וגם גיהנום וגם עוד הרבה דברים, כפוטנציאל, בעת ובעונה אחת. כדור הארץ הוא המטריצה ליצירה האישית שלנו. זו יכולה להיות גן עדן, גיהנום, או כל דבר אחר. משמעות דרך הלוחמים לפי הבנתי היא יצירת גן העדן, תוך הפסקת יצירת הגיהנום.
מה לעזזל אני יכול לעשות באמצעות מיליון דולר כן אני יכול לקנות ערימות של טיסנים מערכות סטירואו מכונות קפה להעמיד איזו מכוני ספורט מכובדת בחניה לצרף אליה גם איזו בימוטה ( אוםנוע אקזוטי במיוחד ) ועדיין להשאר עם עודף בעצם כל מה שאני באמת רוצה זה חיים בכיף עם הרבה אהבה הנאה ואתגרים וזה הכל אם הכסף יעזור אז אחלה ואם הוא יפגע אז לא תודה שרון
הייתי יכולה להיות מאושרת הרבה יותר בחיי, הייתי יותר זורמת, יותר עושה ופחות חושבת. החיים היו נפלאים אם לא הייתי ביקורתית (לו יותר מתאים כאן מאם) DEEP OCEAN - איזה נפלא שאתה מתקדם, כבר עברת צעד הלאה
שמחתי לקרוא החלטתך לו היה עולם מושלם, היה לנו משעמם מאוד - הרי באנו לכאן כדי ללמוד ולעבור תהליכים לא?
אני מבקש לבחור את המשאלה המתאימה עבורך. את יכולה לבחור משאלה אחרת, אם את רוצה. אבל שימי לב למהות התרגיל: זה לא "מה הייתי עושה אילו...." אלא "מה אני עושה עכשיו מאחר ו...."
את עצמי? ואהו!!! ובכן: (רשימה ארוכה לפני) היית קונה לעצמי דברים שהיום אני מתקמצנת על עצמי הייתי טסה לחו"ל כבר היום בלילה הייתי מטיילת יותר הייתי נרשמת ליותר קורסים לפיתוח מודעות עצמית הייתי מוצאת לעצמי עבודה נורמלית הייתי יותר שומעת לאינטואיציות שלי הייתי אוכלת מה שמתאים לגוף שלי ולא מה שכולם אוכלים "כי לא נעים" הייתי יכולה יותר לעזור לאחרים וללמדם לאהוב את עצמם זה מה שעולה לי בהינף של רגע