מהתפוצות...

קובנים! ולא תוציאו ממני למה

ולא ייעזרו לכם השוקים החשמליים שאתם מתכננים...
ואני פה מחזקת את העם האיטלקי (לפחות את החלק הגברי שבו) ומעודדת לעשות גם להם "עלליה" לארץ, או שזהו בדיוק סוד קסמם, העובדה שהם לא כאן?

Hendrixon

New member
התרומה שלי למיפוי הגנים../images/Emo8.gif

קרואטיות וצ'כיות. מספיק לראות כל ארויזיון את הנציגה הקרואטית התורנית, בשביל להבין איזה יופי אקזוטי ועוצר נשימה מסתובב שם. ממש לא בכוונה, אבל הבחורה הכי מדהימה שהייתי איתה בקשר, הייתה קרואטית הורסת (מעבר לזה שהייתה כמובן עוד מיליון דברים אחרים). סתם טיול רגלי ביום חול ברחובות פראג, יכול לגרום לגבר ממוצע לאבד את השפיות. זה פשוט לא יאמן כמה נשים יפות יש שם

אל תדבר איתי על צ'כיה....

הייתי שם בסוף שבוע לא רק שלא הסתכלתי שם על אף בחור, אפיתי 6 עוגות ועוד גנבו לי כמעט את כל מה שהיה לי בנס חזרתי הביתה ולא בא לי לחזור לשם אפילו לא בשביל בחורים

כן

נסעתי לצ'כיה לחתונה של חברים. קיבלתי כרטיס טיסה בכדי לבוא ולאפות עוגות למסיבה. בסוף גם גנבו לי ולעוד מישהו את התיקים. לא היה כיף. אבל העוגות היו טובות! (כמובן)

נ י נ י

New member
רבע צ'כית הולך?../images/Emo3.gif

לי אין בעיה עם אף אחד אבל מעדיפה שלא יהיו בלונדים ועיניים כחולות הכוונה למראה מלוקק ואירופאי ( נכון? אירופי?)

Hendrixon

New member
ממש לא המראה האירופאי המלוקק../images/Emo13.gif

חבל הבלקן נמצא בין תורכיה למזרח אירופה, לכן הם לא בהירים מלוקקים בכלל, נהפוכו, הם ברובם ברונטים (השפעה תורכית). קרואטיה נמצאת בצפון מזרח הבלקן וגובלת עם הונגריה (גם ארץ שופעת יפהפיות) וצכיה (גבלה בעבר. זה לא ממש אזור יציב
). התולדה של החיבור בין המדינות הללו יצר לא מעט החלפות אוכלוסיה, ולכן ניתן למצוא שם הרבה ברונטיות אבל עם עיניים בהירות ומבנה גוף יותר אירופאי. האמת? חשבתי להעלות תמונה מסויימת כדוגמה קלאסית למראה שכיוונתי אליו, אבל לצערי היא כנראה הייתה נמחקת (שוב
), אז קבלי תמונה אחרת, של סתם איזה דוגמנית קרואטית לוקאלית, שזכתה במקום שני באיזה תחרות יופי מחוזית (כך על פי הכתוב)

Hendrixon

New member
הנה דוגמנית קרואטית קצת יותר ידועה

ושוב, כך היה כתוב באתר
מה שלושת הרבעים הנותרים שלך? חלק הונגרי?

נ י נ י

New member
אכן רבע נוסף הונגרי

ואז בא חצי שלם תוניסאי שהרס את הכל
ואני יודעת שזו הייתה מחמאה אבל לא, אני לא נראת כמוהן....

tokit

New member
אני אוהבת אותם בד"כ בהירי שיער

ועיניים, לכן ההעדפה הברורה שלי היא לכיוון סקנדינביה.. אבל מה לעשות שבסוף תפסתי לי גרמני??

לורן29

New member
מה לעשות שבסוף תפסת לך גרמני?

את יכולה להכיר לי את אח שלו למשל אבל על זה לא חשבת הא...

tokit

New member
האמיני לי, יקירתי,

את לא רוצה להכיר את אחיו.. אמנם נראה לא רע אבל מתוסבך מפה ועד להודעה חדשה..

TopSound

New member
אם באיטלקיות עסקינן אז שים כבר...

תמונה של Aria Giovanni הבחורה מושלמת מהיפות בעולם! רק חבל שהיא אוחצ'ה...

P u s s i c a t

New member
ישראלים. חד וחלק

כמי שאוהבת חידודי לשון, התחכמויות מילוליות, טיזינג ורבלי, יהיה לי קשה עם מי שלא מבין את השפה. עם מי שלא יוכל לראות אתי את עידן אלתרמן ואדיר מילר, לא יבין את ההומור של הסרטים המיתולוגיים, לא יתקשר אתי. אין לי בעיה שאמא של אבא של סבא שלו תבוא מטימבקטו. אבל הוא חייב להיות צבר. עם גבר שלא נוכל לעשות מלחמת מוחות, המח שלי ואני אחריו - ננבול. כמה חתיך שהוא יהיה.

למעלה