מהרהורי לבי

א י נ ש י

New member
מהרהורי לבי

בוקר טוב לכם,אנשים... אני חדשה בענייני הפורום,ובא לי לקבל תגובות מכם.. אני בתקופה נורא קשה בחיי-הרגשה שאין לי כלום-עבודה,אהבה,סיפוק אישי בכלל... ונורא עצובה על כך. לא מרימה ידיים,אבל מצד שני מרגישה את הייאוש המתקרב. מה גם שלא יודעת מהיכן להתחיל.ומרגישה ריקנות מיום ליום. במחשבה של...מה כבר יש לי להציע? בחורה עם תואר ראשון אמנם ואפילו נראית טוב (בד"כ תלוי בהרגשה-כמה אוהבת את עצמי באותו יום),אך מובטלת מזה חודשים,וכבר לא יודעת היכן להתחיל. לחפש את האביר? ואם כן-היכן? הרי אין לי מסגרת של עבודה או שגרה.. למצוא דירה? והיכן? הרי אין לי עבודה כרגע שאחפש בקרבתה מקום מגורים.. למצוא עבודה? הלוואי...על זה אני עובדת..... בקיצור...בעסה רצינית.ואני לא עושה כלום.רק חושבת מה לעשות ופוחדת מלנסות או מלהתחיל ושוב-מהיכן מתחילים?? עצות תתקבלנה בברכה. אגב,התחלתי לכתוב זאת בבוקר והגעתי כבר לשעת צהריים...
שבת מקסימה לכם...

מזדהה איתך וברוכה הבאה

קודם כל יש לך מה להציע וזה את עצמך בראש ובראשונה, היו זמנים שחשבתי כמוך בדיוק, זה מגיע לי בתקופות , בעיקר בתקופות שבהן אני מרגיש יותר בודד. זוגיות לא צריכה להיות תלויה בדבר, אהבה איננהה תלויה בדבר. בהצלחה לך.

garcia

New member
לגבי עבודה את לא צריכה לדאוג

זה קורה לכולם. גם אני הייתי מובטל 7 חודשים ודווקא נהניתי בתקופה הזאת למרות שאהבתי אז את ימות השבוע מאשר את סופי השבוע. בכל אופן מאז מצאתי עבודה ברוך השם שמפרנסת אותי עם קרן השתלמות וקרן פנסיה והחלפתי גם מאז אוטו וגר בבית משלי וכו'. אז לפעמים נמצאים למטה ולפעמים נמצאים עוד יותר למטה ולפעמים מצליחים לעלות למעלה כדי לקחת אוויר ולא עלינו עוד פעם ליפול למטה. Take it easy babe.

garcia

New member
תלוי איזה מובטל

אם זה אותם מובטלים שמבזבזים את זמנם במשחקי דומינו בבית הקפה השכונתי אז אני מסכים איתך. אבל אם זה מובטל שמחפש עבודה, משקיע בחיפוש והליכה לראיונות אז למה לפסול אותו? אני יכול לקחת את עצמי לדוגמה שאני הייתי מובטל לא היה לי כלום למשך כמה חודשים ואחרי זה רק עליתי בסטטוס.

נכון , אבל שוב

יש אנשים שפוסלים על פי זה בלי בכלל לנסות להכיר את האדם, ישר שומעים מובטל ומקבלים חום. זה כמו שאין לך תעודה
- אז מובטל זה הרבה הרבה יותר גרוע מבחינתם. האמת? לי זה לא ממש משנה, אבל זה כן ישנה אם זה יימשך לאורך זמן, כי בסך הכל אני לא יכול לכלכל שני אנשים, אני לא רוטשילד. יפריע לי למשל אם הבת זוג הפונטיציאלית תתגורר אצל הוריה ולא בדירה פרטית, עוד יותר יפריע לי למשל אם היא מעולם לא התגוררה לבדה. עוד פרט מאד חשוב בעניין הכלכלי- שחשוב לתמוך אחד בשניה, לעזור, לנסות למצוא ביחד, אפשר להתגבר, תלוי אם באמת יש רצון למצוא עבודה או שזה נוח להיות תלוי באחר.

כשאני ההיתי מובטלת אז מראש היה

לי יותר קשה להתקשר עם אנשים זה גרם לי לחוסר ביטחון

אני חצויה כמו שאתה רואה ,ברצינות

האינסטינקט הראשוני היה ישר להתגונן ועדיין אני מחכה לתשובה מימני :))

הבנתי את זה

זה מרגיש כאילו נגיד שאתם רוצים לבלות ולך לא תמיד יהיה כסף, פה מתחילות הבעיות למעשה, פתאום יש הרגשה לא נעימה, מה הוא יגיד ומה נעשה, איך אגיד לו כל פעם שאין לי כסף....וכן הלאה. מוכר מאד

הנקודה שלי היא שאני מאוד עצמאית

ואף פעם לא רואה את עצמי "נופלת "על משהו וגם כשאני יוצאת או נימצאת עם ג'לטלמן אני אוהבת להרגיש אפילו בלב שאני שווה (גם לו, וגם בכלל)

passioneta

New member
actually

I think that men find it easier to date me now that I am unemployed (less threatening than dating a manager who makes more than they do?)

Mr Darcy

New member
Blame it on th boogie

It's not the job It's your attitude. You should learn from japanese women to seat on the tatami mat,make tea say hay to everything they ask you to do. .

הפלא ה8

New member
הי וברוכה הבאה בצל קורותינו

עצה שלי - תתמקדי בעבודה כרגע. אני מכירה את מה שאת עוברת וכנראה שרבים מאיתנו היו שם כבר...אי אפשר לפתור הכל ולצאת "מהבוץ" הזה בבת אחת. לאט לאט הכל יסתדר,בטוח. תתמקדי בעבודה - תתעסקי ותשקיעי רק בזה בתקופה הקרובה, שימי את הבעיות האחרות בצד ככל שניתן. ברגע שתהיה לך עבודה תוכלי לחשוב איפה את רוצה לגור, לאן לעבור, מה התקציב שלך לדירה וכו'... ואז גם במקום העבודה שלך תכירי עוד אנשים חדשים (וגם כאן דרך אגב על הדרך תכירי עוד ועוד...) ובסופו של דבר גם הלחץ שלך שכרגע מפוזר מדי - ירד, כי 2 מטלות ירדו לך, וגם תרגישי טוב יותר ותוכלי להתמקד בחיפוש בנזוג ואולי בכלל תפגשי אותו בעבודה החדשה או שכן טוב... תנסי להנות ככל שניתן גם מהתקופה הזו - שאת מחפשת עבודה ויש לך ימים פנויים - נורא כייף שם בחוץ (ואת זה אני אומרת כי אני גם חוזרת למעגל העבודה עכשיו אחרי מס' חודשים לא מבוטל של זמן איכותי וכייף גדול בבית) בהצלחה !

למעלה