מה אם?

עכשיו אני צוחקת על עצמי בלבד !!!../images/Emo13.gif

ניסיתי לחשוב על תשובה לדויד נפלו עיני על הכנוי שלך מה אם הייתי החור שבבלון ?? קפץ במוחי הייתי מתעופפת באוויר ומשמיעה קולות פווווףףףףףףףף
חה חה חה ..........איזה כיף אסוציאציות לשאלה מה אם ? חה חה חה אוהבת את הכנוי שבחרת

סתר

New member
היינו משתגרים ליקום מקביל, או

שהייקום היה מתכווץ ומגיע אלינו... תאי

לדעתי כדור הארץ הוא גן עדן

וגם גיהנום וגם עוד הרבה דברים, כפוטנציאל, בעת ובעונה אחת. כדור הארץ הוא המטריצה ליצירה האישית שלנו. זו יכולה להיות גן עדן, גיהנום, או כל דבר אחר. משמעות דרך הלוחמים לפי הבנתי היא יצירת גן העדן, תוך הפסקת יצירת הגיהנום.

~דויד~

New member
כלומר קונה יאכטה

או אופנוע ים או גלשן רוח או גלשן גלים או סתם גולש באינטרנט? ומה אתה עושה עם הכסף?

conatus

New member
הייתי מחלק אותו לעניים !

גולש = באינטרנט = ממשיך לגלוש כאילו דבר לא קרה.

rubber duck

New member
מיליון דולר ?

מה לעזזל אני יכול לעשות באמצעות מיליון דולר כן אני יכול לקנות ערימות של טיסנים מערכות סטירואו מכונות קפה להעמיד איזו מכוני ספורט מכובדת בחניה לצרף אליה גם איזו בימוטה ( אוםנוע אקזוטי במיוחד ) ועדיין להשאר עם עודף בעצם כל מה שאני באמת רוצה זה חיים בכיף עם הרבה אהבה הנאה ואתגרים וזה הכל אם הכסף יעזור אז אחלה ואם הוא יפגע אז לא תודה שרון

ש1234

New member
אם הייתי מתגברת על השיפוט...

הייתי יכולה להיות מאושרת הרבה יותר בחיי, הייתי יותר זורמת, יותר עושה ופחות חושבת. החיים היו נפלאים אם לא הייתי ביקורתית (לו יותר מתאים כאן מאם) DEEP OCEAN - איזה נפלא שאתה מתקדם, כבר עברת צעד הלאה
שמחתי לקרוא החלטתך לו היה עולם מושלם, היה לנו משעמם מאוד - הרי באנו לכאן כדי ללמוד ולעבור תהליכים לא?

~דויד~

New member
את עונה על כל השאלות ביחד

אני מבקש לבחור את המשאלה המתאימה עבורך. את יכולה לבחור משאלה אחרת, אם את רוצה. אבל שימי לב למהות התרגיל: זה לא "מה הייתי עושה אילו...." אלא "מה אני עושה עכשיו מאחר ו...."

ש1234

New member
ok דיויד הבנתי - מה אם הייתי אוהבת

את עצמי? ואהו!!! ובכן: (רשימה ארוכה לפני) היית קונה לעצמי דברים שהיום אני מתקמצנת על עצמי הייתי טסה לחו"ל כבר היום בלילה הייתי מטיילת יותר הייתי נרשמת ליותר קורסים לפיתוח מודעות עצמית הייתי מוצאת לעצמי עבודה נורמלית הייתי יותר שומעת לאינטואיציות שלי הייתי אוכלת מה שמתאים לגוף שלי ולא מה שכולם אוכלים "כי לא נעים" הייתי יכולה יותר לעזור לאחרים וללמדם לאהוב את עצמם זה מה שעולה לי בהינף של רגע
שבת נפלאה לכולם

אם היה משעמם

אז זה לא היה עולם מושלם. במלים אחרות, אם היה עולם מושלם, הוא ממש ממש לא היה משעמם.

למעלה