מה אני יגיד לכם...

DiGiHiLa

New member
מה אני יגיד לכם...

היה היום פרק מדהים ענק... אני צוחקת{יותר נכון בוכה} היה את הפרק הראשון ידעתי שזה מה שיהיה אבל לא הייתי מוכנה להאמין....

niiko

New member
רוצה ממחטה?

אני נפלתי כבר המיטה מרוב שהרבצתי לה בגלל שלא היה את הפרק האחרון, והם לא החליטו לשים אותו בדקה התשעים!! אמא!!!! קן: פוקס קידס הם פרות מוסלמיות!! לא נכון... זה אתה... קן: טוב... הם חמורים ברזילים... מאט: וגם סוסים אפגניסטנים!! ריקה: צלופחים איטלקיים!! בובה קאזו: סרדינים ספרדים! קאזו: עלוקות נורבגיות!! כולם: בידיוק!

Digi Lista

New member
אני רוצה ממחטה!

לא אחת אלא מיליון!היום ראיתי פעמיים את הפרק הראשון מה שאומר שכבר ראיתי אותו חמש פעמים! ואת האחרון אפילו לא פעם אחת! אני צריכה לא ממחטה אלא זריקות הרגעה(אם כי ניסו עליי כמה חומרים זה לא עבד!)

יאקומו

New member
אצלי אפילו כדורי הרגעה לא יעזרו!

אוף! המצב הזה מכניס אותי לקריזה, ותאמינו לי כשאני בקריזה לא כדי להיות לידי... ואני לא סתם אומרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תעבירו גם לי...

ממחטות...אני משתגעת אתמול מרוב שיגעון {וכדי לא לבכות...}התחלתי לצחוק אני לא מאמינה פשוט כל 3 מילים שאחותי אמרה לא משנה כמה רציני ה היה התחלתי לצחוק...פשוט רציתי לבכות והייתי על סף שיגעון...

Digi Lista

New member
פשוט צחקת במקום לבכות?...

אני שקלתי להתאבד(לא לפני שאני אגרום לדרכי הגסיסה האיטיות שאיחלתי להם לצאת לפועל...)אבל בסוף וויתרתי כי אפשר למות מיזה...אבל לצחוק? אני הייתי עצבנית וכול דבר שאמרו לי זכה בתגובה "שקט!, אין לי כוח לשמוע!אני באבל!"... ממחטות באמת לא יעזרו במצב הזה...חייביםלחשוב כל פתרון...

יאקומו

New member
אני מקווה שמישהו מפוקס קידס...

יבוא לפה, ויראה את כל הודעות ה... אין לי מושג איך לקרוא לזה, או שמאיה (בר שלום כמובן...), תגיד למישהו מפוקס קידס מה כותבים פה. אני אשלם בשביל לראות את ההבעה שלהם ברגע הזה...

טאקויה

New member
לכולם

אני חושב שאני יודע למה פוקס קידס לא שידרו את הפרק האחרון של דיג´ימון. קודם כל הם עשו את זה בכוונה. ביגלל שהם יודעים שדיג´ימון היא הסידרה הכי מצליחה אצליהם ומכיוון שהעונה עמדה להיגמר הם רצו לשמור על אחוזי הצפייה שלהם והחליטו לא לשדר את הפרק האחרון ובימקומו לשים את הפרק הראשון. ככה הילדים ימשיכו לצפות שוב בעונה השלישית מההתחלה כדי לראות מה יקרה בפרק האחרון. ולדעתי זאת הסיבה הכי הגיונית. אבל פוקס קידס לא התחשבו בכל הילדים שנישארו במתח וזה ממש מעצבן אותי כי גם אני במתח. אני מקווה שהבנתם למה התכוונתי.

יאקומו

New member
אתה צודק!

זה הכי הגיוני! דיג´ימון היא הסידרה המצליחה ביותר של פוקס קידס... איזו תועבה! (
)

אממממ..

זה אפשרי....אם מתחשבים בזה שיש המון כאלו שכבר לא ירצו לראות את העונה מההתחלה ופשוט יחכו לפרק האחרון בלי להסתכל בכלל בטלויזיה{אני לא כזאת..}ואז הם יפסידו המון אחוזי צפייה...

LILO digital

New member
אהמ אהמ!!

האם שמעתי נכון? "תועבה"??? את מעיזה לצטט את דבריו של השליט העליון הגדול של המערב?! תתביישי לך! עוינת! תצאי בחוץ! תועבה! איגי: תירגע, ז´וצ´ואומון, היא רק רצתה לעזור. השליט העליון הדרומי: אני לא מוכן לסבול את החרפה הזו! בושה וכלימה!! איגי: תסתום ת´פה כבר, ותפסיק לירוק עליי! השליט העליון הדרומי: תיראו מי שמדבר! איך אתה היית מרגיש, אם היו מתחילים את סדרת-הטלוויזיה שלך מהתחלה?! איגי: כמו שאני מרגיש עכשיו. השליט העליון הדרומי: מה?? איגי: כן, כן, כן... *בוכה ומנגב את הדמעות עם ממחטה* גם את "סופר-פיג" שלי התחילו מהתחלה, יא חתיכת אהבל! עכשיו תעזוב אותי?? השליט העליון הדרומי: או, אני... מצטער, לא ידעתי... איגי: בוהו בוהו בוהו!!!! השליט העליון הדרומי: די, אתה... בוהו... אתה גורם גם לי לבכות... *פורץ בבכי צרחני*

יאקומו

New member
אז ז´וצ´אמון אצלך בבית?

את לא הרבה בחדר שלך אה? קשה להיות באותו המקום עם ה"שליט המצורע" (תועבה!)

LILO digital

New member
הוא וכל החבר´ה מהלורדים השדים

ונו-מיוטיסמון יושב לי פה בסלון וגומר לי את כל הבירה הלבנה... אני חוששת שהוא ישתכר עוד לפני חצות... זו הייתה היוזמה של דוימון ואפוקלימון לארגן את המסיבה הזו, אבל הם יותר מידי רשעים מכדי להיות חכמים, והם שכחו להביא די.ג´יי., אז אלתרנו ברגע האחרון עם הציוד הביתי של אטמון - ותאמיני לי, שהקוף הזה שר במציאות יותר נורא מהסדרה!!
אני מחפשת עכשיו דיסק של קיילי מינור, אולי זה יגרום לו לשתוק...

גילמון

New member
מה אתה אומר

פוקס קידס יאבדו את כל אחוזי הצפייה כמעט בלי דיג´ימון. הסכמתי *נכון(ניר חכלילי)*. אבל איזה זכות יש להם למנוע מאיתנו ברשעות לראות את הפרק האחרון????? בכל אופן,מי שרוצה להצטרף לצוות האתר שלי (אתר חדש) נא ללחוץ על הכרטיס האישי שלי כדי לראות מספר icq ומייל. גילמון

Digi Lista

New member
לא נראה לי, אבל...

מי יכול לדעת?לא נראה לי הגיוני שהם עשו את זה בכוונה כדי שיצפו עוד ילדים כי הרי יש כול הזמן שידוריםחוזרים ויש שם עוד מלא סדרות ובכולן שודרו הפרקים האחרונים!!!איזה היגיון חולני ומעוות יכול לעשות כזה דבר בכוונה???מאיה בר שלום אמרה שהיא לא קיבלה את הפרק האחרון מהם, אבל היא גם לא אמרה שהם אמרו לה שהיא תקבל, או לחילופין מה הסיבה שהיא לא קיבלה...אני חושבת שמדובר כאן למרות כול הכעס שלי בטעות אנוש(חמורה ביותר!)...

למעלה