כבר לפני שנתיים איחלו לי "שנה טובה מוצלחת, פרנסה טובה, אושר, שלווה" זה עדיין לא התקיים, אז מבחינתי לא למדתי כלום, השנתיים הם שנה אחת ארוכה ומתמשכת, ועד שזה לא יגמר, לא לומדת שום דבר. פשוט מסרבת.
וסלחי זה מה שעולה לי אמרת "מסרבת" נכנסת לייאוש כך נשמע מדברייך אולי תצרי שינוי קטן בהגדרותייך "סוף עונה" "סרבנות" לי הם משדרים סוף... חסימה... תקיעות...ייאוש אולי תביטי באירועים הקטנים שהכניסו לחייך חיוך שמחה אושר גם אם היו רגעיים הרי אושר הוא לא אורך חיים, תחושה שנושאים ימים שבועות וחודשים ותראי שהשנה שחלפה שירשה בך המון תחושות הצלחות ורגעי סיפוק לפחות מהמעט שקראתי אותך את משווא את את כל ההצלחות ההנאות והצמיחה שלך למטרה המרכזית שטרם הושלמה בחייך ולי זה חבל כי את גורמת לך לשאת אכזבה מהשנה שחלפה לה אך השאלה האם זה יהיה נכון לרמוס, להעלים, לזלזל, לשכוח את אותם רגעי הצלחה שהשגת בכוחות עצמך במשך השנה שחלפה? תרשי לעצמך להוקיר אותך עליהם והרי הם אלה שהובילו אותך עד הלום מאחלת לך לשנה הזו שתבוא עליך לטובה שיתגמו משאלותייך וצרכייך ושכל האיחולים יזרמו אליך ויעטפו אותך בכל תחום ואהבה תשרור בליבך
קדימה להכניס שינויים לקראת השנה החדשה ממה מתחילה? את לא חייבת לענות וושוב סליחה אם....
ואם היה לך הגינות וקצת תבונה לא היית כותבת כאן את אשר כתבת אני הפעם אחרוג ממנהגי ולא אחשוף את פרצופף כי אני אדם אמיתי שמה שיש בטני יוצא מפי אני רק מציעה לך לקרוא שוב את אשר כתבת והיי ישרה איתך מתוך ההכרות העמוקה בינינו ואמרי לי אם זה באמת מפתיע אותך הפירגון שלי הפתאומי או שרצית לזרוע רעל בכתיבתך אני לא כועסת עליך רק מ... כי כשאדם יורק בצלחת שאכל ממנה אין לי ערך אליו בפרט שכוונותיו לפגוע ולא מתוך אי הבנה או חוסר מודעות מאחלת לך הצלחה בכל דרכייך