מה אני אגיד לכם...

carmen17

New member
מה אני אגיד לכם...

טוב, נראה לי זה הפוסט האישי הראשון שאני רושמת פה.. לוידעת למה, אבל הבדידות פה גורמת לי לרצות לדבר... וזה די רע בהתחשב בזה שאני קמה מחר בחמש כדי לחזור לבסיס הקר והמנוכר הזה.. לוידעת אפילו מה לרשום.. נראה לי שפשוט אני אגיד שאני מתגעגעת למשהו.. נראה לי אפילו שזה לכאב של להרגיש משהו... להרגיש את הרצון הזה להיות לידה... למרות שאני יודעת שהיא לא רוצה.. לחבק אותה... בתור חברות רגילות.. להגיד לה שאני אוהבת אותה ולהתכוון לזה מכל הלב.. כשהיא בטוחה שזה רק כי אנחנו חברות טובות.. פשוט לראות אותה בעיניים שלי שמחפשות אותה 7\24 אני מתגעגעת ללהרגיש חלק ממשהו... להרגיש חלק ממישהו... אני לא הולכת להתדרדר חזרה למקום שממנו באתי... אני חושבת שאני חזקה יותר ממה שהייתי... לפחות ככה אנשים מאמינים... אני שומרת עליי בשבילה.. כדי לא לאכזב אותה שוב.. אבל בואנה.. נגמר לי הכוח.. לילה טוב חבר'ה..

t i t i13

New member
אוח =/

אני כ"כ מבינה אותך שאין לך מושג כמה, והלוואי שהיה לי משהו מועיל לומר אבל..גם אני מחפשת לזה פתרון.(אני מתגעגעת ללהרגיש חלק ממשהו... להרגיש חלק ממישהו...) והאמת? גם אני כבר מרגישה שעוד שנייה נגמר לי הכוח-פשוט נגמר, אבל אני נלחמת עליו, בשביל עוד כמה דברים קטנים ששווה להמשיך למענם- ואני בטוחה שגם לך יש כמה כאלה=] אני בטוחה שתמצאי את הכוח, אני סומכת עלייך, את ילדה חזקה
אם תצטרכי משהו-אני תמיד פה מותק =]

lily kane

New member
חומד לעולם אל תאבדי את עצמך

תזכרי שגם לבד את משהו חלק מהעולם ויש לך זכות קיום כמו כל אחד אחר אקסיומה שאין לערר עליה בכלל אם לא תזכרי את זה ,את תאבדי את עצמך אחרי כל קשר וזה נורא פרט לשורה האחרונה,זה המילים שאבא שלי אמר בתקופה שהייתי בדיכאון אחרי חצי שנה שסוף סוף היה לי את האומץ לבוא ולדבר איתו אני אומרת לך את זה כי זה עזר לי המון למרות שיש לי ימים בהם אני עדיין נאבקת השורה האחרונה זה תוספת שלי,לצערי מידע אישי אני מוסיפה שלא סבלתי את הצבא ואני מקווה שתיהיה בסדר

carmen17

New member
תודה

זה כל כך כיף לדעת שיש אנשים שמבינים ושאכפת להם אפילו בלי להכיר... אז באמת תודה :) אני בטוחה שיהיה בסדר... bitom - אוהבת גם
lily kane - תודה על השיתוף והכנות, אני מקווה שעכשיו יותר טוב, ואת נאבקת קצת פחות :) אם את רוצה לדבר והכל אז שלחי מסר אני אשמח D:

lily kane

New member
בבקשה חומד

אני שמחה לשמוע שזה עוזר לעוד מישהי בטח אני אשלח מסר מעט מאוחר יותר

no one10

New member
לא יכולתי לתאר את התחושה

יותר מדוייק. חוסר אונים וריקנות שכזו. מי ייתן והכל יסתדר3>

carmen17

New member
קיוויתי

שאנשים לא מרגישים כמוני.. לא הייתי מייחלת את זה לאף אחד.. אבל אני מקווה שאצלך הכל הסתדר =] אצלי זה בתהליכים, מה אני אגיד לך, אנשים פה מדהימים ובזכותם התחושה קצת פחות חזקה 3>

למעלה