מה אם?

~דויד~

New member
מה אם?

מה אם הייתם מקבלים עכשיו מיליון ש"ח? המציאו עוד אפשרויות של "מה אם?" וענו עליהם ברצינות, כאילו הם התקיימו באמת ובתמים במציאות שלכם. שלכם, דויד

deep ocean

New member
לא הייתי עושה משהו מיוחד

הייתי נותנת כסף לכמה אנשים וארגונים בתור התחלה, ואחר כך חושבת מה אני רוצה לעשות עוד, ובינתיים שמה את הכסף בבנק. להמציא עוד אפשרויות של "מה אם?" מה אם הייתם מתגברים לחלוטין על השיפוט? (לא היה שיפוט אפילו קטן בחייכם, לא כלפיכם ולא כלפי אחרים)

~דויד~

New member
אילו הייתי מתגבר על השיפוט

הייתי מדריך מחשבים במכון סלע - שם יש מורים מעולים לדעתי. הייתי לוחם קונג-פו. הייתי מוצא חברה לחיים. ומביא ילדים לעולם. הייתי מדריך גם במכון ללימוד הקבלה. הייתי מקים כיתות משלי ומלמד איך להתגבר על השיפוט. שכן אני הצלחתי. הייתי יכול להשפיע על כל העולם כולו.

אורלי_ל

New member
דויד, אני די בשוק ../images/Emo13.gif

זה אישי כמובן, אבל בזמן האחרון יש לי טלפטיה איתך (ע"ע התוכנית של אמנון לוי)

אורלי_ל

New member
היתה לי התלבטות מסוימת

וההודעה שלך הכילה מסר בשבילי. תודה

deep ocean

New member
אם הייתי מתגברת לחלוטין על

השיפוט- זה היה משפיע על איכות החיים שלי. החיים שלי היו יותר צלולים ושלווים ונעימים. מה הייתי עושה בנוסף? -הייתי מדריכת קונג פו (הייתי ממשיכה בלימודי מין הסתם, אבל את זה אני כבר עושה, בלי שנפטרתי מהשיפוט לחלוטין) -הייתי מדברת בחופשיות עם כל מי שאני רוצה -הייתי מעבירה סדנאות חשיבה חיובית, איך להתגבר על השיפוט, איך להתרפא מסרטן, איך לחיות חיים טובים יותר וכו´ וכו´. -הייתי מרצה הרצאות -הייתי יוזמת מפגשים עם לוחמים אחרים לפגישות התפתחות ועבודה משותפת, והייתי מנחה חלקים מהמפגש. -הייתי כותבת ספר -הייתי מחבקת ומנשקת יותר אנשים, ומבטאת את האהבה שלי למגע באופן חופשי יותר (גם כלפי בנים וגם כלפי בנות), ללא פחד שיחשבו עלי דברים מסויימים, או שיחשבו דברים שלא התכוונתי אליהם (נניח, אני אחבק ואנשק מישהו מתוך אהבה למגע ואליו, ולא מתוך רצון לאקט מיני, ואם מישהו יפרש את זה כך, אז זה לא יזיז לי)

~דויד~

New member
וואהו!!!!! אז יאללה תעשי את זה!!!

כולה שיפוט קטנטן שעומד בדרכך. את עוצמתית. את יכולה!!!!!

deep ocean

New member
אגב, בקשר ללמד קונג פו

זה לא מה שכתבתי בהודעה הקודמת, אבל זה קשור קצת. קבעתי הרגע!! שמחר בבוקר אני אעביר שיעור היכרות בקונג פו לאח שלי ואשתו, פה בדשא בחצר בבית שלי!! יש לנו חצר גדולה עם נוף מקסים. אני לא יודעת עדיין אם אח שלי בטוח ישתתף, ואם כן-כמה הם יהיו רציניים אבל אני הולכת להעביר את השיעור באופן רציני עם מלוא המיקוד והקשב אליהם. זה אח שלי שאין לי קשר טוב איתו, ויש לו אגו מאד גדול ששולט בו. בכל אופן, זה מאד שימח אותי, ההחלטה הספונטנית הזאת. זה יהווה עבורי שיעור בו אני אשפר את יכולת ההדרכה שלי.

deep ocean

New member
חהחהחה, חשבתי שאנחנו מכירים

מאיפשהו, ובגלל זה משקפי השמש
גם אני לפעמים מסתנוורת מהאהבה שמקיפה אותי ומהאושר בו אני נמצאת.

אחד המנהגים ........

של מי שנולד בדרום-אמריקה זה שתי נשיקות, אחד על כל לחי כשנפגשים וכשנפרדים, גם נשים וגם גברים, מנהג יפה לפי דעתי זה כיף... גם שמתי לב שזה התחיל להפוך למנהג פה בארץ בין בני הנוער יותר מגע בין האנשים בחיבוק או נשיקה, בלי שום קשר למניות או לא...אולי יש עתיד
אוהבת
אני

deep ocean

New member
הממממ ../images/Emo79.gif

אולי בגלל זה אני נמשכת למקסיקו
כן זה מנהג יפה. האמת, שבתיכון היה את הקטע הזה של להתנשק בנות עם בנות ולהתחבק, אבל זה היה קטע של קוליות, יעני קטע של מגניבות (ניסיתי לכתוב שורו´? באות ו על ידי הסבר הניקוד בקובץ שצירפתם ב-WORD אז, אבל לא מצאתי שם אופציה לניקוד של שורוק) בכל אופן, גם היום זה קורה, רק שזה נראה לי עדיין קטע של מגניבות ולא באמת הבעת רגשות על ידי מגע טהור לא יודעת..האמת מזמן לא הסתובבתי עם צעירים מאד ממני
אני גם חושבת שיש עתיד אנשים נפתחים יותר שולחת לך המון אהבה ומגע!!! מיכל

למעלה