אף אחד לא נוגע במטוס הזה בלי שאני יודע במה נוגעים ולמה.
אני ערב לכך שאף אחד לא פישל! מתאם השתחרר, זו לא פעם ראשונה ובטח לא אחרונה, אתה כמובן לא מעורה בעולם של מטוסים אוירובטיים,לידיעתך ברמה הזו של מופעים במטוסים של high performance כולם ממליצים לעבור על כל בורג ואום, וכל מתאם לצינורות ולבדוק חיזוק כל 25 שעות לערך, ה FAA לא דורש שום דבר שונה מביקורות רגילות למטוס כזה, אבל אם אתה מעונין להמשיך לחיות ולטוס גם בעונה הבאה, אתה מחזק ובודק הכל כמה שרק אפשר. למשל יצרן הפרופלור MT ממליץ..אמנם לא דורש אבל ממליץ לשלוח אליהם את הפרופ לבדיקה ויתכן אוברול בכל סוף עונה, זו רק דוגמה אחת.לפני המופע הקודם המתאמים האלה נבדקו, לא טסתי 25 שעות בין המופע הקודם לאחרון, כך שלא נגענו בהם בשבועיים האחרונים. לאחר המופע כשפתחנו את כל המכסים המתאם היה משוחרר ומנותק לגמרי מהפייה. וזו לא הפעם הראשונה.אני מתקין ברגים חדשים עם קפיצים בין האגזוז למשתיק הרעש כל 10-20 שעות, לא כי בא לי, כי הם פשוט נפתחים מאומי הנעילה שלהם נופלים והולכים לאיבוד, העונה כבר שמתי יותר משמונה שפשוט אבדו בטיסה. אומי הנעילה הם אלה עם נעילת המתכת לא הפלסטיק ...ובכל זאת הוויברציות והעומסים פשוט גוברים על כל אום ובורג....ברגים על גוף המטוס שתופסים את הפייברגלאס לגוף, כמעט כל 5 שעות טיסה חסרים כמה.VG's שיש לי על הזנב לפני הגה הכוון נתלשים ונופלים להם בתדירות של שניים בחודש וצריך להדביק חדשים...ברגים לאורך האלומיניום והגומי שמנתב את האויר לצילינדרים (baffles ) חסרים כל פעם שמסירים מכסה מנוע...יש עוד לא מעט דוגמאות, זה לא חתך הטיסה ותדירות הטיפולים שאתה מורגל להם.