מה אני עושה פה ?
לפני קרוב לשנה החליט הקב' להראות לי מה קורה למי שמאמין שחוקי הפיזיקה לא חלים עליו ושיש תחליף לניסיון. זהו שאין תחליף והרצפה יכולה לכאוב, אבל (וברוך ה') אני פה ויכול לכתוב אז לא להעריך את הצ'אנס הנוסף מייתר את השיקום ואת כל מה שעברתי. ברם, חצי שנה ויריקה אחרי חיבוק מאמא אדמה והמוות קליני, הייתי חייב לנסות/ לראות/ לבדוק, באם והתמונה של מסלול ההמראה "טס" אלי במעל למאה קמ"ש, יכולה להיעלם מהזיכרון ואם לא להיעלם אז לפחות לדעת ולהשלים עם טעויות. הקפיצה הראשונה הייתה יותר טבעית מבקבוקון אקטימל ופחות מפחידה מקיפי בן קיפוד (
זיידוש). העשרים פלוס קפיצות בארבעת החודשים האחרונים האירו אותי לתובנות שכנראה והייתי עיוור מדי בכדי ולהבין לפני. לראשונה בחיי הפנמתי שלא המטרה היא שחשובה. המטרה היא רק הבונוס וזאת ה-ד-ר-ך שבשבילה אנו חיים. בבית, בצניחה, בעבודה ואפילו באהבה. זאת הדרך שמשנה את הראיה לחיים. לא החתימה בסוף ולא מה שהספקנו. בצניחה היו זה הווינגסוט, ה HD, הסוופים ולשמור את מורדי/ TAFF על הקצה - שגרמו לי להופיע כל סופ"ש בשני המועדונים המופלאים, ולקפוץ עד התמוטטות מערכות עצביות וחשבון העו"ש. במישור הבטיחותי מאמין אני שבחיים לא אראה את הדברים כפי שרואה אותם שלומי לדוגמא, אבל זאת בדיוק הסיבה מדוע הוא הריגר שלי ואני עדיין ב FF ומצפצף בכניסה לקניונים.. רק צריך לזכור לראות דברים בפרופורציות. (הערת בינים – בתקווה לשנים רבות ונוספות של עבודה מול שלומי המאסטר, אבל עד שלא ימוצו ההליכים המשפטיים בתיק הידוע, אסור לי כצד המעורב בתביעה להתייחס להשלכות בפומבי). היום, אני מאמין שנכון לשים את הדגש על מדוע אני כאן עושה את מה שאני עושה וליהנות מההווי ומהדרך. בלי טעויות. היום וכמעט שנה אחרי, אני מבין שכאן איתכם זה אני. תודה, דודי
לפני קרוב לשנה החליט הקב' להראות לי מה קורה למי שמאמין שחוקי הפיזיקה לא חלים עליו ושיש תחליף לניסיון. זהו שאין תחליף והרצפה יכולה לכאוב, אבל (וברוך ה') אני פה ויכול לכתוב אז לא להעריך את הצ'אנס הנוסף מייתר את השיקום ואת כל מה שעברתי. ברם, חצי שנה ויריקה אחרי חיבוק מאמא אדמה והמוות קליני, הייתי חייב לנסות/ לראות/ לבדוק, באם והתמונה של מסלול ההמראה "טס" אלי במעל למאה קמ"ש, יכולה להיעלם מהזיכרון ואם לא להיעלם אז לפחות לדעת ולהשלים עם טעויות. הקפיצה הראשונה הייתה יותר טבעית מבקבוקון אקטימל ופחות מפחידה מקיפי בן קיפוד (