מהשנה שחלפה לה ...

מהשנה שחלפה לה ...

מה למדתם ממנה ועל עצמכם
ואיזה מטרה אתם לוקחים לשנה החדשה שתבוא עליכם לטובה
כן הרבה שאלות בנשימה אחת אךחשוב לתת עוד מבט אחרון אחורנית להביט על הנעשה שם ואיך אנחנו הולכים להעשיר את הטוב ולתקן את הרע? ואל תתעלמו על כל ההצלחות והמעשים הנפלאים שעשיתם ויצרתם בדרככם ותוקירו אותכם
בראש ובראשונה על היותכם הורים
ועל כל מעשה
שאתם מעניקים כי שום דבר לא מובן מאליו

למדתי

שהכול שטויות וחבל להתאמץ!!! כי לפעמים מה שלא תעשה אתה עדיין לא בסדר

נשמה../images/Emo24.gif...

אני לא מאלה שקרובה אליך ביומיום אך קוראת אותך כאן ומכירה אותך ממפגשים פה ושם אך אם אני מסתכלת על השנה שחלפה עבורך אומר לך ידידי
יש בך המון אהבה
איכפתיות ונתינה שהשנה אפרת לעצמך לפוח צוהר שהיה סגור ונעול בך והעברת כאן כמעט לכל אחד המון רוך, פתיחות, התמודדות מול אירועי חייך עם המון אומץ והכרה במגרעותייך ועשית הכל לשנות דפוסי התנהגות שלא שרתו אותך התעלת על עצמך גם ברגעים של כעס, פגיעות, ואכזבות עצרת
בדקת את המעשים ושיפרת התנצלת ותקנת וזה רק מה שאני ראיתי מהמקום הזה אז אל תגיד שכל מה שאתה עושה אתה עדיין לא בסדר כי הרבה הרבה אנשים רואים, מעריכים, גאים, ואף מתפלאים אך לא היתה להם דרך להעביר ולהביע זאת ובינינו תוקיר אותך אפילו על המעשים הקטנים והעיקר שהם עבורכם טובים
אל תחפש אישורים החברה שלנו לפעמים קמצנית
וסלח לי על ההשתפכות שלי אולי זו הזדמנות עבורי לומר לך את ראייתי

גם אני לא מכירה

וגם לי יש התרשמות אינטרנטית ואני מתרשמת מהאמיתיות הזו של האיש הזה. מהאמירות הקצרות אך תמיד אמיתיות. מהניסיון להיות נאמן תמיד לאמונותיו ולעולם לא לנסות למצוא חן. לעולם לא יפגע בזדון, ואם מקוממים אותו משיב בלקוניות קצרה. יפה שכתבת לו כך דברים חמים. אני בטוחה שגרמת להתרגשות קטנה שם, ולא בכדי. אני, האמת, התרגשתי מהפירגון בדברייך, גם אם גם אותך לא מכירה. ניקים או לא ניקים, בסופו של דבר הנשמה של האדם יוצאת החוצה!

מה שנכון נכון../images/Emo70.gif

יש כאן רבים שמרעיפים נשיקות וחיבוקים מרחמאות וליקוקים על טלה לא ניתן להגיד את זה. ראו משפטו בכרטיסו! (אבל רק שלא יתעסבן
)

s h i r 6 6

New member
למדתי

שלא הכל שטויות... משתלם, אם רוצים משהו באמת, להתאמץ ןלהודות כשמישהו שם בשבילך והוא כ"כ בסדר! (ולך... המון המון תודה!)

למען האמת זו...

אחת התובנות הבסיסיות החשובות לאדם
אם נקבל ונאהב את עצמנו הכל יהיה קטן עלינו

עוד למדתי

שגם אם אשנה ניק הכל נראה מכאן אותו דבר!! שהילדים שלי אוהבים אותי יותר שאבא שלי נשאר החבר הכי קרוב שלי שאמא שלי חסרה לי גם השנה שראש השנה לבד זה כיף לכל השנה שהעבודה שלי דוקא עושה לי נעים יותר מאהבה שהשכנים שלי עשירים יותר משידעתי שהכלב של השכן גדול אבל לא נורא שאהבי פעם אחת יותר מידי שלקחתי פעם אחת וזה היה יותר מידי שהצלחתי יותר משחשבתי שחייכתי יותר משחייך לי שחיבקתי יותר מידי אנשים שפירגנתי לאחרים לפני לעצמי שבשנה הזאת שהתחילה אין לי כבר בחילה

קוקו שמעתי פעם הרצאה...

כשאדם חיי את חייו מבלי להביט ללמוד ולצמוח מהם הוא אינו חש כפי שהנך חשה אך הוא חוזר על טעויותיו נשאר תקוע במרה שלו לאלה שמעיזים נוגעים ומנתחים מרגישים כמוך שכל צעד שעושים הצעד הולך נגדם ומחזיר אותם אחורנית וזו רק התחושה שלך שלנו אך תרשי לי להעיז לומר לך מתוקה את לא מעריכה את מאמצייך ומעשייך ומאפשרת לנגע ההרסני שמחלחל בכולנו שנקרא "הייאוש" למנוע מאיתנו להוקיר את התוצאות שאנחנו משיגים בכמויות לעומת הציפיות שלנו קטנות ולראות רק את חצי הכוס הריקה במקום להאחז ולהוקיר את מה שהשגנו בכוחות אפנו שבחצי כוס המלאה יש לנו את היצר הזה לפחית מעצמנו מהצלחתנו ולעמיד את עצמנו בהשוואות הלווווווווו תעיזי להסתכל לפחות במה שאני קוראת כאן כמה שאת מעשירה כאן רבים (גם אותי) בידע שיש לך ובנתינה שלך מנסיונך ומהלמידה האישית שאת עוברת עם עצמך ואל תורידי מהערך של השכלתך מהחיים

עכשיו אני מפחדת להגיב

תבטיחי לי שאותי את לא מנתחת?
אני למדתי , לאהוב ללא גבולות(גם את עצמי) ולהסכים לקבל אהבה ללא גבולות. -זה בעיקר . ובשבילי,זה היה תהליך לא קל -

למעלה