מה אומרים?

מה אומרים?

לאחר מחשבה רבה וכנה עם עצמי זמן רב הגעתי למסקנה שאחד הגורמים העיקריים אצלי למשיכה המינית היא הקנאה. הקנאה העצומה. הקנאה במה שלגבר האחר יש ולי אין. ובד"כ זה מתבטא ביופי חיצוני ובגבריות. עכשיו אני מבין יותר את המימרא של חז"ל "העין רואה והלב -חומד-" אני רואה גבר, מקנא וחומד, הערכה והבטחון העצמי שלי יורדים וממילא נובעת המשיכה לאותו גבר. שחושבת שתשיג את החסרונות העצמיים באחר. אני כ"כ בטוח שזה הגורם ואני מרגיש את זה בי חזק. אני בטוח שמטפל יכל לפתח את זה בי ולעזור לי יותר. אני בטוח שעוד הרבה כמוני מרגישים כך ולא יודעים איך לתרגם את הרגשות שלהם. וגם אם לא כולם לפחות חלק מבעלי הנטיה. אשמח לתגובות ולא למטר התקפות מהומואים שחרטו על דגלם ועל ליבם להכפיש כל תובנה בקשר להומוסקסואליות.

אוהדאדם

New member
למה פירסמת את זה בשני פורומים?

איזו פרספקטיבה שונה אתה חושב שתקבל בשניהם?

lily kane

New member
יתכן שאצלך מיניות כלל

באה ממקום של חוסר ביטחון עצמי הדבר עצמו הוא רע מכיוון שזה עלול להתבטא כך בכל מערכת יחסים יחד עם זאת להסביר את הביטחון העצמי כסיבת המשיכה עצמה היא רק עוד ביטוי של ביטחון עצמי חלש , ועד אפשרות של התת מודע לשנוא את עצמו למה שלא תלך למטפל \פסכלוג שהוא גיי פרנדלי ,כך הוא יכול לעזור לך גם לטפח את הביטחון העצמי וגם אם תראה שאתה עדיין נמשך לגברים, הוא יכול לעזור לך לקבל את עצמך

SSAAMMEEYY

New member
דעתי

אני לא חושב שיש קשר בין הדברים בצורה שאתה מתאר ובטח שלא בסדר הזה של סיבה ותוצאה. אני, לדוגמא, כשאני רואה אישה שאני נמשך אליה אני לא רוצה להחליף איתה שום חלק בגוף, או בנשיות ומעולם לא הייתי רוצה להיות במקומה, עם כמה שהיא יכולה להיות יפה. אני חושב שזה נובע קודם כל מהמשיכה, ורק אז הקנאה. אם אתה נמשך לגבר (והרי אתה גבר בעצמך) אז זה פותח לך אפשרות של קנאה, כי אחרי הכל אנחנו נמשכים לדברים שאנחנו רואים אותם כ"יפים וטובים" וזה התנאי הבסיסי ביותר לקנאה.

למעלה