא יסבול מנידוי חברתי בעקבות זה, אבל לא קרה כלום, הילד שלי אחד המצטיינים בכיתה והרבה ילדים רוצים בקרבתו, לי היה יותר גרוע הם היו נפגשים בחוג פעמיים בשבוע אז כל נסיעה הביתה באוטובוס זה היה נגמר בקרב כשהיה עם אותו אחד עוד ילד, למזלו הרע של אותו ילד תמיד יצא לבן שלי להחטיף לו כשהם היו מתנפלים עליו, וההוא שהיה ה"ראש" כמעט לא היה חוטף אנ ידעתי שאותו ילד היה ניגרר אחרי אותו אחד, היום הוא חבר טוב של הבן שלי (הילד הנגרר) והשני שומר מרחק מהבן שלי

orelie

New member
תודה

בעצם מומלץ לגרום לחבורה להיות חברים של בני

דוד 401

New member
יש אתר של מישרד החינוך של כל איזור מגורים

למשל איזור המרכז ואז שם מפורטים מפקחים אזוריים של כל עיר מסויימת אני פניתי בנושא כזה היתקשרתי וגם שלחתי פקס וזה טופל אישית ע"י המפקחת . המנהלת לא כל כך אהבה את זה אבל מאותו יום ולמשך תקופה ארוכה המפקחת הגיעה לבדוק מה קורה אם אותו ילד וכן איך בדיוק זה מטופל כולל פגישות איתי ואם ההורים של אותו ילד מפקחים של הרשות המקומית וכן גם היה מיפגש אם מנהל מחלקת החינוך ברשות המקומית העניין טופל כהלכה אני כבר כמה שנתיים אחרי ומאוד מרוצה מהטיפול

הגעתי מהעמוד הראשי ואני רוצה להעיד על מקרה

שקרה אצלנו בבית הספר. מדובר על ילד עם היסטורי'ה ארוכה מאוווד של אלימות. בכיתה ו' הוזמנה משטרה לביה"ס שגררה אותו משם בכוח ונפתח לו תיק במשטרה. ניתן לפתוח תיק גם לילדים צעירים,ביחוד אם יש היסטורי'ה של אלימות. יש לצין כי התיק נפתח בעקבות אלימות כלפי מורה ולא כלפי תלמידים (הכה תלמיד אחד במוט,תלמיד אחר באגרופים,לתלמידה אחרת שבר יד,לתלמידה אחרת סגר את הדלת על היד,בעט בתפוח מקומה שני'ה למטה דרך חלון סגור ועוד ועוד) מאכזב אבל אבל אך ורק כאשר הוא זרק כיסא על מורה,נפתח לו תיק במשטרה.

לי את 34

New member
אפשרי בהחלט! בכל תחנה ישנו חוקר נוער

ברגע שהגשת תלונה (למרות גילו הצעיר) הוא מחוייב להגיע לתחנה בלווי מבוגר (אפוטרופוס) והוא ייחקר על ידי חוקר נוער. לא שהוא ייענש אבל אולי עצם ההגעה לתחנה והחקירה יפחידו/יעצרו אותו. אגב, אצלינו בבית הספר מופעלת תוכנית מניעת/הסברת אלימות בשיתוף משטרת העיר. אולי ככה נעזור לחברה להיות פחות אלימה,ויותר סובלנית.

למעלה