מהתפוצות...

tokit

New member
ארוס רמאזוטי קוראים אותו..

ואם אני לא טועה הוא דווקא שר באיטלקית, לא בספרדית..

בעעעעעע...איך עלה לי השם שלו...

כנראה בגלל ששמעתי את השיר שלו Piu' Bella Cosa...
חחחחח...טוב שלא אמרתי את השם של...באלדי אולייר...
ומה את אומרת לי רמאזוטי,רמאזוטי...מה אני יודע איטלקית,רמאזוטי אומרת לי...תגידי ארוס...
(סתם נזכרתי בשלישייה הדפוקה ההיא במערכון "פרוזאק" אני חושב...)

לורן29

New member
ואיך אתה בדיוק יודע, בארי?

יש לך עיניים חודרות מסך מחשב? (כנראה שלא )

לא סתם...

פשוט גיליתי מה הUP שלך ואני שולט על המצלמת אינטרנט שלך...אז יצא לי לראות קצת...
סתם סתם צוחק,שלא תתפסי אותי ברצינות ותיבהלי...

לורן29

New member
האמת שזה מצחיק

אין לי מצלמת אינטרנט והיום בדיוק הלכתי לקנות-וכמובן עם המזל שלי-החנות היחידה בעיר שהחליטה לסגור ב-17:00

לורן29

New member
אני יכולה לענות לך במקומו

רק בן אדם אחד ראה אותי פה פלאש אנד בלאד. זה לא הוא חוצמיזה שזו בכלל היא

הממממ...

צודקת בהחלט... אם הייתי רואה אותך אולי באמת הייתי חוטף פלאש במוח ובלאד היה מצטבר למטה...אבל זה אולי... לא דנידין לא ראיתי אותה...
עזוב אני לא רוצה שתהיה שוב ירוק...

לפי דעתי אגב...

ישראליים נוכל להיקרא רק בעוד כמה דורות שבאמת יהיו פה ישראליים. כרגע ישראל מחולקת למזרח ומערב...אשכנזיים וספרדיים... אני לא רואה כאן ישראליזם (מונח חדש). באיזו שהוא שלב שואלים אותך מאיפה את ?! אז את תגידי אני ישראלית אבל ההורים שלי,אמא מפולנייה ואבא מתימן...חאראם על הילדה (עלייך)... אז זהו שאין עדיין דבר כזה ישראלי. ישראלי בעיניי,זה אחד שהוא דור שלישי ומעלה בארץ !!! וזה יקרה רק בעוד כמה שנים לא רבות... אבל את כן יכולה להגיד...יהודים...אגב...מעניין למה קראו לישראל,ישראל ולא יהודה או משהו כזה... למרות שישראל מייצגת את האבות והאמהות של היהדות... טוב זה לא לפורום הזה...

היי ברבא

דור שלישי רבעי וחמישי כבר נולדו בארץ שלנו והם עומדים ללדת את הדור השביעי שהוא יהי "דור הגיהנום=שבעת מדורי גהנום של ישראלי טהור" <לנו יש 5 דורות בארץ, תתעורר........> אם אתה מתעקש אז נטבל אותו באימא מרוקאית טהורה..ואבא ספרדי טהור מברצלונה <דם כחול>... שהיגרו לצרפת וילדו את האחות...ועברו לישראל וילדו את הבחירה שלי...והנה לך מיזוג של ישראלי. מעורב ים תיכוני עם דם כחול,דם חם, וג'יפה ביחד, יותר טוב מזה לא נמצא.

5 דורות ?!

אייייייייייייך ?! המדינה כולה 50-60 שנים !!! אולי יש דור שלישי...אל תקפצי לחמישי... דור נמדד בעשרים שנים... אני מכיר אחד או שניים שהם דור שלישי בארץ בני גילי,אבל אל תגזימי באומרך דור חמישי !!! יש עוד זמן עד שנגיע לזה... אני דור ראשון בארץ...

המדינה כן ,הפרטיזנים לא...

סע לקיבוץ חוקוק,אפיקים,כנרת,דגניה....כל החבר'ה הפרטיזנים שנכנסו לכאן לפניי קום המדינה, תברר על ההיסטוריה ותדע שיש כאן דור שישי של ישראליים. אל תשכח שרובן נישאו עוד בהיותן בנות 15-+16 אז תחשב.

אני יודע היטב על החלוצים...

היסטוריית ישראל אני מכיר היטב. במקרה גם סבתי,הייתה בארץ בין אותם חבר'ה בשנות ה-40. אבל היא חזרה לשם אחרי תקופת מה... ועדיין,הפרטיזנים גם יקירתי,את מדברת על אותן שנים,מאז ועד היום עברו בערך עדיין 50-60 שנים...בתקופה כזו לא נוצרים 5-6 דורות !!! גם אם גילאי הנישואין וההיריון היו 16-15 ועד כמה שאני יודע מההיסטורייה הרוב נישאו בזמנו בגילאי ה20,עקב הטרור והמלחמות,לא היה זמן להינשא בגילאים אחרים... קצת היסטורייה אני יודע יקירתי...אני אהבתי את שיעורי היסטורייה ואני עדיין צופה בערוץ הזה גם...
ואת יודעת מה,אולי אולי אולי יש כמה בודדים שהם דור חמישי בארץ ואלה חבר'ה שבאו לארץ בשנות ה20...החלוצים...שהקימו מושבות...אבל לא נשארו הרבה מהם,עקב המחלות ושאר דברים.הרבה חזרו לארצם אחרי שהייה בארץ.

למעלה