מהרהורי לבי

אהה

סקאוט

New member
אפשר להציע לך חברות?

מה שאת מתארת שעובר עלייך קרה לכולנו זאת לא התנסות נעימה כלל אך תחכימי ותלמדי ממנה גם אני התנדנדתי ללא עבודה אך זה כבר זכרון ישן גם אני בלי אהבה וגם זה רצון שיקרה כבר הכי חשוב לשמור על אופטימיות ולקוות לטוב מנחם אותך שיש אנשים במצב גרוע משלך? תשאפי לספק צורך אחד כל פעם ותראי שסלסלתך תתמלא רק סבלנות ורצון יביאו לך את השלווה.

magenta73

New member
היי

זה לא קל... בטוח. קודם כל אני לא מאמינה בנסיך על סוס לבן. המחשבה שאם רע לנו, מה שיעזור או לפחות יתן את הפתרון זה בן זוג שיקח אותנו למקום מבטחים, זאת לא ראייה נכונה, לדעתי. אי לכך ובהתאם לזאת אני מציעה לך לאגור אנרגיות ולהתמקד בחיפוש עבודה... עם המון אנרגיות וחשיבה חיובית. ובכלל... לא לחשוב על עצמך בתור סוג של כשלון... המצב בארץ קשה. הרבה נמצאים במצב שלך... זה לא אומר שלך אין מה להציע. חלילה וחס וכרפס. ובכלל, תצאי אל האויר הפתוח, תעשי דברים שאת אוהבת... תחשבי על זה, כשתמצאי עבודה לא יהיה לך ממש זמן פנוי להתפנק... אז תתפנקי קצת... מותר. רצוי אפילו. ואני גם מדברת על פינוקים בקטנה, שיתנו לך הרגשה טובה... קורס אמנות או בישול, לימודי ריקודים (סלסה או בטן) וכן הלאה... דברים שרצית ואפעם לא הספקת לעשות... זה הזמן.

one step at the time

טוב תרשי לי להגיד לך שגם אני היתי במצבך דבר ראשון זה לחפש עבודה ואולי אפילו להתפר ולעבוד בעבודה זמנית שתעביר לך את היום בעשייה וגם בקצת כסף ובזמן העבודה הזמנית תחפשי לך משהו איכותי יותר שיתאים לרצונות שלך ואם באזור מגורייך ממש קשה למצוא עבודה אז תשקלי לעבור למרכז - פה בהחלט יש יותר אופציות אני עברתי מאותה סיבה מהקריות לתל אביב ועברתי בךי שקל עליי ובלי חברים ובידיעה שאין לי מה להפסיד אני גם ככה בהפסד גדול בקריות ללא עבודה וולא כסף , אז מה יכול להיות באתי לת"א אחרי 3 ימים התקלתי לעבודה רצינית ומאז אני כבר שנתיים בתל אביב באותה בודה אני בכלל תכננתי אפילו להתחיל למכור גלידה או משהו העיקר לעבוד ואז למצוא עבודה רצינית למזלי דברים הסתדרו טוב לגבי דירה זה דבר שהולך עם עבודה חדשה ולגבי בןזוג .. זה עם הזמן איע מבינה שיש לך כמה רצונות ואת רוצה לממש אבל לדעתי עדיף דבר דבר במקום לירות לכל הכיוונים עבודה בית אופציות לזוגיות משמע דייטים ככה אחרי שתמצאי עבודה ובית ותתחילי להכנס לגרה תהיי פחות מתוסכלת ומבועסת ואפילו נפוכו התחולת חדשות עושות רק טוב ואופטימיות ואז תהייה פנויה להכרות חדשה כזו או אחרת בהצלחה

דרורk

New member
לאביר אמיתי...

לא איכפת אם את עובדת ומה המסגרת שלך...לאביר אמיתי איכפת מי את ורק מי את...
(שהרי ידוע שיש רגעים שאדם נמצא למטה ויש רגעים שהוא למעלה...אבל האופי הוא תמיד הקובע...)

דרורk

New member
אוקי...

אז יש גם אבירים שכן איכפת להם... אבל אל תשכח שיש מצבים שאתה מובטל זמנית, אולי כשתכירו תוכל אתה לעזור לה למצוא אתה מה שהיא מחפשת...אולי היא תמצא לבד...אבל אי אפשר לשלול אדם כי באותו הרגע הוא מובטל...ככה בכל מקרה אני חושב...

נכון....

לא שולל על ההתחלה כמובן- אני לא פוסל על כזה דבר. אבל לאורך זמן אם מצב כזה נמשך- אז זה עלול לגרום לי לסגת, זה עלול לגרום לבעיות. על אותו משקל אישה שחיה אצל ההורים ולא יוצאת משם המון זמן. בכל אופן אני אדם תומך, מבין את הבעיה מקרוב ולכן יכול להעיד על עצמי שאני מתייחס לזה בהתאם ולא שופט.

אתה מתכוון למוטיבציה אצל

המובטל? נכון, אם היא מנסה למצוא עבודה ולא הולך לה- זה משהו אחד, אם היא בררנית לגביי עבודה- זה גם משהו אחר. אם היא בכלל נהנת לשבת בבית? זה כבר קצת מיותר לי, לא מה שאני מחפש. אם אני מביא הביתה משכורת ענקית? לא איכפת לי מכל מה שכרגע אמרתי

למעלה