מה אם?

מה אם הייתי ג´ט לי???../images/Emo9.gif

הלוואי שהייתי ג´ט לי ברגע זה שאני כותב, אבל אני בדרך אליו. או שבעצם ג´ט לי בדרך אל עידודו?? בקיצור עידודו רוצה להיות כמו ג´ט לי, עידודו לי!! ומה אם היה לי מיליון שקל?? הייתי לוקח אלפי שיעורים עם בן כל יום שיעורים פרטים. חחחחח.....
לא חשבתם על זה, אההה........ ומה אם הייתי אמן קונג פו?? ומה אם ומה אם.????. אי אפשר כל הזמן לקוות "ומה אם" אבל אפשר לעשות. וחבר´ה כל מה שאתם אומרים ומה אם אתם יכולים להשיג, אז תתחילו מקטן וזה יהפך לגדול. מאחל לכולכם בהצלחה בדרך! שלכם באהבה, ג´טטט עידודו סאן הלוחמת!

~דויד~

New member
נהדר, חבריה

הביעו משאלה, והרגישו כאילו היא מתקיימת באמת במציאות שלכם. ניתן ללמוד מכך על: 1. מה באמת אנחנו רוצים... 2. ההרגשה שזה קיים במציאות שלנו, מקרבת את זה באמת למציאות שלנו. ובקשר אליך, ג´ט לי עידודו, אני לא מתכוון לחלום או פנטזיה שבה המשאלה מתגשמת, אלא למציאות!

היי דויד!

אני יודע שאתה לא מתכוון לחלום או פנטזיה אני רק אומר שכל מה שאנחנו אומרים פה יכול להתגשם אם נרצה בכך! שלך באהבה, עידודו הלוחם

קודם שיהיה אחר-כך נחשוב ../images/Emo13.gif

יש בערך מיליון דברים שהייתי עושה, הייתי קונה את מה שהכי דחוף לי, ויקל על החיים... המממ אני רצינית מדי למשחק הזה,
בטח הייתי שמה הכל בצד לילדים, אבל מה שבטוח שהייתי נושמת לרווחה וזה כבר שווה כל אגורה

~דויד~

New member
זאת היא רק הצעה, אינך חייבת לעשות

את התרגיל. אולם אם את כן רוצה, אז שימי לב: אני לא רוצה שתחשבי "אילו היה לי מיליון ש"ח אז..." אלא "יש לי עכשיו מיליון ש"ח ואני מתכוונת..." מה היית עושה אילו במציאות האמיתית שלך, עכשיו, היה לך מיליון ש"ח בבנק?

~דויד~

New member
אם התרגיל קשה לך עם מיליון ש"ח

אז את יכולה להתחיל עם 100,000 ש"ח

~דויד~

New member
וגם, אם את רוצה...

את יכולה לבחור משאלה אחרת... שאת יכולה להרגיש כאילו היא מתקיימת במציאות שלך

אני חושבת שהייתי עושה את אותו הדבר

קונה דברים דחופים שרק מקלים על החיים כמו מייבש (לפני שבני מתגייס), הייתי קונה בית יותר גדול ...אופסס זהו נגמר הכסף
אולי אם העודף הייתי גם יוצאת לשייט באיים-הקריביים

rubber duck

New member
הייתי יכול להיות דוקטור לפיזיקה

גרעינית הייתי יכול להיות סטודנט לפילוספיה שנה חמישית הציעו לי לפתות מסעדה גדולה עם שיש הציעו לי לנהל סניף של בנק מקומי מיליון דולר ועוד מיליון מילים - רפי פרסקי שרון

rubber duck

New member
ובגלל זה אני שרון ../images/Emo13.gif

וחוצמזה אתה יודע אני יודע מה זו קרינה
אני תמיד קורן מאושר
שרון :-9

ברוך הבא לפורום דרך הלוחמים! ../images/Emo13.gif

או שאת/ה כבר חלק מהפורום ואני סתם לא מכיר אותך?
שלך
בן

~דויד~

New member
סבבה, אבל מה היית עושה עם הכסף?

או שאולי אתה מעדיף שלא לקבל כזה סכום כיון שהוא עלול ליצור בעיות חדשות בחייך?

למעלה