אוקיי אז-
דבר ראשון כדי להרגיע- לא נבהלתי ואני גם לא חושבת שאתה משוגע- ממש לא! אני אתייחס בנפרד לחלומות ולשינה כי יותר קל לי לחלק את זה לנושאים.. אבל אני חושבת שיש לך חוויות מדהימות! גם מה שPANTHER סיפר.. וואוו.. זה דברים ממש מדהימים! בקשר לחלומות עצמם- שזה קשור בעצם גם לנבואה, היו כמה שהגיבו על זה וזה הזכיר לי שמורה שלי אמרה שלנו פעם בשיעור אחד שאמא שלה יום אחד ענתה לטלפון, ומי שצלצל עשה טעות במספר.. אבל בכל מקרה לפני שהם הספיקו להגיד משהו היא ידעה שהבן שלהם נפטר.. היא אמרה לנו שיש לאנשים מסויימים כוחות כאלה, ומי ש"לא מעוניין" בהם, או מפחד מהם אז יש דרכים "להיפטר" מהם, או להדחיק אותם - אבל אם זה לא מפריע לך אז סבבה. בקשר לשינה- טוב זה גם בקשר למה שPANTHER אמר.. הוא דיבר על התעסקות במקצועות ריאליים.. וגם אני מתעסקת במקצועות האלה. לפחות עד לשנה הזו (בעצם החלק הזה כולל אותה..) הייתי זקוקה להמון המון שעות שינה. לפחות 12 בתקופה של בית ספר. שנה שעברה היו לי מקרים שפשוט התמוטטתי על הספה (מחוסר שעות שינה+לחץ), ורק סוכר יכל להחזיר אותי ערה אבל זה גם לא כל כך השפיע. בטיול השנתי השנה אני ישנתי המון ובכל זאת בבקרים קמתי אחרי 20000 ניג´וסים של חברות שלי נורא נורא עייפה (ומזה המון שעות: בבוקר של היום הראשון ישנתי המון באוטובוס, הגענו לאכסניה, מקלחת, ארוחת ערב מסכנה ועפתי לישון, נרדמתי מייד, בבוקר הייתי כל כך עייפה שבקושי העירו אותי..). אני לא יודעת בדיוק מתי התחלתי לשים לב לזה אבל מאוד מאוד קשה לי לישון בערב. בצהרים אם אני אנסה ללכת לישון יקחו לי כמה שעות להירדם ואני לא אישן כל כך הרבה, בערב בסביבות 8-10 אני נעשית נורא ערנית והולכת לישון בסביבות 12. רוב הימים בשבוע אני צריכה לקום ב6:30 ואני בקושי קמה כי אני מתה לישון, אבל שוב- לא משנה כמה שאני לא ישנה, ברגע שמגיע הערב אני מתעוררת. טוב בקיצור מה שניסיתי להגיד זה שגם לי יש בעיות מהבחינה הזו.. אני מכירה מישהו (מחו"ל) שאמר לי שהוא בקושי ישן, ואין לו מושג למה. מה שאמרת הזכיר לי, לא יודעת אם יש קשר.. בכל מקרה- (דרך אגב- איך הגעת להודעה ההיא? היא ממש ישנה, ובעמודי הפורום אין מספיק כדי להגיע אליה..) אני מקווה שהבעיות ייפתרו. ואני חושבת ששווה לך לצלם כל לילה את מה שקורה, אולי יום אחד תהיה לך תשובה. בהצלחה! דנה.