מה אם?

deep ocean

New member
זה משעשע

בעבר ברחוק מאד, בגיל צעיר, רק חשבתי מה הייתי עושה עם כמה מליונים-חשבתי על אוטו, על דירה וכו´ וכו´. לאט לאט זה שיעמם אותי וזה הפך לדרך בה אני נרדמת בלילה. כך אני נרדמת לפעמים בלילה (כשבא לי לדמיין את זה), אני לא צוחקת. אני מדמיינת שאני זוכה בסכום מסויים, כל פעם אני משנה קצת את הסכום-מקטינה או מגדילה, אני מדמיינת כמה אני נותנת לכל אחד מהאחים שלי, משפחה, חברים, ארגונים, אני מדמיינת מה אני קונה לעצמי (אני מתלבטת בדמיון אם זה יהיה ג´יפ, או אוטו ספורטיבי או מכונית רגילה) ולאט לאט זה ממש מרדים אותי וכך אני נרדמת!!! זה התסריט הקבוע שלי להירדמות
גדול, לא?!

~דויד~

New member
באמת?

אני מציע שתבדקי שוב... אולי הייתה לך בעיה עם המשפחה, כי כולם היו מתנפלים עליך ורוצים נתח מהסכום? אולי היו בעיות חדשות וריבים חדשים בקשר למה לעשות עם הכסף?

חה חה אני בורחת ../images/Emo13.gif התשובה שלי היתה

למיכל על השאלה "מה אם הייתם מתגברים לחלוטין על השיפוט?" אבל ננצל את ההזדמנות גם לענות על השאלות ששאלת אותי פה
כולם היו מקבלים בכיף מכל הלב - אני נותנת גם כשאין לי, ורואה שמישהו זקוק לכסף הרגע הרבה יותר ממני. אז לבטח הייתי נותנת כשיש לי הרבה. בעיות וריבים יהיו אז יושבים כולם ועושים סדר עדיפויות מה קודם למה, אין לי בעיה גם שזה יגמר, לראות עיניים מאושרות זה הרגשה הכי טובה שיש בעולם

~דויד~

New member
נפלא../images/Emo13.gif

אני מאמין שאת יודעת להבחין בין קבצן שזקוק לכסף ובין קבצן שהוא עלוקה?

הממ מעניין לא יודעת מה לענות לך ...

משהו מפריע לי בשאלה, אני עוד לא יודעת מה...אולי המלה קבצן ? בקיצור אין לי תשובה אם תבוא ....אני יודיע לך

למדתי להבחין ........

בין אדם שעוזרים לו והוא גם עוזר לעצמו, לבין אדם שעזרים לו והוא לא עזר לעצמו ורצה להשאר "תלוי" בעזרה שלנו. אם לזה מה שהתכוונת, לפעמים צריך לעבור את השיעור להכווה ולשלם את המחיר כדי ללמוד אבל בסוף לומדים

~דויד~

New member
מה הייתי עושה עם מליון ש"ח

הייתי קונה לעצמי דירה. מיליון ש"ח = 220 אלף דולר = מחיר דירה פחות או יותר. זהו.

~דויד~

New member
../images/Emo41.gif שיפור ../images/Emo41.gif

הייתי קונה דירה בפחות (נגיד 170,000$) ומכונית. ואת שאר הכסף שומר לפי ראות עיני.

~דויד~

New member
מה אם היינו חיים לנצח?

מה אם לא היו מחלות , מוות, איך היה נראה כדור הארץ אז? מה אם היה שלום עולמי, וכל המשאבים למטרת מלחמה או חיפוש תרופות לא היה נחוץ? מה אם כל אדם היה מבין את "ואהבת לרעך כמוך", והיה חופשי לעשות את כל מה שהוא רוצה... מה אם לא היו בעולם אנשים רעבים, מכיון שהייתה ממשלת עולם אחת שדואגת לכולם? מה אם כדור הארץ היה גן-עדן? מה אז הייתם עושים? אני רק זורק נקודות למחשבה... אתה מוזמנים לחשוב על אפשרויות כיד הדמיון שלכם
דויד

למעלה