מהתפוצות...

מהתפוצות...

לאחרונה שאלתי את עצמי איזה עם הכי סקסיים ?! צרפת ?! שבדיה ?! ספרד ?! איטליה ?! סקוטלנד ?! וכו'... האמת נשים תמיד חולמות באמת על איזה גבר לטיני כהה עור. זו אומנם רק תיאורייה אך אני כמעט משוכנע שרבות הנשים שהיו מבקשות לעצמן איזה לטינוס אחד...נו לפחות שיידע את מקצבי הסלסה והצ'ה צ'ה צ'ה. פסדובלה זה כבר למתקדמים
רציתי לשאות אתכן הנשים ?! אם והיו נותנים לכן לבחור גבר מכל עם שיש בעולם,באיזה הייתן בוחרות ?! מכל מקום בעולם...ורק למטרת סקס !!! ולגברים אותו דבר,איזו אישה הייתם בוחרים לכם מכל מקום בעולם...ותעזבו את שבדיה והולנד !!!
אני האמת הייתי אולי מחפש איזו ספרדייה/איטלקייה שחומה,שיער שחור ועיניים כחול ים עמוק !!!

לורן29

New member
ספרד/ארגנטינה

גררררררררררררררר רק מהשפה אני מתחרמנת ולמקום שונה לגמרי-דרום אפריקה גם מהשפה שלהם אני גומרת

יש לנו משהו משותף!

גם אני מתה על דרום אפריקנים מתה על אפריקנס ועל המבטא שלהם כשהם מבדרים אנגלית!

אחרי מספר טיולים נפלה ההחלטה..

אין אבל אין על האיטלקיות...יופי מהמם ואקזוטי..רובן בעלות יופי וחן.. והשפה תמיד מוסיפה..מטופחות ואלגנטיות.. למרות שגם פזלתי אל מלוכסנות העיניים..אבל זה רק בגלל לוסי לו..

לא אמרתי שיש לנו במה להתבייש...

אבל זה ככה בכל מקום...גם פה אני יכול למצוא מישהי שהיא שחומה,שיער שחור ועיניים ים כחול עמוק...בהחלט לא חסר... אבל משהו בספרדיות/איטלקיות,מדליק אותי...אולי השפת דיבור,המבטא,לא יודע,אני פשוט אוהב את זה ובעיקר ספרדייה הכי הכי מכל,אני חולה על השפה הזו ולומד אותה לאט לאט,אני מקשיב לשירים ספרדיים בעיקר חוליו איגלסליאס וכיום מצאתי אחד חדש,ארוס ראזומאטי... אין כמו ספרד...נשים לוהטות,חמות,חרמניות ואוייי העיניים ינעל העולם מה לא הייתי נותן עכשיו בשביל איזו ספרדייה כחולת עיניים עם מבט מחרמן שכזה...(דיברנו כבר על מבטים ,לא ?!
)

olla q'erida............../images/Emo8.gif

נדיר למצוא ספרדיה כחולת עניים...לאיטלקיות כן. הספרדיות הן מולטיות עם עניים מלוכסנות גדולות,שפתיים חושניות,זקופות!

מה את להגיד !!!!!

חופשי חופשי יצא לי להכיר בחיי !!! יצא לי להכיר ספרדיות מספרד,תיירות,עם עיניים כחולות יפות ושיער שחור מתולתל בדיוק כמו שאני אוהב...לא לחינם אני דלוק על היופי הזה !!!

אוףףףףףףףףףף

ואני שידרגתי את השחור לגוונים כסופים..... לגביי הכחול בעניים..אמממממממממממממממ <הוא יותר מאחריי העניים בתוך הדם הכחול שלי
>

פססססססטט ,פסטטטטטטטטטטטט

את מי אתה משתיק בדיוק??????????
<מה לא צריך לגלות שם שכבר התגלה ויתגלה באחת מהגלריות החביבות שלנו???>

למעלה