מהשנה שחלפה לה ...

ע פ ר ל ה

New member
אני תלמידה טובה../images/Emo13.gif

למדתי: יותר סבלנות יותר איפוק פחות אימפולסיביות יותר הקשבה למדתי לאהוב את עצמי יותר על שום מה שאני,ונעים לי איתי. למדתי,שתמיד ידעתי לאהוב המון,ולקבל המון אהבה ללא חשש. למדתי שהגירושין לא פצעו אותי באכזריות כלל,ושאני מאושרת מהאופציה להגיע למקומות אחרים,חדשים ומרגשים. למדתי,שאני חייבת ללמוד כפי שחלמתי זמן רב,ושאני אעשה זאת בקרוב מאוד. למדתי,שיש בי כוחות גדולים הרבה יותר ממה שחשבתי,וזה מחזק. למדתי,שלמרות תהפוכות החיים והחשש לאבד משהו מעצמי,זה לא קרה לי לשמחתי. לא הפכתי למחוספסת וקשיחה,לפסימית ומרירה. ולמדתי,שגם ברגעים בהם אני מתעצבת ובוכה,יש אור בקצה המנהרה

סליחה אם זה מאיים...

אך מעריצה את היכולת שלך זה מה שעלי לעבוד וללמוד לקבל אהבה ללא גבולות מסכימה איתך התהליך כלל לא קל היום היתה לי שיחה עם חברה קרובה שמכירה אותי הייטב היחה היתה עמוקה ממש ניתחנו את הנושא שהעלתי רציתי להכיר בי משהו שהיה קשה לי לגעת בו כן בלתת אהבה אני ברוב המקרים יודעת גם ללא גבולות אך הסתבר לי שאני לא יודעת לתת לאחרים לתת לי בינינו אני צמאה לקבל אהבה אני מאלה שמשדרת חזקה ובשליטה אך רק בתקופה האחרונה בחיי גליתי ואף אפשרתי לעצמי להודות שאני זקוקה לקבל אהבה ואף לא מעט פעמים מתרוקנת למען אחרים שמחה עבורך שהצלחת להכיר להעיז לחשוף את הצורך ולקבל מהאחר כי למדתי שאין זה מביע חולשה אלא צורך טבעי תודה לך שהיה מספיק אכפת לך לשתף העזת על אף החשש מהניתוח שלי

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo25.gif אילנה

הניתוח שלך לא מאיים,הוא מלמד אותך הרבה דרך אחרים.
מאחלת לך אהבת אמת שתרקיד את נישמתך.

למדתי

שאם אתן לה לחיות בשקט -- אז היא תאהב אותי... וגם ש... (נגמרה הרצינות) קשה לי לוותר עליה למרות שהיא ילדה רעה, היא מטריפה וגם יפה עושה בי מה שהיא רוצה.

יערית

New member
אוי

כמה שאני למדתי... כמה שאני למדתי על עצמי ,בחיי!!!!! בואי נאמר,שבשנה הזו,אף אחת מהטעויות שעשיתי לא אעשה, אף אחד מהפתחים שהרשיתי לא יפתח. השנה עברתי מהפך וטוב שכך. אני רואה טוב טוב בעיניים,והבטן שלי לא מטעה אותי,אבל לומדת בדרך הקשה לצערי כמעט תמיד.

יערית מתוקה ...

בעלת הנשמה הטובה קבלי
אוף לא רוצה שדבריי יתפרשו כניתוח
אך רק אומר לך מי שעושה, נותן, מעיז, רגיש, ואיכפתי מרגיש כאב, נבגד, מאוכזב וכו' אישית לא הייתי משנה ממנהגי בטח לא נסגרת זו הדרך להחשל אני לא קורת לזה טעויות תזכרי שום דבר לא מקרי נסי ללמוד את המסר שמעבר ואת לא להרבה זמן תסגרי את הפתחים כי הנתינה שלך היא ללא גבולות וזה מה שיפה בך

פברואר68

New member
לומדת את עצמי כל הזמן

שיש לי אחות מדהימה מקסימה ותומכת שיש לי 3 חברות אמת מפרגנות וידיד כמו אח שתמיד נמצאים כשאני זקוקה להם ששינוי הוא לטובה ואסור לפחד .....הכל מסתדר.... שאני חזקה איתנה וכל הזמן צומחת מעלה עם כוחות פנימיים ושמחה שבלב שיש לי הצלחות טובות ככול שאני מקשיבה לאינטואיציות שלי שמובילות אותי

maof

New member
אילנה יקרה למדתי מהשנה שחלפה....

שלכל תוצאה יש סיבה
והמטרה שלי היא מאוד פשוטה להיות הכי טוב....בתחום שאני הכי טוב בו
מעוף

מעוף ../images/Emo51.gif...

על היקרה
לגבי מה שלמדת אני בדעתך "שלכל תוצאה יש סיבה" אך המטרה להיות טוב בכל תחום ולאו דווקא במה שאתה טוב בו העיקרון הוא לשפר את מה שלא טוב, וכו' אני אומרת שעלינו לתת את המאה אחוז שלנו בכל תחום כך אנו תמיד נשא שלמות איתנו ועם מעשינו ונצליח להעשיר את עצמנו בכל התחומים ואתה אם כך תבדוק אם אין לך עוד כמה תחומים שהנך טוב בהם אך לא היית מודה להם

maof

New member
להעשיר את עצמי בתחומים אחרים....

זה רעיון טוב ונכון....לרכוש ידע וניסיון זה אחלה. אבל לחקות אחרים לנסות להיות משהו שזה לא אני בכדי שאחרים יעריכו אותי אותי יותר, לנסות להתחרות בהם כשאין לי את הכלים המתאימים והנכונים הרי זה נועד לכישלון. אנסה לתת ולעשות את המקסימום שביכולתי בכל תחום אבל... אבל יודע אני בודאות שכל אחד הוא מיוחד בתחום שלו, אין אדם בעולם שיצליח להיות הכללללללללללל. וברגע שאנסה לעשות קצת מכל דבר....זה גם יראה ככה פשוט חצי מכל דבר. מעוף

יווו הייתי רוצה להגיב לשפע הדברים..

שהעלת אך אסתפק בשאלה בינינו לא ציפיתי שתעלה משפטים כאלה ולא הבנתי מה הקשר רק אשאל מאיפה? ולמה התחברת לחיקוי ותחרותיות? בעין שלילית ואוסיף ואומר שאם לא היינו כאלה לא היינו לומדים, משכילים, שואפים ומודעים ליכולות שלנו ככה על קצה המזלג מעוף בעיני אתה אדם רוחני שמתבונן הרבה על עצמו ושואף להגיע להשלמה איתך ועם מעשייך וכפי שאני רואה העבודה איתך הולמת אותך

למעלה