מה אני חושב על AIS.

maoros123

New member
מה אני חושב על AIS.

אני לפני כשלושה שבועות הצטרפתי לברית AIS בזמן המלחמה נגד טרור. ראיתי שאני מותקף כ"כ הרבה פעמים ע"י טרור ואני רואה שאף אחד לא חושב אפילו על תקיפה מסודרת כתגובה. אני ראיתי את מה שקורה ולא אהבתי את זה -אז החלטתי לעזוב את הברית- ראוי לציין שאני לא עובר לצד השני של הגדה(טרור). כשאני כתבתי הודעה שאני מחפש ברית בפורום אני שומע איומים ממנהל ברית AIS על כך שהוא רוצה להשמיד אותי בקרוב וקרא לי מפקיר. אני רק רוצה להגיד שאני בחיים לא רציתי ללכלך על הברית הזאת אבל איזו מין צורה זאת?? בגלל שמישהו עוזב אותכם אתכם מחליטים לאיים??? בגלל שמישהו לא מסכים על החלטות ההנהלה ורוצה לצאת מהברית משמידים אותו?? אני התאכזבתי מאוד ממה שקרה פה ולא ציפיתי שזה יגיע למימדים כאלה. ובגלל זה אני מקווה מאוד שAIS תפורק לא ע"י טרור אלא ע"י האנשים שיקלטו שההנהלה שם היא פשוט גועלית! בכעס רב, מאור

אחי כנס רגע

שמע אני לא מאיס אבל אתה צריך להבין שמחסלים מפקירים אין מה לעשות זה מלחמה ואם כולם יעזבו לא יהיה מה לעשות אין לי שום דבר נגדך ואני לא באיס באמת שלא רק שתבין שזה קורה בכל מלחמה שהברית מחסלת את מי שעוזב כי הוא מפחד על המדינה שלו יותר נכון אם הברית יכולה היא מחסלת את מי שהולך בזמן המלחמה

maoros123

New member
תקראו לזה איך שתרצו חוץ ממפקיר.

לכל אחד יש זכות בחירה. זה לא שאני מפחד על המדינה שלי או משהו כזה זה פשוט אני רוצה לעבור כי המנהל לדעתי לא מספיק טוב ולפי התגובה שלו הוא מראה שאני צדקתי. ותומר אני רק רוצה שתתנהג כמו גבר לא כמו ילד קטן שלא יודע לדבר! אתה יודע שאתה לא משאיר לי ברירה (אני בטוח שאתה יודע על מה אני מדבר). ולאלה שחושבים שאני מפקיר : אני בבבל במ.צ אני עברתי את המלחמה הקשה. תקפתי ועשיתי הכל למען הברית , המעבר לברית אחרת לא עמד על הפרק בכלל -אני האחרון שיפקיר. אני לא פחדתי על המדינה שלי! הושמדה לי מדינה בכוח 12 T והייתי מרוצה מזה שגרמתי נזק לתוקפים!-לא התבכיינתי ועזבתי אני נשארתי בבבל! אני האחרון שיפקיר פשוט הברית הזאת לא רצינית וכמו שכתבתי קודם . התגובה של המנהל של הברית מראה שאני צדקתי.

DaRKzLORD

New member
מאור

אין לי כח לריב איתך לך לאן שתלך אני לא מנסה לריב איתך ולא כלום סבבה? אני אומר את דעתי כמו שאתה אומר את דעתך יכול להיות שאתה מפקיר כמו שאני חושב ויכול להיות שלא כמו שאתה אומר הדברים האלה לא צריכים לרוץ בפורום אני אמרתי לך את מה שהיה לי להגיד וזהו סוף פסוק

יוסף1122

New member
מאור שמע אני לא כועס עילך

מה שרצית פירסמתי בפורום של תומר ואפילו בכלל לא ידעת על התיקפה~ אז מה אתה מצפה?? וחוץ מזה עם תומר אמר לך שאתה תוקף אני ידבר איתו לא כל מי שיעזוב יותקף ממקווה שלא תכעס יותר נ.ב קח הצעה על תצא מהברית באמצע המלחמה יוסף

DaRKzLORD

New member
יוסף

מכוון שאתה לא יודע את הכל ומחקתי כמה הודעות לפני שהספקתה לקרוא אותם ולשחרר לי את החסימה במסנג'ר אני לא עומד להגיב לא נגדי ולא בעדי הוא רוצה לחמם תפורום שיהיה לו בכיף יוסף אני אעמוד במילה שלי והוא יחטוף על זה הוא מפקיר, ואם אתה רוצה לדבר תדבר איתי במסנג'ר לא בפורום זה התגובה הראשונה והאחרונה שלי לשרשור הזה.

maoros123

New member
מחמם???

אתה ממש לא מכיר אותי... אני עשיתי את זה רק בגלל מה שאמרת.

anoshe10

New member
תומר צריך בדידים חמודי?

ראשונה??? כמו שלימדו אותי 2=1+1 , לא ככה?? חחחחחחחחחח

anoshe10

New member
.............

" זה התגובה הראשונה והאחרונה שלי לשרשור הזה." זה מה שתומר כתב בהודעה השנייה שלו ששם הוא כתב שזאת ההודעה הראשונה שלו!!

gindis dan

New member
חח חחחח חחח חח חקין חחח

אתה מחכה את סיגנון התגובות של דולב חחח,.. חחח גם אני עושה את זה חחח

yardiboom

New member
האמת

זאת באמת הייתה הודעה הראשונה שלו אבל הוא רשם שזו גם האחרונה וזאת לא האחרונה

assaf1992

New member
חח

מצטער לאכזב אותך לא להרבה אנשים אכפת מה אתה חושב עלינו

maoros123

New member
טוב...

אני רק רציתי להביע את רגשותי..

ShosteRarmy

New member
אחי לפי התגובות

עשית לעצמך טובה שעזבת ^_^.. אם ככה מתייחסים אליך עכשיו.. אז בטח מקודם ביכלל לא היתייחסו אליך חח ^_^

למעלה