מה אז את מייבשת?

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
מה אז את מייבשת? ../images/Emo46.gif

שלשום שוחחתי עם מישהו, בסוף השיחה היה לי סימן שאלה לגביו ונדלקה לי נורה אדומה כי סה"כ לא דיברנו הרבה, אז למה להוביל את השיחה כבר לנושא סקס? אתמול דיברנו על לצאת יחד - פגישה I הצעתי לו בקניון, במקום מואר, יש אנשים ומבחינתי זה מקום בטוח להפגש עם מישהו שאני לא כל כך מכירה. ואז בא מכיוונו משפט המשך - מה בקניון? מה נעשה שם? מאחר וזכרתי את השיחה משלשום ושהוא כיוון בשיחה בינינו לנושא הסקס, אז לא נשארתי חייבת והחזרתי לו - אתה רוצה פגישה I לערוך במיטה? כנראה הוא חשב שזה הכיוון שלי ואני באמת מתכוונת לזה ברצינות ואז הוא המשיך - עד כמה את מתקדמת בפגישה I ? האם סקס בשבילך זה לא דבר חשוב? אם תהיה בינינו כימיה מה אי אפשר שתגיעי למיטה גם בפגישה I ? ראיתי עם מי יש לי עסק, מה גם שהייתי כבר עייפה - אז שמתי את הקלפים על השולחן ואמרתי לו שאני והוא ממש לא באותו ראש ואני למיטה נכנסת כשאני אוהבת ולא תמיד אחרי פגישה I אני בטוחה שאני רוצה להמשיך לעוד פגישה ועוד פגישה, ולכן אני לא יודעת אם אני מעוניינת בבחור, אז למה לי לרוץ ולהיכנס ישר למיטה? חשבתי שהבהרתי את עצמי מספיק ברור לא? כנראה שלא
שמעתי אותו ממלמל וחושב לעצמו - ויי אז תייבשי אותי בפגישה ראשונה אז ממש ריחמתי עליו ומאחר ולא רציתי שכל כך יסבול
, אז אמרתי לו שלא תהיה בינינו פגישה I והפעם הוא הבין ובאה לו ההארה המתאימה

הבנים בעולם מתדרדרים..(?)

נו כל מה שיש להם ראש זה סקס סקס וסקס... לא לכולם אבל לרוב...
טוב שאמרת שאין פגישה והראת לו שאת יודעת מי את..!

pistachio38

New member
יש עניין ביולוגי ויש עניין של אופי.

אי אפשר לשלוט במה שיש בראש, אבל אפשר לשלוט באיך אתה מתנהג ומעצב את האישיות שלך.

בזה אתה צודק..

אבל אפשר גם לשלוט על איך שמפגנים את זה כלפיי אחרים... ואפשר להגיד שמניסיון, רוב הבנים בישראלים מפגינים את זה ממש.. בקנדה פחות מפגינים את זה..
אבל אני לא אומרת שזה לא קיים.. עובדה זה קיים רק שפחות..

למעלה