מה אני עושה????????

מה אני עושה????????

שוב הילד האלים היכה את הבת שלי כך שהיו צריכים להזמין לה חובש (הפעם לא התקשרו אלי) כשהבת שלי חזרה מבית הספר היא סיפרה לי-אין שבר ואין נזק אבל אני חוששת מאוד לשלוח אותה לבית הספר אם הם אינם יכולים לטפל בילד האלים ולשמור על שלומה ובטחונה של הבת שלי. אפשר להגיש תלונה במשטרה על ילד בן 10? התקשרתי לבית הספר - המנהלת כרגע בישיבה ואני מחכה לשיחת טלפון ממנה. מחר כמובן אני הולכת עם הבת שלי ומסרת להכניס אותה לכיתה עד שתתקיים שיחה שתרגיע אותי לחלוטין. מה עוד יש באפשרותי לעשות?

smagi

New member
אם זה לא עוזר אז פשוט מאד

להגיש תלונה במשטרה!!!!! יש אנשים שלא מבינים אחרת! ואם המנהלת לא מצליחה להתמודד איתו שיצמידו אליו חונכת כל הזמן. הבת שלך לא צריכה לסבול!

Blue Fire Flame

New member
אי אפשר להגיש תלונה בטלפון

צריך להגיע לתחנה ולתת עדות של הילדה בפני חוקר נוער.

Blue Fire Flame

New member
המשטרה לא תעשה כלום ליל בן 10

גם החוק לא מאפשר לעשות משהו לילד בן 10 שמרביץ. בטח לא ברמה האלימוד הנמוכה הנ"ל(מבחינה חוקית זה רמת אלימות נמוכה) גם בית הספר לא יכול לעשות הרבה צרכים לארגן את ההורים ולהשבית את בית הספר או לגרום לעיתונות מקומית או ארצית לעשות כתבה על אלימות בבית הספר, ואז תראי איך המנהל/ת יהפוך ללבן וינסה לפתור את הבעייה.

ילד מכה

לפי דעתי את צריכה לאתר את ההורים שלו ולהודיע להם על כך. אני מקוה שהם יטפלו בו. קודם הורים זה חשוב שידעו על התכשיט שלהם. ולהודיע שאת הולכת להגיש נגדו תלונה במשטרה.

N o o b

New member
מה לגבי תביעה אזרחית? הבת שלך עכשיו בחרד

בחרדות,את בחרדות,אתם(כל המשפחה) צריכים טיפול פסיכולוגי,את צריכה להעביר את הבת שלך למקום אחר זה עולה כסף,הנסיעות עולות כסף...ועוד כל פרט שקורה לכן,זניח ככל שיהיה. ותדרשי מההורים שלו איזה 100,000 שקל,גם את הבה"ס אפשר לתבוע. אפילו אם מבחינה משפטית זה לא יעבור,תהיי בטוחה שאז הנושא יטופל! חבל שזו הצורה היחידה שבה הורים מבינים שיש להם אחריות על הבן שלהם. ככה זה בארץ,כשאתה נכנע לכל גחמה של הילד שלך-זו התוצאה.הורים הפסיקו להטיל מרות.אם אני הייתי עושה משהו כזה,לא הייתי יכול לזוז אחרי זה במשך שבוע,אני מודה כל יום להורי על הצורה שבה חינכו אותי.

אני הייתי מתייצבת מחר בבוקר אצל המפקחת במשרדה

או- מערבת את ועד ההורים הבית ספרי (אם יש עם מי לדבר), ומבקשת את הסכמתם להשבית את ביה"ס בשעה הראשונה ובמקביל מזמינה תקשורת. זה כבר באמת עובר כל גבול. אני לא חושבת שהמשטרה יכולה לעזור במשהו.

מיטל 1103

New member
היי מתוקה

לפני מספר שבועות היתה שיחה כמו שאת מתארת בתוכנית של ורדה רזיאל ז'קונט בהחלט תדברי עם המנהלת ותראי מה קורה, אם את רואה שאין שום אפשרות שהם יטפלו כמו שנראה לך פשוט לדבר עם ההורים של הילד ואם גם זה לא עוזר (אני מאמינה שניסיתם...) פשוט להגיש תלונה אין ברירה.

אין לי מה

לאמר רק כל כך עצוב לי ששולחים ילד/ה לבית ספר, למקום שצריך שם לגונן ולהגן עליהם והאלימות שם חוגגת. הבן שלי בשנה הבאה יהיה בכיתה א' ואני מודאגת.

לאחר התייעצות עם בעלי ובעוד פורומים החלטנו-

מחר בבוקר אני מתיצבת עם הבת בבית ספר לשיחה עם המנהלת ודורשת הסבר מדוע לא הזעיקו אותי ותשובה כיצד הם מתכונים להרחיק את הילד האלים מהבת שלי. אם התשובות לא תספקנה אותי אני פונה למפקחת של בית הספר ובמקביל הולכת איתה לעיריה להתלונן באגף החינוך או בכל אגף אחר רלוונטי (עו"ס/רווחה ) ולהגשת תלונה במשטרה. אחר כך נחליט על המשך צעדינו לפי מה שיתרחש במקומות השונים.

../images/Emo45.gif ראי תגובתי בפורום השני

וגם כאן-
גדול!

celebgirl

New member
מה אם לימוד הגנה עצמית לילדה??

זה כל כך חשוב וישמור עליה תמיד.. אם היא תהיה מוכנה ללכת וללמוד זה יהיה נהדר כי נראה לי שהרבה לא יהיה מה לעשות.. המשטרה תקבל אתכם אבל בחוק אין מה לעשות כי הילד צעיר.. והבית ספר כבר הראה לכם צורת התנהלות אם הילדה תפליא בו יום אחד מכה שהוא לא ידע מאיפה זה הגיע.. באותו היום זה יגמר!

אני קוראת את הדברים שלך וכואבת איתך ...

מערכת החינוך כבולה כשהיא צריכה לטפל במקרה של ילד אלים! ואם מישהו יאמר לך אחרת אל תאמיני!!! שני דברים צורמים לי בסיפור שלך: 1. הוזמן חובש לבית הספר - מדוע לא יידעו אותך על כך? 2. התקשרת לבית הספר - והתשובה שקיבלת היתה שהמנהלת בישיבה... המנהלת בוודאי לא הייתה בישיבה עם שר הבטחון בנושא הלחימה בעזה... לדעתי היא היתה צריכה להתפנות ולשוחח איתך או לפחות לומר לך משהו כמו : אני אהיה איתך בקשר בעוד שעה/שעה וחצי/שעתיים. בלי קשר הייתי מצפה שהמחנכת/היועצת/המנהלת יתקשרו אליכם הביתה לבדוק מה שלום הבת שלך? אני מרגישה לא בנוח לכתוב את הדברים - אבל המשטרה יודעת לטפל גם בילדים צעירים בני 10! לשם כך בדיוק יושבים במשטרה חוקרי ילדים ונוער! ובואי נתאר לעצמנו סיטואציה שמחר בבוקר את מגיעה לבית הספר והמנהלת מקבלת אתכן לשיחה בה היא מבטיחה שהילד המכה/האלים הבטיח שהוא לא יכה שנית! את מאמינה? אני ממש לא!!! ילד שדפוס ההתנהגות שלו היא להכות לא יחדול כך סתם בלי טיפול מסיבי בבעיה! לכן הייתי מגיעה מחר לבית הספר ומודיעה למנהלת שאם מקרה כזה יחזור על עצמו אני מתכוונת לפעול בדרך הבאה: 1. לפתוח תיק במשטרה - אולי אפילו נגד הורי הילד כי הוא קטין. 2. פונה לאגף החינוך של העירייה ומתלוננת על רמת אלימות גבוהה בבית הספר. 3. פונה למפקחת בית הספר ליידע אותה על אי שביעות רצונך מאי הטיפול בילד אלים שהוא תלמיד בבית הספר. 4. דורשת להשעות את הילד האלים מבית הספר לאלתר! 5. מודיעה למנהלת שאני מתכוונת להתייצב מפעם לפעם בביתה ספר ולבדוק מה נעשה למען שלום הבת שלי! ובסוד אגלה לך - הצוות החינוכי בבית הספר לא אוהב להתעסק עם הורים אסרטיביים... כמגיע הורה אסרטיבי הטיפול הוא כמעט במיידי... כשמגיע הורה סבלני/מבין/אמפטי קיימת סחבת בטיפול. מזל שאני לא מזדהה בשמי האמיתי - אחרת מכתב הפיטורין היה מחכה לי כבר...

תודה על המידע המפורט

גם אותי מעיסים 2 הסעיפים הראשונים שעליהם כתבת. אני אייסם את עיצותייך - בעוד שעה אנחנו בבית הספר - לשיחה עם הצוות ונראה איך יתגלגלו פני הדברים.אם ארגיש שבטחונה של הבת שלי אינו מובטח - נמשיך משם לגורמים נוספים - אגף החינוך, מפקחת בית הספר, משטרה והלאה אם צריך. תודה !!!!

צימעס

New member
אני לא חושבת שצריך לחכות שמקרה כזה יחזור

על עצמו לפני שורת הדברים שהצעת לעשות. למה שהילדה תספוג שוב אלימות?

למעלה