מהרהורי

כניסה למצב של "שיעור"...

אכן, תגובה נחמדה ומעניינת. אני, אישית, מעדיף שתלמידיי יבצעו את המצב של "כניסה לשיעור" (אנרגטית [מידעית / צ´יאית וכולי...], מנטלית, תודעתית...) באמצעות תרגילי נשימה ו/או מדיטציה ולא באמצעות עזרים חיצוניים פיסיים כגון חליפה (למרות שזה יכול לעבוד נהדר). ככלל, אני מעדיף לטפח יכולות המבוססות על מה שבתוכנו מאשר על חפצים או עזרים חיצוניים. אבל... זו רק העדפתי. שלך בן

לבן ולכל השאר.....

תגובות מעניינות....... יש לכם כאן תלמיד שלומד הישרדות(כל הזמן לומדים רק עם חליפות) וקונג פו(באים איך שרוצים, בלי חליפה או עם חליפה, העיקר שיהיה לך נוח)...... אני לומד כבר 3 טחצי שנים הישרדות, והתחלתי קונג פו לפני 3 וחצי חודשים משהו כזה..... אז ככה בהישרדות אסור לבוא בלי חליפה, רק רציתי לומר שאני מאוד נהנה לבוא לקונג פו איך שאני רוצה, זה משש נוח(גם החליפות נוחות) אבל לפעמים כיף לבוא בלי חליפה.... אז בקיצור רק רציתי לומר לבן שהתנאים בשיעור ממש כייפים..... יש כל כך הרבה זכויות לתלמידים!!!!!!!!
נראה לי שאם תשאר כל כך נחמד אנחנו בסוף נקנה לך מתנה ענקית ליום הולדת שלך(אולי מכונית חדשה, או כרטיס טיסה לחו"ל- שאמרת שלא היית שם) עזוב אותי אני מנסה להצחיק קצת.... אז בקיצור תמשיך בעבודה הטובה, ואתה ממש מדריך מצויין ואני מעריך אותך מאוד מאוד...... באהבה, עידודו הלוחם המתחיל

../images/Emo9.gif

(אבל מי אמר שלא הייתי בחו"ל? הייתי בחו"ל! אבל לגבי מתנות ליום ההולדת, אני חושב שאני אסתפק במכונית חדשה...
)

אהה היית בחו"ל ........

אז כנראה לא הבנתי אותך בהודעות הישנות, טוב אז לא משנה.... תגיד לפחות איפה היית, ואיך היה שם????? שלך, עידודו הלוחם

אני מצביע דויד !

מסכים ואף מוסיף : בבתי ספר בהם בגדי האימונים הם מסורתיים (= בעלי מראה חריג, לא רגיל לעין מערבית) יש ערך מוסף נוסף לעבודה בבגדים אלו : לבישת בגד יפני, מזכירה לנו שאנו עוסקים באמנות יפנית. ויש בזה הזדמנות להפתח כלפי התרבות, הידע והחוכמה הספציפיים שמגיעים אלינו מיפן דרך האמנות (הדבר אמור, כמובן, גם לגבי בגדים ואמנויות ממקורות אחרים). שוב, זה חלק מהטקס, אבל זה מעצים אותו מאפשר לנו לבצע מעבר חד יותר לתוך עולם אחר - ואולי לאפשר לנו לקבל מעולם זה יותר "מתנות" בטרם נחזור לעולמנו ה"רגיל". חוץ מזה, גם בבגדי בית הספר שלנו, שאינם "מסורתיים", יש יתרון גדול בכך שהם הופכים את כל התלמידים שווים בזמן השיעור - לא משנה מה גילו של תלמיד, מהי דרך חייו, מה עיסוקו - כולם אפורים-שחורים זה בפני זה ובפני המורה...

ערן גילה מסכים *איתי*?!?! ../images/Emo12.gif

ועוד על גבולות והגדרות?!
הגיעו ימי המשיח...

ZaZen

New member
מסכים ומוסיף

יש נקודה נוספת שצריך לשים לב אליה והיא שצבע זו אנרגיה ושמירה על צבעים ולא רק סוג הבגד יוצרת אנרגיה של קבוצה. אם כל זאת לדעתי אין צורך להגזים בנושא. הכרתי מסגרות שהיו שולחים תלמידים הביתה (אין הכוונה לילדים) אם לא היו מגעים בתילבושת בית הספר.

למעלה