מה אני יגיד לכם

RIPPER

New member
מה אני יגיד לכם

אין לכם חצי מושג איך אני מקנא בכם כל אחד מדבר פו על איך שהוא ישן חבל על הזמן {על תדאגו אני לא איזה פסיכי פשוט יש לי בעיה עם השינה בגלל זה אני מקנא}

דנה^^

New member
הממממ..

אז כנראה שלא שמעת על הבעיות שלי.. גם לי יש בעיות עם שינה :(( ודווקא אני צריכה המון שעות אז זה חרא.. ודרך אגב זה "אגיד" ולא "יגיד"

RIPPER

New member
כן

אשכרה באסה יש לי מנחוס עם השינה אפילו הייתי במכון לחקר השינה הם ראו שהשינה שלי דפוקה אבל לא ידעו למה

דנה^^

New member
פששש...

תגיד איך השינה שלך דפוקה? מאיזו בחינה? מהאיכות שלה או מההירדמות או מה..? מה בדיוק היה במכון לחקר שינה? מה בדיוק הם ראו? (סקרנות..)

Variety

New member
תגובה

היי ריפר, אני רוצה להגיד שלי היו בעיות שינה ולקח לי המון המון זמן להירדם, ושהחלומות צלולים, עם כל זה שהתעסקתי עם זה - זה סידר לי את בעיות השינה. לקח טיפה זמן, אבל עם הזמן זה הסתדר והיום לוקח לי איזה חצי שעה בממוצע להירדם. אז אולי כדאי לך לנסות... חלומות פז, Variety-

RIPPER

New member
זה לא כל כך פשוט

יש לי בלגן שלם עם השינה הזאת פעם אחת כתבתי על זה בפורום הזה ואנשים נבהלו אז הפסקתי אני מעדיף לא לרשום

דנה^^

New member
אתה יכול לכתוב על זה פעם אחרונה?

אני לא חושבת שיש כל כך מה להיבהל.. ואני סקרנית..

RIPPER

New member
אני מעדיף

שלא אבל אני אתן לך קישור עוד מעט בקשר לשאלה ממקודם איכות השינה 23 אחוז

RIPPER

New member
הנה קישור

תקראי את זה דבר ראשון שתחשבי איזה בן אדם מפגר ממציא את זה בכל אופן הנה הקישור להודעה ולשרשור

דנה^^

New member
אוקיי אז-

דבר ראשון כדי להרגיע- לא נבהלתי ואני גם לא חושבת שאתה משוגע- ממש לא! אני אתייחס בנפרד לחלומות ולשינה כי יותר קל לי לחלק את זה לנושאים.. אבל אני חושבת שיש לך חוויות מדהימות! גם מה שPANTHER סיפר.. וואוו.. זה דברים ממש מדהימים! בקשר לחלומות עצמם- שזה קשור בעצם גם לנבואה, היו כמה שהגיבו על זה וזה הזכיר לי שמורה שלי אמרה שלנו פעם בשיעור אחד שאמא שלה יום אחד ענתה לטלפון, ומי שצלצל עשה טעות במספר.. אבל בכל מקרה לפני שהם הספיקו להגיד משהו היא ידעה שהבן שלהם נפטר.. היא אמרה לנו שיש לאנשים מסויימים כוחות כאלה, ומי ש"לא מעוניין" בהם, או מפחד מהם אז יש דרכים "להיפטר" מהם, או להדחיק אותם - אבל אם זה לא מפריע לך אז סבבה. בקשר לשינה- טוב זה גם בקשר למה שPANTHER אמר.. הוא דיבר על התעסקות במקצועות ריאליים.. וגם אני מתעסקת במקצועות האלה. לפחות עד לשנה הזו (בעצם החלק הזה כולל אותה..) הייתי זקוקה להמון המון שעות שינה. לפחות 12 בתקופה של בית ספר. שנה שעברה היו לי מקרים שפשוט התמוטטתי על הספה (מחוסר שעות שינה+לחץ), ורק סוכר יכל להחזיר אותי ערה אבל זה גם לא כל כך השפיע. בטיול השנתי השנה אני ישנתי המון ובכל זאת בבקרים קמתי אחרי 20000 ניג´וסים של חברות שלי נורא נורא עייפה (ומזה המון שעות: בבוקר של היום הראשון ישנתי המון באוטובוס, הגענו לאכסניה, מקלחת, ארוחת ערב מסכנה ועפתי לישון, נרדמתי מייד, בבוקר הייתי כל כך עייפה שבקושי העירו אותי..). אני לא יודעת בדיוק מתי התחלתי לשים לב לזה אבל מאוד מאוד קשה לי לישון בערב. בצהרים אם אני אנסה ללכת לישון יקחו לי כמה שעות להירדם ואני לא אישן כל כך הרבה, בערב בסביבות 8-10 אני נעשית נורא ערנית והולכת לישון בסביבות 12. רוב הימים בשבוע אני צריכה לקום ב6:30 ואני בקושי קמה כי אני מתה לישון, אבל שוב- לא משנה כמה שאני לא ישנה, ברגע שמגיע הערב אני מתעוררת. טוב בקיצור מה שניסיתי להגיד זה שגם לי יש בעיות מהבחינה הזו.. אני מכירה מישהו (מחו"ל) שאמר לי שהוא בקושי ישן, ואין לו מושג למה. מה שאמרת הזכיר לי, לא יודעת אם יש קשר.. בכל מקרה- (דרך אגב- איך הגעת להודעה ההיא? היא ממש ישנה, ובעמודי הפורום אין מספיק כדי להגיע אליה..) אני מקווה שהבעיות ייפתרו. ואני חושבת ששווה לך לצלם כל לילה את מה שקורה, אולי יום אחד תהיה לך תשובה. בהצלחה! דנה.

Cheetah

New member
RIPPER בקשר לבעיות שינה שלך

,אני מסכים עם בן טל שחר שהוא אמר שצריך להפריד בינהם לבין בעיות החלימה שלך. (ואני עוזב את הבעיות חלימה שלך בינתיים) תגיד ניסית לקחת כדורים?.. כן כן אני יודע שזה לא כל כך בריא, אבל השאלה זה איך זה ישפיע עליך, יכול ליהיות שלך זה יהיה מועיל. דבר שני, ניסית לכוון את השעון שינה הבילוגי? אתה יודע עם אור שמש, תתרגל לצאת בבוקר ולשבת קצת בשמש, זה יכול לעזור, לך תדע אני מניח שאתה יודע בקשר לדברים האלה, אבל ניסית אותם ברצינות? ניסית דברים אחרים, כדי לסדר את תהליך השינה שלך?

RIPPER

New member
או קיי שני דברים

1} מה הקשר בין מקצועות ריאליים לשינה בקשר לאיך הגעתי להודעה פשוט סרקתי את כל הארכיון {בערך 15 דקות} 2} ניסיתי לקחת כדורים לא עזר בכלל לא השפיע תשמע עוד משהו משונה קשור להירדמות לפני כ 3 חודשים עברתי ניתוח קיבלתי מנה של סם הרדמה שהייתה צריכה להרדים אותי ל11 שעות עם לא יותר באמצע הניתוח התעוררתי וקיבלתי מנה שניה {שתי מנות הייתי אמור לישון לפחות יום שלם} בסוף הניתוח הרופא אמר להורים שלי מה קרה ושאני יתעורר עוד איזה 7 שעות לפחות אבל לא התעוררתי אחרי 10 דקות בלבד אפילו הרופאים נבהלו וכל איזה 5 דקות בא רופא לבדוק אם אני בסדר אין לי חצי מושג אם זה קשור אבל סיפרתי בכל זאת

דנה^^

New member
וואוו!!

דבר ראשון אין לי מושג מה הקשר בין מקצועות ריאלים ושינה (אולי כי צריך להפעיל יותר את המוח? באמת שאין לי מושג) פשוט הבנתי שיש קשר לפי השאלה שאז שאלו אותך על המקצועות הריאלים.. בקשר להרדמות- הגוף שלך מזה חזק אם כל החומרים האלה לא משפיעים עליו.. וואוו..

Cheetah

New member
אני נאלץ לשאול...

1 אתה חושב שיכול ליהיות שהבעייה קשורה במחוזר השינה הביולוגי שלך? (במקרה הזה הטיפול היחידי שאני מכיר, הוא לצאת לשמש בבקרים) ודבר שני, ואני לא מנסה להעליב או משהו אחר, אבל אלה באמת דברים שצריך לשאול, אז בבקשה תענה בכנות (אתה לא חייב דרך הפורום) אתה חושב(/או שאתה מאובחן) שיכול ליהיות שיש לך מחלות נפש? (כגון חרדה, דכאון רציני, הפרעות במודעות, בתפיסה או בזיכרון(בזמן עירות רגיל)..) האם אתה לוקח כדורים מסוג כלשהו? יותר ספציפי.. האם אתה לוקח סמים?

RIPPER

New member
לא נעלבתי ../images/Emo8.gif../images/Emo66.gif

אין לי שום בעיה לענות אין לא חרדה לא דכאון בקשר להפרעות במודעות בתפיסה ובזיכרון אני לא יודע למה לא כל כך הבנתי למה הכוונה אני לא משתמש בסמים לא מתקרב לזה אפילו לשום סוג אני לוקח לפעמים כדורים נגד כאבי ראש דקסמול רק שכואב לי הראש בקשר לחומרי הרדמה כן זה באמת קצת מוזר אבל יכול להית שזה בגלל שאני גדול אבל עדיין זה קצת משונה כמו שהזכרתי בהודעה הישנה הראשונה הזמן היחיד שאני נרדם זה בין השעות 5 עד 7 בבוקר גג לא יותר ואם אני ישן בלי לקום אחרי 7 אני קורא לזה שינה טובה אבל גם שוב כמו שהזכרתי אני רואה דברים בחלומות האלו שני יושן בין 5 ל 7 זה משונה מאוד יש חלומות מסוימים שחוזרים על עצמם אני כבר זוכר כל פרט במדויק יכול להיות שמשהו בחלומות האלו לא נותן לי לישון

דנה^^

New member
אם לא אכפת לך-

אתה יכול לספר מה בדיוק קורה בחלומות האלה? אם הם חוזרים על עצמם והם בדיוק אותו דבר אולי תנסה להפוך אותם לצלולים? כל פעם שאתה חושב על החלום\מתעורר ממנו תעשה בדיקת מציאות, אולי זה יעזור ואז תזמן לחלום מדריך ותשאל אותו? דרך אגב גם אצלי שעות הבוקר הם השעות הכי טובות לשינה :))

wee man

New member
מה אני יגיד רייפר

תשמע, הלכתי לקישור הזה שנתת ופשוט נדהמתי מהדברים שכתבת שם. אני יתחיל בזה שאגיד לך שאני מאמין לך ב 100% ואם חזרת עכשיו לכתוב שוב שזה לא נפתר אז בכלל זה אומר שאתה לא משקר. תשמעו, רוב האנשים אומרים שהשעות הכי טובות לישון הם שעות הבוקר המוקדמות ובצהריים, אז זה רגיל. בקשר לחזיונות, יש שאומרים שהחלומות לא באים רק מהתת מודע אלא גם מיישויות מלמעלה ובגלל זה אתה יכול לחזות דברים. בקשר לזה שקורים לך דברים שקורים בחלום, אני חושב או שזה בגלל שהמוח (שהוא כלי מאוד חזק כמו שכתבו שיכול לרפא מחלות בקלות מחלומות) חשב בחלום שהדברים קורים אז הוא הגיב כמו שהיה מגיב במציאות, או, שבלילה קורה לך משהו (אני חושב שאתה צריך לשים כל פעם מצלמה, אתה יכול פשוט להקליט על אותה קלטת כל פעם אם לא קרה שום דבר במהלך הלילה). אני חושב שתנסה לחלום חלומות צלולים (מצד אחד יהיה לך קל בגלל יכולת החלימה המדהימה שלך, מצד שני יהיה לך קשה כי החלומות שלך נראים אמיתיים. בכל אופן, אני מקווה שתצליח) ופשוט תקרא לישות מדריכה או שתדמיין את התת מודע שלך לובש צורה ותשאל אותו פנים אל פנים להגיד לך את עצתי: אל תלך לרופאים ושטויות כאלה, תמצא מישהו שיכול להפנט (בשיא הרצינות) והוא ידע איך להבין בתת מודע שלך מה הבעיה, או שהוא יעזור לך (ככה אני חושב אם שום דבר אחר לא עוזר) אני מקווה שתצליח לפתור את בעיותך ובכל יום תספר מה קרה באותו לילה ותספר עוד על "החוויות" הקודמות שלך (גם אם מישהו יגיד לך שהוא נבהל מזה) פשוט תכתוב כי זה נושא מאוד מאוד מאוד מעניין (אותי בכל מקרה) ואולי בסוף יעלו לנו עוד רעיונות. מקווה שעזרתי (וסורי שזה ארוך ויש כל כך הרבה סוגריים) ותזכור: אתה מי שאתה בוחר להיות ואם תרצו אין זו הגדה (אם אני יחשוב על עוד משפטים אני יגיד לך) אמשיך לעזור לך כשאוכל שלך ינון

RIPPER

New member
בקשר לצלולים

מה שאתם מגדירים חלום צלול {אם הבנתי נכון} זה שאתם יודעים שאתם חולמים והחלום הוא מציאותי עכשיו החלומות שאני חולם הם לא מציאותיים אלא סופר מציאותיים עם עם קול סראונד רמקולים מסך גדול הכל בקיצור אמיתיים למדי אלא שזה לא בידיוק חלומות בואי נגיד שרוב החלום זה משהו או רמזים למשהו שעתיד לקרות וזה בדוק אני חולם את החלום הזה כבר המון זמן וכל יום שאני הולך לעבודה או מיסתובב עם חברים אני רואה שמשהו אחר מהחלום מתקיים דוגמא לפני איזה שנה היה לי חלום שבו אני מסתובב עם אנשים בקניון ליד הבית שלי אבל מה הקניון נראה אחרת המיקום של החניות שונה חנויות חדשות ולא ידעתי מי האנשים שאני מסתובב איתם לפני שבועיים הייתי בקניון הזה עם חברים מהעבודה וטיילנו שם בידיוק כמו בחלום וזה בא אלי כמו פלאשבק זהיתי את האנשים בחלום הם היו אנשים מהעבודה שלי בקשר לקניון הוא באמת עבר שיפוץ רציני ונפתחו חנוית חדשות לפעמים יש לי גם סיוטים שגם הם כמו החלומות מציאותיים למדי אני נמצא וואו וואו הנה משהו מעניין בידיוק שרשמתי על הסיוטים נזכרתי במשהו באחד הסיוטים האלה אני נמצא במקום חשוך וקר מאוד יש טיפת אור מרחוק וכל פעם שאני מתקרב האור מתרחק באותו קצב הליכה שלי עכשיו בכל הזמן שאני הולך אני שומע צרחות שיכולות להקפיא דם ובכי של תינוקות עכשיו במה נזכרתי במשחק מקס פיין החדש ולמה יש בו שלב שנקרא יום קר בגיהנום ובשלב הזה יש עד דיוק מירבי מה שהיה לי בסיוט מה הקשר בין משחק לחלומות לא יודע סתם תיארתי לכם מה אני רואה בסיוט ודוגמא שראיתי את זה עוד לפני שראיתי את המשחק בקשר לחלומות האלו שהתחילו אגב לפני קרוב לחמש שנים אני נמצא קרוב לבית עם כל מיני בגדים בלויים ויש לי נשק ביד נשק צלפים ויש איתי מלא אנשים שנלחמים נגד אויב משותף כל יום אני יושן באיזה מפעל נטוש או איזה מקום הרוס ליד בית מה שמדהים זה שזה חלום בן 5 שנים וכל יום אני רואה דבר אחר מתקיים פו חור בכביש כאן מפעל נשרף שם חנות שנפרצה כל מיני דברים

Cheetah

New member
אתה לא חייב את החלק השני

"שאתם יודעים שאתם חולמים והחלום הוא מציאותי" החלום לא חייב ליהיות מציאותי, גם חלומות היפר מציאותיים מתקבלים הרעיון המרכזי, זה יכול לעזור לך אם תיכנס לחלום שלך, במצב כזה שתיהיה מודע לגמרי לעובדה שאתה חולם (או אם זה יותר מתאים לך אחרת: מודע לגמרי לעובדה שאתה לא נמצא במצב עירות-מציאותי)

למעלה