אל תהיה בטוח שהמילה "גם" רלוונטיתגם אני התחסנתי כמעט בכל המנות בשלושת המנות, כשהגיע הזמן למנה הרביעית ממילא חליתי במוטציית האומיקרון ואחרי שבוע המחלה כבר לא עשיתי את החיסון הרביעי גם חצי שנה לאחר המחלה.
אל תהיה בטוח שהמילה "גם" רלוונטיתגם אני התחסנתי כמעט בכל המנות בשלושת המנות, כשהגיע הזמן למנה הרביעית ממילא חליתי במוטציית האומיקרון ואחרי שבוע המחלה כבר לא עשיתי את החיסון הרביעי גם חצי שנה לאחר המחלה.
יש כאלו שהתחסנו בכל המנות למרות שחלו.גם אני התחסנתי כמעט בכל המנות בשלושת המנות, כשהגיע הזמן למנה הרביעית ממילא חליתי במוטציית האומיקרון ואחרי שבוע המחלה כבר לא עשיתי את החיסון הרביעי גם חצי שנה לאחר המחלה.
אולי. אולי גם לא. אבל אין שום קשר בין מאומה מדבריך אלו לדברי למעלה או למה שכתבתי עליו.לא, מישהו אחראי עוצר הכול ולא עושה ניסויים בבני אדם עד שבטוח בבטיחות החיסון
כאשר עולה אפילו שמץ של חשש או חשד כלפי סיטואציה, אדם או תהליך – באותו רגע בטלה ההתלבטות ואין מקום להקל ראש או להמתין, אלא יש לפעול מיד מתוך הנחה שהחשד אמיתי או לדרוש בדיקה מחמירה![]()
לא נכנס לראש שלך, מה אתה מבין או לא מבין, רק חידדתי את תגובתי הקודמת כשכתבתי "אם יש חשדאולי. אולי גם לא. אבל אין שום קשר בין מאומה מדבריך אלו לדברי למעלה או למה שכתבתי עליו.
סורי חמוד, אבל לא בקטע של הקפצת חרטוטים באופן דו-חודשי. משאיר לך את התענוג (ממילא הספיקו לו המילים הראשונות של תגובתך כדי להיזכר, בערך בכל אופן, על מה אתה מגיב ומתנהל תת-השרשור המיותר הזה).לא נכנס לראש שלך, מה אתה מבין או לא מבין, רק חידדתי את תגובתי הקודמת כשכתבתי "אם יש חשדאין חשד
" כי שמתי
ששמתי את המרכאות במקום לא נכון, היה צריך להיות לפני המילה 'אם' ולא אחריה.
לא אשמתי שאתה לא מבין את אשר שטפו את מוחך ומיישם את הפילסופים הילדותיים שלימדו אותך בחדרסורי חמוד, אבל לא בקטע של הקפצת חרטוטים באופן דו-חודשי. משאיר לך את התענוג (ממילא הספיקו לו המילים הראשונות של תגובתך כדי להיזכר, בערך בכל אופן, על מה אתה מגיב ומתנהל תת-השרשור המיותר הזה).
הרבה בריאות. מיצינו, עד לפעם הדו-חודשי הבא שישעמם לך ותצטרך להזכיר לגולשים את דבר קיומך החשוב.
הנרטיב אז להזכירך היה שהמחלה מאוד מסוכנת ולכן כדאי לקחת גם אם אין את כל מבדקי הבטיחות ארוכי הזמן.יש ברפואה את המונח "זהירות מונעת" ואם "יש חשדאין חשד
", ככה נוהג מישהו אחראי עד שבוחן את המקרה לעומקו אך כאשר רצים ריצת אמוק, אי אפשר לנהוג בחוכמה, כך ש-
מי שהאמין להם ובחר להקשיב להם ולהתחסן
![]()
ברור לך שאתה תמות ממחלה שיש לה חיסון ואתה לא לקחתהנרטיב אז להזכירך היה שהמחלה מאוד מסוכנת ולכן כדאי לקחת גם אם אין את כל מבדקי הבטיחות ארוכי הזמן.
זה אחד הבסיסים של הקנוניה הזאת.
על השקר הזה בנויים רוב הדברים - המסיכות שחביבות על נוסטלגיה,
הכפפות שחביבות על משוגעי הניקיון הסמויים,
הלקחת מרחק מאחד לאחד שחביב על סתם היפוכונדרים,
התו הירוק שביבי חיכה לו בסבלנות ולכן לא הרשה לפתוח מסעדות ,חדרי כושר ועוד
וחובת החיסון למי שרוצה להמשיך לעבוד באי אלו מקומות שבנט יישם.
קודם צריך לבקר בחו"לברור לך שאתה תמות ממחלה שיש לה חיסון ואתה לא לקחת
לא הבנתיקודם צריך לבקר בחו"ל
קנדי הוא מהרעים כנראה,הוא מתחזה לטוב,![]()
שר הבריאות האמריקאי עונה לד"ר הישראלית: חיסוני הקורונה - פשע עולמי - וואלה בריאות
מחקר חדש, המבוסס על מאגר פנימי שהתקבל ממקור חסוי, טוען כי חל עיכוב בהעברת מידע על מקרי דלקת בשריר הלב לאחר חיסון פייזרhealthy.walla.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.