מהפכה טכנולוגית ?

RIDE TO LIVE

New member

קווטר

New member
לא ברור לי למה כולם נטפלים למצלמה

הייתי מוותר על המצלמה בקסדה, זה תוספת משקל והנדסה שונה של הקסדה. מי שזה חשוב לו, שימוש מצלמה אחורית כמו שיש במכוניות עם מסך נשלף שישב לכם מקדימה ותסגרו עניין.

לגבי GPS, אני אומר שאפשר לקחת את כל מה שיש בקסדה, לשים בתוך מסך שישב מקדימה על האופנוע וזהו. לא מסתיר כלום, וכל מה שצריך זה להוריד את העיניים 2 מ"מ למטה למסך.
במילים אחרות, קנו טלפון חכם (אפילו סיני כמו one plus one) בגודל הרצוי, חברו אותו עם BT לקסדה והרי לכם כל מה שיש בקסדה.
חוסכים משקל על הראש, חוסכים בעיות טעינה של הקסדה, נהנים ממסך בגודל שפוי עם שליטה קולית והרבה יותר פיצ'רים וההמשך ברור.

Aricc

New member
מזמן שאלתי מדוע לא משולבת מצלמה בקסדה

מצלמה כמו של אייפון אחת קדימה אחת אחורה שמתממשקת עם משהו, במקום להרכיב GOPRO מפגר שנראה כמו טלטביז, כנ"ל מסך/מקרן לגבי הטלפון GPS כמו השעונים שמוכרים שמשקפים את מסך הסמארטפון. מבחינתי מהדורה רזה של וולנטיין וצ'יטה גם להכניס לקסדה וקרור מים....נמתין לשוברט

RIDE TO LIVE

New member

"בזמן ששלל טכנולוגיות חדשניות הגיעו בשנים האחרונות לכמעט כל מכונית, באופנועים חווית הרכיבה היא עדיין דבר די ספרטני, נטול עזרים הייטקסטים וחיבור לעולם העכשווי".

מיצו

New member
אשכרה

עינית של מצלמה שוקלת 10 גרם. שים שתיים כאלה, אחת קדימה ואחת אחורה, סוללה שמחזיקה 3 שעות, ומוח קטן עם כרטיס Micro SD שמצלם בלופ. ממש לא מסובך, וזה יכול לבוא כמעין "בועה" אווירודינאמית שמתלבשת על קדקד הקסדה.
&nbsp
לא מבין למה אין כאלה. אולי כדאי שנפתח משהו כזה בקיק-סטרטר. מי נכנס איתי שותף?

רק נראה שחסם הכניסה קל מדי

אין פה שום פיתוח טכנולוגי פורץ דרך
בגדול זה לחבר מצלמה של סלולר איכותי לצ'יפ עם זכרון שיקליט בלופ
אם יצליח התחרות תגיע מאד מהר

Eco040

New member
רעיון מצויין אבל...

נראה לי שהסיבה שעדיין לא ירד לפס ייצור היא כי הקסדה לא תעבור תקינה , מבחני ריסוק בטיחות וכל הסלט -אני לא מהנדס לפרקי מכונות וחוזק חומרים אבל מה ״יושב״ בתוך הקסדה משפיע משמעותית על כושר הספיגה שלה לדעתי

כלבוטקס

New member
תתפלא אבל קיים דבר ממש דומה

מצלמה קטנה מאד ברמה של חצי סוללת AAA אמה מה האיכות לא משהו
היא מסוגלת להקליט על זכרון מובנה משהו כמו 40 דקות באיכות לא משהו או 20 דקות באיכות גבוהה
הבעיה שהעדשה לא מסוגלת לצלם ליותר מ 5 מטר בפוקוס טוב ואחרי שהכרטיס מלא יש צורך במחיקה ידנית
ושדה הראיה במפתח לצדדים די מצומצם.
&nbsp
עלות בחו"ל ל 100 יחידות ומעלה עמד על 70$ יחידה.
היצרן טוען שיש לו בפיתוח משהו גדול יותר בערך 40% מהדגם הראשון עם עדשה רחבה ויכולת פוקוס של 20 מטר
זמן צילום של 30 דקות באיכות גבוהה HD ובנוגע למחיקה זה לבד (FIFO)
הטענה על ידי USB (שעתיים טעינה מספיקה ל 240 דקות צילום
&nbsp
המחיר 110$ ליחידה אבל עדיין אין צפי סופי

Aricc

New member
APPLE צריכים ליצר את הקסדה

פעם הצבתי אייפון 5S בעמידה בין האף למשקף וצילמתי את הדרך, התוצאה נהדרת, עולה לאין שעור על הגופרו. סרט ללא רעידות/קפיצות תמונה עשירה, מדהים בהצגה על מסך של 55 אינצ'

למעלה