מה ? אין חידון היום ?

Vdrums

New member
יאללה חידון לילה (אצלי 3 בצהריים../images/Emo3.gif)

1. ישנו שחקן משנה ששיחק בשני פרקים שונים שתי דמויות שונות, איזה דמויות הן היו? (ומי שיודע את שם השחקן אז להוסיף) 2. בחידון עבר הוזכרו הדביבונים-תיבות דואר, איפה עוד הוזכרו דביבונים? 3. מי אמר למי: hi nice shoes 4. מיהו רוני קיי ומה הוא לא עושה? 5. מה שמו של הביזארו-ניומן? 6. מה שר ניומן דקה לפני שהמשאית דואר עלתה באש? 7. איפה מוזכר אש"ף? (אירגון לשיחרור פלסטין) 8. ניומן הוא חידה מסתורית שעטופה ב____? 9. עם מי יצא ניומן כמה פעמים ולמה הוא החליט לסיים את זה? 10. איזה מכשיר התעמלות אין בחדר כושר של דל בוקה ויסטה? 11. על איזה המצאה חשב הביזארו קריימר? 12. מה שם החברה של מחבט הטניס שהומלץ לג'רי ע"י מילוש? 13. מה שם הרכב+דגם שאיתו מגיע ניומן לפתור את בעיית המאפינס? 14. מה ג'ורג' היה רוצה ללבוש אם זה היה מקובל? 15. איזה מדינה לקח קרמר מניומן בתור עונש אחרי שניומן ניסה לרמות? 16. מה כמות הפטריות שמים במרק "WILE MUSHROOM? 17. לג'רי יש כפפת אפייה במטבח, איזה חיה יש על הכפפה? 18. מה אכל ג'יי רימנשניידר? 19. כמה זמן גר בוב סקמנו אצל קריימר? 20. כמה כסף היו אמרוים להרוויח ניומן וקריימר ממיחזור הבקבוקים? 21. מיהו קוטרייד? 22. שאלת בונוס למורעלי סיינפלד באיזה תוכנית טלויזיה (קומדיה) חיקה השחקן גילברט גודפריד את ג'רי סיינפלד? אני מתנצל אם יש שאלה שהיתה בחידון קודם... יש לכם 24 שעות (או יותר אם אני לא אהיה מול המחשב)

תשובות שלי

1. היו מספר שחקני משנה ששיחקו בשני פרקים שונים דמויות שונות. אחד מהם היה השחקן שגילם את האיש העיוור שהחליף מסגרת משקפיים עם ג'ורג' בפרק "המשקפיים". הוא גם גילם את החוואי שאירח את ניומן והזהיר אותו לא לגעת בבת שלו בפרק "פקדון הבקבוקים". 3. ג'רי אמר לטובי, הבחורה שצעקה לו בוז במופע. הוא אמר לה את זה כשבא אליה לעבודה בפרק THE FIRE. 4. רוני קיי הוא הקומיקאי ששאל את ג'רי אם הנחיריים שלו מתרחבים. ומה הוא לא עושה ? he doesn't do bits. he's a prop comic. 5. ורגאס 6. you're once, twice, three times a lady (הוא שר את זה פעמיים באותו פרק, רק שבסוף הפרק הוא לא הספיק לומר a lady מכיוון שעלה באש, אז הוא צרח במקום, והוסיף: the humanity) 7. בפרק THE MONEY איליין מדברת עם ג'רי על קפה שהיא קונה ואומרת לו שזה תערובת PLO. 8. ניומן הוא אניגמה - a mystery wrapped in a riddle 9. ניומן יצא עם מרגרט כמה פעמים וזרק אותה כי היא לא קלעה לטעם שלו (she wasn't my type). ניומן מחפש פנים ממש יפות. 11. שעון שאומר גם את מזג האוויר או משהו כזה ...? 14. קטיפה 15. קונגו 16. 5 כוסות 18. בשר סוס. בפרק בו איליין נותנת לקריימר את האופניים שלה כי הוא "סידר" לה את הגב, היא טוענת שהוא לוקח דברים יותר מדי literally וקריימר מזכיר את ג'יי ריימשניידר שאוכל בשר סוס כל הזמן. 19. שנה וחצי

liorm3

New member
תשובות

3. מי אמר למי: hi nice shoes - חברה של קריימר ( היתה שפית במסעדה של פאפו) על הנעליים של איילין, 10. כמעט בטוח שאין הליכון. 11. על איזה המצאה חשב הביזארו קריימר? שעון שאומר לך גם מהטמפרטורות בחוץ. 14. מה ג'ורג' היה רוצה ללבוש אם זה היה מקובל? בגדים ממשי או משהו בסגנון. 15. איזה מדינה לקח קרמר מניומן בתור עונש אחרי שניומן ניסה לרמות? אוקראינה 19. חצי שנה.

טעות

הוא לקח את קונגו כעונש על זה שניומן נכנס לבית של ג'רי כדי לרמות. אוקראינה הייתה המדינה היחידה שעדיין היו לניומן צבאות בה.

M C A

New member
ברוך הבא, מר בחור

אהבתי את הכינוי :) this time - advantage Varnsen!

omriflo

New member
תשובות

1. אני מניח שלא לזה התכוונת אך זה עדין עונה לקריטריוונים- השחקנית קריסטה מילר שיחקה בפרק The Sniffing Acountant את גב' דרגמונט, הבעלים של חברת חזיות שדרשה שג'ורג' יפוטר לאלתר (מעבודה שרק הרגע קיבל) משום שמישש את הבד של החולצה שלה בעוד שפרק The Doodle שיחקה את חברתו פאולה שלא אכפת לה אפילו אם ג'ורג' יעטוף את עצמו בקטיפה (ולבסוף דווקא ג'ורג' נפרד ממנה כי היא אכלה את החרצנים שהוא השאיר בצלחת). 3. האם גייל קנינגהם אמרה זאת? 5. וראגאס 8. Twinkie 12. אני די בטוח שזה לא ברוליין (שזה המחבט של מר פיט) אבל למה לא לנחש. 14. הוא היה מתעטף בקטיפה I would drape myself in velvet... 19. שנה וחצי... 20. We're pulling in 500 $ a man 21. יכול להיות שהתכוונת לקרטרייט, הלא הוא השם שמקריא המארח במסעדה הסינית כאשר הוא בעצם מנסה לקרוא לג'ורג' כי יש לו טלפון? 22. אם אינני טועה, מדבור ב"נשואים פלוס" (Married With Children), כאשר גילברט נתקע על סירה יחד אל, פגי, מארסי, ג'פרסון ועוד איזו אישה שמנה...

M C A

New member
...

אני כל כך שונא את ריאל מדריד. מוות לפאשיסטים. הלאה לחידון-- 1. ג'ייק ג'רמל, והשוטר בלוס אנג'לס בפרק the trip 3. גייל קאנינגהאם לאיליין? 5. ורגאס 6. you're once, twice, three times a lady 8. twinky! 9. מרגרט 11. שעון מעורר שגם אומר לך את מזג האוויר 12. ברוליין 14. קטיפה 15. I'm taking the Congo as a penalty! 16. 5 כוסות של פטריות קצוצות 17. פרה? 19. שנה וחצי 20. 1000 דולר

למעלה