מהפכה רוחנית

The Warrior

New member
מהפכה רוחנית

לא מזמן, בשנת 2003 לקח אותי טרמפ בחור בשם כפיר. דיברנו על דברים רוחניים, והוא שאל אותי 2 שאלות. כתבתי את שאלותיו לאישה נביאה בשם אלישבע שמתגןררת בבודפשט, ואלהים אכן נתן לה תשובות עבורו. השאלה השניה היתה לגבי הגלגול שלו בחיים הקודמים, ואותה לא אפרסם. בכל זאת הרגשתי היום לפרסם את התשובה על שאלתו הראשונה: אלישבע קיבלה את המסר הזה בבודפשט ב-11 לפברואר 2003 בשעה 13:58 "...יש ! הוא אומר כך ! ישנה התעוררות, מהפכה מודעת בתוך בני האנוש. - הוא מכיר את זה בצורה הזאת. הוא יודע זאת טוב מאד, שהיא קיימת. אז...אני אומר אותו דבר, "יש" זה קורה עכשיו! אבל, מדוע יש את זה? אתה אינך שואל זאת. אבל אני אומר לך, אפילו שלא אלת על זאת. פחד! אתה שומע זאת? - פחד! זו הסיבה עבור הכל. הם פוחדים, הם - אני מתכוון לאנשים. הם חשים את הפחד. הם באמת חשים פחד גדול. ממה? מה שמסכןאת גופם ונפשם. זה ממה שהם מפחדים. זה באמת מעמיד בסכנה. אני אומר ככה, מעמיד בסכנה. זה הגיע! זה כאן! "הסוף - אתה אומר - הסוף? כן, הסוף! סופם של רבים. כן, סופם של רבים. אכן, הם חשים בפחד. אכן הם מפחדים שהם בין הרבים, אחד אחד. שאלו הם. אז, הקשב אלי, אתה, אז הקשב אלי. מה שאמרתי לך הינן עובדות. האם זה עצוב? זה לא כל כך ודאי, שזה כל כך עצוב עבור כל אחד - זה לא כל כך ודאי. האם זה עבורך? עבורך, זה - בדיוק זה. עליך לעשות הכל בכדי לעשות את הטוב ביותר שהִנך מסוגל. עליך לעשות הכל, כך שתהפך למרכז המהפכה. עבורך, בתחילה, ובדחיפות למען עצמך. אז, כאשר המרכז הזה הוא טוב מספיק, עבורך - עבורי, אז המשימה יכולה להגיע. המשימה יכולה לבוא, שהיא תהיה זאת: אז..אתה בטוח - לא כל כך בטוח. איש לעולם לא יכול להיות בטוח בדבר כל שהוא. אך כאשר אתה מרגיש, שעשית הכל, - אני מתכוון הכל - כאשר עשית הכל בכדי להציל את עצמך במהפכה העצמית שלך. אז אתה יכול להתחיל. אז אתה באמת יכול להתחיל זאת! להתחיל להציל את האחרים! כן בדיוק! הייה דוגמא (הייה דוגמא עבורם)! כן, זה הענין! הם יראו זאת. אך עליך לתת להם לראות. ואז יכולה לבוא פעולה. כל דבר יכול לבא, מה שזקוקים לו עבור הקרב. הכל, כל מה שזקוקים לו לקרב בכדי להציל אותם. כל דבר. אז זה הענין עבורך, זו צריכה להיות ההדרכה עבורך, עבור השאלה הראשונה." בהצלחה לכולנו

למעלה