מהר לקרוא כאן!!!דחוף

מהר לקרוא כאן!!!דחוף

יש לי שני כרטיסים להופעה ואני אמור להשאר שבת בבסיס!!! אין לי למי למכור את הכרטיסים האלה...אין לי מה לעשות איתם!!! אני כרגע נפקד!!! למי שלא הבין(ברחתי מהצבא היום!!!) כדי ללכת לקיסריה....אין לי איך להגיע להופעה...ואמרו לי שאם אני לא רוצה להסתבך בצבא אז לחזור מחר בבוקר מוקדם לצבא...אבל כבר קניתי את הכרטיסים(לי ולחבר שלי)אבל חבר שלי אמר לי שהוא לא יכול ללכת איתי כי אין לו אוטו ואני בניתי עליו על ההסעה לקיסיריה....אז מה לעשות.? שילמתי עליהם 400 שקל זה הרבה!!! ללכת לקיסריה ואחרי זה ישר לכלא צבאי לכמה שבועות? או לחזור כמו ילד טוב לצבא מחר? ואז הלכו לי 400 שקל על הכרטיסים...איך אני אוכל להיות בשמירה בבסיס שלי....בזמן שיש הופעה...? אני לא יוכל לעמוד בזה...כשיש הופעה ברדיו ואני לא נמצא בה אני משתגע...אז באותו זמן כשיש הופעה אני אצטרך לשמור.....אני אמות שם באמצע השמירה!!! גם ככה כבר הסתבכתי עם הצבא בגלל זה...כי יצאתי בלי אישור !!! נראה לי שאני אקבל 28 ימים באיזה מעצר או כלא...בגלל שלמה...בבקשה תענו לי עכשיו דחוף...תצילו אותי אני מרגיש רע...באמת ! תענו לי! ניר

אולי יש כאן מישהו שכן רוצה...

ללכת לקיסריה.... אם יהיו לו שני כרטיסים? תענו לי מהר! 058830962 ניר

אחרי האוקסטרה יש את הבטון...

אז בבטון בשורה 4 בצד שמאל... עלה 195 ש"ח עכשיו אני מוכר ב300 את שני הכרטיסים ביחד

כמו אז

New member
עצוב לי בשבילך!

יותר עצוב לי בשבילך מאבדן ה 400 ש"ח שגםז ה המון כסף הקטע שתהיה בשמירה ותדע שבאותו זמן היית משתולל בהופעה בקיסריה!

שייני

New member
ניר!

ממש עצוב לי בשבילך אבל אין ברירה צבא זה צבא... אולי יש מישהו שיכול ללכת במקומך ולמכור שם את הכרטיסים? בטוח יקנו זה מקום מצוין. ולגבי הביאוס- תנסה לקנות כרטיסים לספטמבר

אני נוסע לקיסריה!

לא מעניין אותי מהצבא כרגע בכלל.... רק קיסריה.... אני יודע שאני עלול להסתבך עם הצבא בגלל שלמה אבל החלטתי שאני נוסע לשם וזהו! לא יודע עדיין עם מי ואיך אבל אני מגיע לקיסריה בטוח...

למעלה