מה אני אמור ללמוד?

Rinor

New member
מה אני אמור ללמוד?

שלום לכולם חברים יקרים מזה זמן שלא הייתי פה, כנראה שלא היה לי משהו חשוב מידי רוחנית לחלוק ידידי, אם כי תמיד ריחפתי ברקע וקראתי את הודעות החברים, אז הנה משהו קרה, ואני תוהה וחושב, ומעוניין לספר לכם... יום שני, סיימתי לימודי במכללת אשקלון ואני נוסע לביתי באשדוד, אני חוצה את הרמזור, הרכבים לפני מתחילים להאט וכן גם אני, פקק קל נוצר לאחר הרמזור...שניות לאחר שאני מאט, מתנגש בי רכב מאחור. עולה בי המחשבה: "לא נכון, זה לא קורה לי שוב" שוב - כיוון שבדיוק שנה לפני כן, התנגש בי רכב מאחור גם כן... הנזק לא רציני וכבר הוצאתי את הרכב מהמוסך, אני שמח גם שכל המעורבים יצאו בריאים, הבחור שפגע בי הוא ילד צעיר שכנראה נסע באור אדום ולא הספיק לבלום, אני מקווה שלמד מהארוע... ואני חושב - מה אני אמור ללמוד פה? אני אדם רוחני ידידי ומאמין שמכל דבר ביקום ובעולם כאן ועכשיו אנו לומדים...ואני תוהה...מה היקום מנסה לומר לי עכשיו...? אהבה ואור ניר

רשף כשף

New member
מזכיר לי:

"איש אחד הלך על מדרכה ברחוב ונפל לבור לאחר מספר ימים, אותו איש הלך על אותה המדרכה באותו הרחוב, ושוב נפל לאותו הבור לאחר עוד מספר ימים, אותו איש הלך על אותה המדרכה באותו הרחוב, הפעם הבחין בבור שניה לפני שנפל לתוכו לאחר עוד מספר ימים, אותו איש הלך על אותה המדרכה באותו הרחוב, הפעם עקף את הבור ולא נפל לתוכו לאחר עוד מספר ימים, אותו איש הלך על מדרכה אחרת ברחוב אחר..." מה אתה אמור ללמוד מזה? וואלה, לא יודעת
אבל יש סיכוי גבוה שבפעם השלישית תבין...

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo127.gifמ-ק-ס--י-ם../images/Emo127.gifרשף כשף../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif

Tal_Ya_Tal

New member
ובאותה רוח../images/Emo121.gif../images/Emo13.gif רשף

אמר לי פעם מורה שלי: "אם אומרים לך שאתה חמור - אל תאמין
אם אומרים לך פעם שניה שאתה חמור, גם-אל תאמין אם אומרים לך בפעם השלישית שאתה חמור- לך תקנה עגלה
" L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי ../images/Emo42.gifRinor../images/Emo24.gifLONG TIME....

ובכן, כאשר אתה, או כל אחד אחר נתקל באיזה שהוא סוג של אגרסיה, אפילו אם אתה הפאסיבי כאן, זהו משהו שמשתקף מפנימיותך. אם לאו, לא היית 'ב-מ-ק-ר-ה' 'במקום המתאים ובזמן המתאים לחוות את האירוע הזה. ברור לך שכפי הנראה אתה חש עליך 'לשמור על גבך' כי אולי אתה חש חשוף מידיי, או לא מוגן, או שאין על מי להשען? שאל את עצמך את השאלות הללו ואפילו אל תענה עליהן, אלא הנח להן לחלחל בתודעתך. התשובה תגיע. אך שמת לב לכך. משהו משך את תשומת לבך לעניין 'צירופי המקרים'. אולי משהו שקשור ללימודים 'לא מסתדר לך?' האם אתה לומד כי אתה אוהב זאת? או שאתה חש שמישהו 'נושף לך בעורף?' אולי היית רוצה ללמוד משהו אחר דווקא? או אולי אתה חושב רק על הדרגה/תעודה/תואר או מה שזה לא יהיה? או אולי אפילו תחום אחר בחייך, שאינך מודע אליו ותת המודע שלך מאותת לך על ידי צ'פחה על העורף???
בכל מקרה, גם רגש אשם או תחושת קורבן הם בעצם מאגר אגרסיה ש'אין זכות להביע אותה' המזמינה מפעיל חיצוני
חומר למחשבה
L&L TALYA

למעלה